Servet Mutluluk Getiriyor mu? Sakıp Sabancı

aynı sorunları olan fakirleri dusunun bir de ?

Keşke hiçbir şeyim olmasaydıda oğlum sağlıklı olsaydı demişti diye biliyorum.Parada pulda hikaye ömür çok kısa hiçbir şey anlamadan gelip geçiyor insanoğlu bunlara klişe diyor ama aslında hayatın gerçeği bu klişeler.Zenginde olsan fakirde olsan bu hayata geldiysen bir şeyler çekiceksin sınanacaksın hayatın kuralı sistem bunun üzerine kurulmuş.Çok zenginden daha iyi yaşayan fakirler var kıymet bilmek gerek sağında soluna baktığında anneni babanı görüyorsan zaten dünyanın en zengin adamısın eve geldiğinde seni mutlu edecek bir şeyler varsa mutluysan dünyanın en zengin adamısın neticede herşeyi mutlu olmak için yapıyoruz.Kimisinin ferraride alamadığı mutluluğu evladının bir gülüşünde alabilirsin mesela :)

mutlu olmak için fakirmi olmak lazım
servet sahibi olanlar parası pulu olanlar diyorki : para servet mutluluk getirmez
fakrilik içinde yaşayanlar yiyecek ekmeği olmayanlar çok mutlu sanki
mutlulugun parayla pulla servetle alakası yok
fakir her halukarda mutsuz zaten
ama servet sahibi olup mutlu olanlarda var
fakir olup kendi halinde mutlu olanlarda var
saçma bir konu
BENCE

Son düzenleme:
Asıl mutluluk insanın başını alıp gidebilmesidir.

Köprü korkuluklarına tutunarak derdini anlatan Yıldız, kendisini ikna etmek için yanına gelen polislere, "Başka çarem kalmadı. İş bulamadım. Ben dürüst bir insanım, yolda bulduğum bin 200 liralık telefonun sahibini arayıp buldum, ona teslim ettim. Kötü bir insan olsam, böyle yaparmıydım. Ama benim, iki çocuğum var, annelerinde kalıyorlar. Onların yüzüne bakamaz oldum. Size bir soru soracağım, senin iki çocuğun var, birinin adı Sena, diğeri Nisanur, onlarla beraber olduğunda, manavın yanından geçerken meyveleri görüp, canları çeker, isterler diye montunun önünü açıp gözlerini kapatarak götürüyor musun? Ben öyle yapıyorum" Başka çarem kalmadı" diye konuştu.

Kaynak : Polis intihar eden adamın sorusuna cevap veremedi - En Son Haber

Birincisi Sağlımızın yerinde olduğunu varsayalım.

Geri kalan herşey için para lazım.Parası olan insanın yaşam kalitesi artıyor ve dolayısıyla ilerleyen yaşlarda bile yaşam kalitesi yüksek oluyor.Tüm kapıları açıyor.Yeni insanlar,coğrafyalar,kültürler,eğitim,iş vs aklınıza ne geliyorsa parayla oluyor.

Mutluluk getiriyor mu bilemiyorum ama cevrendeki en yakin insanlarin gercek yüzünü görmende sana yardimci oluyor.

Yes Money Dont Buy Happiness But Its More Comfortable to Cry On a BMW than In a Bicycle

getirmez ama yinede olsa daha iyi olur :D
2 yıl önce travma geçirmiştim o zaman hiç bir şey umrumda değildi, iyileştim elimde kalan son para ile Allah'a kurban adadım, şimdi elimde para olsa yine adarım.

Benim servetim olsa, çokta mutlu olurum.
Süperde mutlu olurum.
Para tabiki mutluluk getirir.
Getirmez diyende para olmadığı için kendini avutuyor.
:D

Süperde mutlu olurum.
acı çekince sağlığın olmayınca hiç bir şey getirmiyor inanan bana.. yıllar önce sorsam senin gibi düşünürdüm, cehennemde melek olarak kalamazsın, yani sağlık yoksa mutlulukda yok

Süperde mutlu olurum.

Demekki aileniz yanınızda sağlık sorununuz yok ve paranın çözemeyeceği bir derdiniz olmamış.benim oldu ve para çözemedi

mutluluk parayla olmaz, ama parasız da mutlu olunmaz.

yaz bunu ibrahim, güzel laf.

acı çekince sağlığın olmayınca hiç bir şey getirmiyor inanan bana.. yıllar önce sorsam senin gibi düşünürdüm, cehennemde melek olarak kalamazsın, yani sağlık yoksa mutlulukda yok

Parayı bulunca sağlığıda bir şekilde bulursun.
Bu ilk mesajda Sakıp Sabancı örneği extrem bir örnek.
Tüm zenginlerin çocukları hastalıklı doğmuyor, artık tüm imkanlar var zaten.

Edit :

Demekki aileniz yanınızda sağlık sorununuz yok ve paranın çözemeyeceği bir derdiniz olmamış.benim oldu ve para çözemedi

Sağlık başka bir konu.
Sağlık insanın birazda kendi yapısıyla alakalı.

1426153_557344007691158_119561375_n.jpg

Parayı bulunca sağlığıda bir şekilde bulursun.
Bu ilk mesajda Sakıp Sabancı örneği extrem bir örnek.
Tüm zenginlerin çocukları hastalıklı doğmuyor, artık tüm imkanlar var zaten.

Edit :

Sağlık başka bir konu.
Sağlık insanın birazda kendi yapısıyla alakalı.

Tabiki fakat tüm herkes sağlıklı olmak ister fakat kaza olur engelli kalırsın çözümü olmaz.survivorda mesela çılgın Sedat en şuan güncel örnek olabilir.parası var fakat çocuğu engelli.çözüm değil bazı durumlarda..
yani parasız mutluluk zor ama para mutluluk huzur değildir.sadece bir derdi aşmaktır benim gözümde :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri