Dostum; çok uzun zamandır böyle bir başlık ve böyle bir konu görmemiştim. Açıkçası aklıma eski günler geldi. 2013-2014 yıllarındaki o çılgın spam yaptığımız zamanlar. Açıkçası çok özlemişim. Şahsen ben şöyle düşünüyorum. Dünyada ne kadar algoritma varsa bunları aldatmanın, bunların üstesinden gelmenin de bir yolu vardır. Sonuçta bugün insanlar fethedilemez denen, aşılamaz denen en yoğun güvenlik sistemlerini bile hackleyip bunların üstesinden gelebiliyorlar bir şekilde. YouTube algoritması da bir şekilde aşılabilir diye düşünüyorum. Eski günleri hatırlayanlar vardır. O zamanlar bu spam furyasının olduğu dönemlerde Vietnamlılar çok çılgındı. Adamların biner biner kanalları vardı. Hiç kimsenin geçemediği telifleri, içerik engellerini bu adamlar geçip, çatır çatır para kazanıyorlardı. Yani bir şekilde 2025'de de olsak, 2026 yılına da geçmek üzere olsak da, bu telif olayının aşılıp para kazanılabileceğine inanıyorum. Tüm engellere rağmen hala Spam ve kopya içerik ile para kazanan kişilerin olduğunu düşünmekteyim. Ama tabi bunlar artık eskiden binde birse şu an belki 10 binde birdir. Bu sırrı da herkes birbirine vermez. Ama dediğim gibi böyle bir konuyu görmek beni hem mutlu etti hem de bir umut verdi diyebilirim. Teşekkür ederim konu sahibi arkadaşımıza. Umarım bu olayı geliştirip bir şekilde bu algoritmanın üstesinden gelirsin sevgili dostum. Kolay gelsin.