Sevdiğiniz Sinema Repliklerini Paylaşın

• Kullanıcı Captain Price
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları

Captain Price

Kayıtlı Üye
Aklınızda kazınmış sevdiğiniz sinema repliklerini bu konuda paylaşalım

"Mahmut Hoca: Bakıyorum hayatınızdan pek memnun görünmüyorsunuz?

Tulum Hayri: Bu da hayat mı hocam?

Güdük Necmi: Perişan olduk.

İnek Şaban: Savaşa gönderseydiniz daha iyiydi.

Mahmut Hoca: Demek bu kamp hayatından hiç ders almadınız.

Tulum Hayri: Ders okulda olur hocam.

Mahmut Hoca: Burası da okul çocuklar.

İnek Şaban: Böyle okul mu olurmuş Mahmut Hoca?

Mahmut Hoca: Olur. Okul sadece dört yanı duvarla çevrili, tepesinde dam olan yer değildir. Okul her yerdir. Sırasında bir orman, sırasında dağ başı. Öğrenmenin, bilginin var olduğu her yer okuldur.

Tulum Hayri: Allah aşkına hocam bu okulda insan ne öğrenir?

Mahmut Hoca: Yaşamayı, mücadele etmeyi, doğa ile savaşmayı öğrenirsiniz. Bilgili olmayı, en önemlisi kendinize karşı saygıyı öğrenirsiniz. Bu saydıklarım eğer bir okulda yoksa, orada sadece bir taş yığını vardır."

Son düzenleme:
Respect!Power!Banana :)
Koca adam şu sıralar minyonlara taktım kafayı.

-Hayır yapamazsın o kadar kötü değilsin
-Gotham’ın ihtiyacı neyse ben oyum!Ya kahraman olarak ölürsün ya da uzunca yaşayıp bir zalime dönersin.Ben kahraman değilim Dent gibiyim

Bazen gerçek yeterince iyi değildir, bazıları fazlasını hakeder.Bazı insanlar inançlarının ödülünü alır

Dark Knight final sahnesi çok etkilemişti bu sahne

Son düzenleme:
hqdefault.jpg

Senin annen bir melekti yavrum.

netero: cehennem diye bir yer varsa orada görüşürüz..
meruem: şimdi anlıyorum! evet şimdi anlıyorum, sen beni daha en başında şah mat etmişsin.
film değil ancak bin film birleşse hxh'nin yerini senaryosunu geçemez, ayrıca tişörtümde bu yazı basılı :)

Ben 1 koyup 20 almaya karşıyım. Hiçbir şey koymadan kazanmaya da karşıyım. Dünyada insanın başına ne gelirse aç gözlülükten gelir. 1 koyup 20 alacaksanız vardır bir yamuğu, hiç bulaşmayın derim.
-Mandıra Filozofu

Kasap : Babamda orada selam söyle babama
Kemal Sunal : Ben ananın olduğu tarafa gidiyorum ona söylerim :)

"bak beyim, sana iki çift lafım var. koskoca adamsın. paran var, pulun var, herseyin var. binlerce kişi calışıyor emrinde. yakışır mı sana ekmekle oynamak? yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu, karda kışta sokağa atmak, aç bırakmak? ama nasıl yakışmasın! sen değil misin öz kızına bile acımayan, bir damlacık saadeti çok gören. anlamıyor musun beyim, bu çocuklar birbirini seviyor. ama ben boşuna konuşuyorum. sevgiyi tanımayan adama, sevgiyi öğretmeye çalışıyorum. hıh, sen, büyük patron, milyarder, fabrikalar sahibi saim bey! sen mi büyüksün? hayır, ben büyüğüm! ben, yaşar usta! sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç! gözümde pul kadar bile değerin yok. ama şunu iyi bil, ne oğluma ne de gelinime hiçbir şey yapamayacaksın. yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi. çünkü biz birbirimizr parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun? dokunma artık aileme! dokunma çocuklarıma! dokunma oğluma! dokunma gelinime! eğer onların kılına zarar gelirse, ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, yaşar usta, hiç düşünmeden çeker vururum seni! anlıyor musun, vururum ve dönüp arkama bakmam bile!"

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri