Sevgiliniz Ne Yaparsa Ondan Soğursunuz ? Röportaj 2

• Kullanıcı dizikit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

dizikit

Kayıtlı Üye
Merhabalar Arkadaşlar

İlk röportajımızda güzel tepkiler aldık.Çekime gidip 3 sorunun çekimlerini yapmıştık.Video biraz kısa farkınayım.Bunun haricinde bir video daha var.Birkaç gün ara ile yayınlıyoruz.Önümüzdeki hafta tekrar çekime çıkıp daha uzun çekeceğiz inş.

İlk Röportajımıza BURADAN Bakabilirsiniz.

İkinci Röportajımız da sizlerle.

Kanalımıza Abone Olarak Bize Destek Verebilirsiniz.

Soru : Sevgiliniz Ne Yaparsa Ondan Soğursunuz ?

https://www.youtube.com/watch?v=scRA0VCvqi0

Başarılar hocam biraz daha konusturabilirsiniz insanları zıt giderse diyorya ne neyinize zıt giderse diye sorabilirsiniz insanlar çözülünce güzel şeyler çıkar ortaya

Videoda İngilizce alt yazı yoksa ekstra başlık atmak bence pek doğru degil

Başarılar hocam biraz daha konusturabilirsiniz insanları zıt giderse diyorya ne neyinize zıt giderse diye sorabilirsiniz insanlar çözülünce güzel şeyler çıkar ortaya
haklısınız hocam.
Videoda İngilizce alt yazı yoksa ekstra başlık atmak bence pek doğru degil
alt yazı var videoda sadece alt kısımd aplayerdan aktif etmeniz lazım.Bundan sonraki videolarımızda alt yazı kendiliğinden aktif olmuş olacak.
Eşim yok abi benim :D

:D

Bir tane bulsam hiç soğumam.
Sap geldik sap göçücez bu dünyadan.
:D

bence soru yine olmamış hocam.bu soruya hep klasik cevaplar gelir.aldatırsa,yalan söylerse,çok zorlarsanız belki bir tane değişik cevap yakalarsınız.sorulacak soruya kim karar veriyorsa onu dinlemeyin :D

Son düzenleme:
Daha uzun videolar hocam çok kısa olmuş, bu arada ing bilen biri varmı bir şey sorucam da?

Son düzenleme:
Hocam siz sokak röportajları kamera sokakta vs.'nin sorduğu soruları tekrar soruyorsunuz.Onlardan almayın soruları biraz kafa yorsanız daha iyileri çıkar bir daha ki video için olmadı forumda konu açan yardım edelim böyle onların bir hafta arkasından aynı sorularla gidersiniz olmaz geri plana atarsınız kendinizi biz neciyiz söyleyin yardımcı oluruz.

33 sn de ki o garip hüzün cevap veren arkadaşla 37. sn deki ablayı bi tanıştırıverse idin hocam :D

forumda neden konu açmıyorsun ilginç soru tavsiyeleriniz diye.
bu soruda olmamış bence, başarılar...

İngilizce bilginiz çok düşük hocam. Alt yazı çok kötü. Gereksiz yere ingilizce yazıyorsunuz bence, yabancı biri bu videoya girse 10sn izleyip dislike atıp kapatır.

hiç sesiniz çıkmıyor hocam biraz çıkartın :D
tamam:)
bence soru yine olmamış hocam.bu soruya hep klasik cevaplar gelir.aldatırsa,yalan söylerse,çok zorlarsanız belki bir tane değişik cevap yakalarsınız.sorulacak soruya kim karar veriyorsa onu dinlemeyin :D
Hocam 3 videoyu bir günde çektik.Bundan sonraki videolarımızda daha uzun ve değişik olacak diye konuya yazmıştım ama okumadınız sanırım.
Daha uzun videolar hocam çok kısa olmuş, bu arada ing bilen biri varmı bir şey sorucam da?
Konuya 3 videoyu aynı gün çektiğimizi önümüzdeki hafta çekeceğimiz videoların daha uzun olacağını yazdım ama okumadınız heralde.

---------- Spam Engelliyici 15:56 ---------- Önceki Mesaj 15:55 ----------

Hocam siz sokak röportajları kamera sokakta vs.'nin sorduğu soruları tekrar soruyorsunuz.Onlardan almayın soruları biraz kafa yorsanız daha iyileri çıkar bir daha ki video için olmadı forumda konu açan yardım edelim böyle onların bir hafta arkasından aynı sorularla gidersiniz olmaz geri plana atarsınız kendinizi biz neciyiz söyleyin yardımcı oluruz.

Böyle birşey yapmayı düşünüğyorum hocam:)

forumda neden konu açmıyorsun ilginç soru tavsiyeleriniz diye.
bu soruda olmamış bence, başarılar...

Hocam 3 videoyu aynı gün çektik.Bu nedenle o soruları sormuş olduk.Yani burada ilk videoyu yayınladıktan sonra gidip çekim yapıp bu videoyu çekmedik.Önümüzdeki hafta videonun daha uzun ve farklı sorularda olacağını konuda yazdım ama siz de okumadınız sanırım.

---------- Spam Engelliyici 15:57 ---------- Önceki Mesaj 15:56 ----------

İngilizce bilginiz çok düşük hocam. Alt yazı çok kötü. Gereksiz yere ingilizce yazıyorsunuz bence, yabancı biri bu videoya girse 10sn izleyip dislike atıp kapatır.

Hocam İngilizcemiz malesef pek iyi değil.Bu konuda yardım alacağız öyle görünüyor.

Hocam sorular biraz basit daha ilgi çekici sorular sormalısınız.

Hocam sorular biraz basit daha ilgi çekici sorular sormalısınız.

Hocam bu sanırım 10 uncu yazışım.Videoları aynı gün çektik.Yani o soruları sormuş olduk bir kere ve yayınlamamız lazım.Yani ilk videoyu yayınladık.Sonra sizden soruların farklı olması gerektiği önerisini alıp gidipte bu soruyu sormadık.3 videoyu aynı gün çektik.Umarım şu yazdığımı artık biri okur:(

0:32 - Eşim yok abi benim

Sesli güldüm :D Devamını bekliyoruz hocam her gün paylaşım yapın ancak öyle büyürsünüz :)

Soru idare ederde en az 2 3 dk olmalı video ve 3 5 kisiye degil söyle bir 10 15 kisiye sorman gerekiyor.
Hocam bir video daha var oda 1 dk.Onuda ilerleyen günlerde paylaşıcam.Bu üç videoyu aynıgün çektik.Ancak önümüzdeki hafta tekrar çıkacağız çekime o zaman uzun olacak ve sorulartda iyi olacak.
0:32 - Eşim yok abi benim

Sesli güldüm :D Devamını bekliyoruz hocam her gün paylaşım yapın ancak öyle büyürsünüz :)

:D:D elimizden geldiğince yeni yapacağımız çekimlerde bol görüntü almaya gayret edicez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri