Seviliyorsun YTPara.com :)

• Kullanıcı Mirzabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Mirzabey

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.m-kmakina.com
Aslında su adsense olayından soğumuştum günlük bir dolar iki doalr alıyorduk site üzerinden yt işine girdik birşey değişmedi.Baktım adamlar sabır sabır diyor he he dedik sabrettik :) Sonuçmu son bir haftadır günlük 10-40 dolar arası kazanıyoruz.Bu yüzden yt ailesine sonsuz teşekkürlerimi ediyorum.Gerçekten şu maddi sıkıntıların içinde çok büyük destek verdiler bilmeden de olsalar :)
Kanalım iki tane birini bir hafta opldu acalı haber kanalı öyle binlerce haber yüklemiyorum günde üc dört haber yetiyor popüler olacagına inandıgım haberler mesela dün iki adet attım biri 20 bin diğer 15 binlerde. Çok videodan öte izlencek video yüklemeli ve ayarlarını iyi yapılmalı buna inanıyorum cok kanalda cok videoda iyidir ama ben böylesini daha sevdim az işle cok para :)

Tebrik ediyorum seni azminden dolayı.Bende bekliyorum dediğin gibi günlük 2-3 dolar arası alıyorum.Bakalım benimki ne zaman çıkacak o rakamlara :)

Aynen kimse yılmasın benim 3-4 günlük kanalım suan bu durumda daha tam yasımamıs
nnm7D3A.png

Gönderdiğiniz yorumların bazıları "ilk kazancım" tarzı oluyor bu da diğer kişiler ve forum yönetimi tarafından hoş karşılanmıyor(muş). Bilginize..

dostum bana yardımcı olurmusun bugün basladım yada başlamak istiyorum olmuyor .s

tebrikler kardeşim... öyle yüzlerce video atacağınıza az ve öz videolar yüklemek banada mantıklı geliyor bende bu yolda ilerliyorum çok şükür herşey yolunda kazanıyoruz bişeyler.

Aslında su adsense olayından soğumuştum günlük bir dolar iki doalr alıyorduk site üzerinden yt işine girdik birşey değişmedi.Baktım adamlar sabır sabır diyor he he dedik sabrettik :) Sonuçmu son bir haftadır günlük 10-40 dolar arası kazanıyoruz.Bu yüzden yt ailesine sonsuz teşekkürlerimi ediyorum.Gerçekten şu maddi sıkıntıların içinde çok büyük destek verdiler bilmeden de olsalar :)
Kanalım iki tane birini bir hafta opldu acalı haber kanalı öyle binlerce haber yüklemiyorum günde üc dört haber yetiyor popüler olacagına inandıgım haberler mesela dün iki adet attım biri 20 bin diğer 15 binlerde. Çok videodan öte izlencek video yüklemeli ve ayarlarını iyi yapılmalı buna inanıyorum cok kanalda cok videoda iyidir ama ben böylesini daha sevdim az işle cok para :)

çindeki tren videosunu paylaşan sen miydin? :)
iş yapmaz diye yüklemedim :)

dostum bana yardımcı olurmusun bugün basladım yada başlamak istiyorum olmuyor .s

Başlamak için ilk gerekli şeyin olacak demendir ben yapacagım demedir.Ben bundan üç ay öncesine kadar günlük 0,50 aldıgımda ne sevinirdim hamd olsun dün emsela 41,53 $ kapamısız.Nasıl oldu mucadele ettik öle yaptık böle yaptık tutturduk yardım aldım hayır şahsi oalrak yardım almaıdm ama okudum arastırdım az cok.Çünkü bana gelsen ben yaptıkalrımı sölicem baktın olmıcak ben yalancı olacam baskası sölese oda aynı sekilde en iyi yol kendinizin alacagı yoldur.Bneim size en büyük tavsiyem uyfak bir sermaeyiniz varsa atıyorum uoplader tutmak yerine sayfa alın 10 bin video ile yaapcagınız işi 100 video ile yaaprsınız...
Tabiki herkes gibi beni
mde önereceğim şey ingilizce yayın ama baştadada yazdıgım gibi aynı baslıgı atmak pek bir avantaj saglamk aynı haberde google görselden resim almak baslıgı değiştirmek ve acıklama bölümünü doldurmak bence muhimdir.Etiket olayı cok ciddiye alşıncak bir emsela oldugunu sanmıyorum zira büyük izlenme almıslara bakın cogunda etiket yok.Hatta dün buradan birisine örnek oalrak attıgım benim videoda 23 bin izlenme aldı bir günde ona bile etiket koymayı unutmusum :)

---------- Mesaj saat 15:31:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:28:50 civarında gönderildi. ----------

çindeki tren videosunu paylaşan sen miydin? :)
iş yapmaz diye yüklemedim :)

Spain train crash :( Yok ben çine gitmedim :) benim suana kadar iki videom ücüncü erişim aldı biri beyonca mı ne hatun sacını bulastırmıs fana :D onun yüzünden aldım ama olsun bana bir günde 5 bin izlenemey yakın getirisi oldu abone v.s birde 11 yasındaki arap kızı paylastım ona gelmseydi iyidi 30 bini geciyordu :)
Ve sunuda söyleyim tevafuken denk geliyorum yaklasık 5-6 defa türkiye trendslere girdi videolarım :)

peki alıntı yaparken başlıkları etiketleri aynı mı giriyorsun? ve paylaşıyor musun? (imleme gibi)

Başlıkları cok zor aynı girerim ben konuyu okurum ingilizcede olsa mantıgını anlamaya calısırm konu icindeki ana tema nedir ölümmü kalımmı ona bakarım kişileri alırım sonra kendim opna göre baslık oturturum.Etiketlere dediğim gibi pek önem vermemekle birlikte arada etiekt girerim kafama göre.

Hocam sen Etiket-Açıklama-Başlık kombinasyonunu nasıl yapıyorsun ben orda hata yaptığımı düşünüyorum bazen videoyla alakasız bi kaç etiket daha giriyorum bazen açıklama girmiyorum sen nasıl yapıyorsun

Aslında su adsense olayından soğumuştum günlük bir dolar iki doalr alıyorduk site üzerinden yt işine girdik birşey değişmedi.Baktım adamlar sabır sabır diyor he he dedik sabrettik :) Sonuç mu? Son bir haftadır günlük 10-40 dolar arası kazanıyoruz.Bu yüzden yt ailesine sonsuz teşekkürlerimi ediyorum.Gerçekten şu maddi sıkıntıların içinde çok büyük destek verdiler bilmeden de olsalar :)

oovv Hocam tebrik ediyorum.Allah bol bereketli kazançlar nasip etsin.Fakat; Direk bir köşeye çekilmeyin aman ha! Benim bir videom günde 3$ getiriyordu.Şuan da; 0.30-0.50 elhamdulillah yine çok şükür.Çark sönmedi; dönüyor.
Sizde hedef koyun; Günlük 100$ hedefi mesela :)

Benim hedefim; Sabit; günde 33$ ayda 990$ ediyor :) Hedef 1 k
tabi ondan sonra; 2. hedef 33 ün hemen üstü değil; direk 100$

Ki azimle, sabırla bu zor değil.
Fakat; Bende farklı kategorideki kanal projelerimde; İçine botla 100lerce video doldurmaya niyetim vardı .. Bilemedim şimdi :)

Az video, çok tbm mi? Çok Video, az tbm mi? Ona göre bot almaya niyetlendim de

Aynen kimse yılmasın benim 3-4 günlük kanalım suan bu durumda daha tam yasımamıs
nnm7D3A.png

Size de başarılar dilerim hocam. 3-4 Günde güzel aşama katetmişsiniz.Helal olsun..

Hedef belirlemek her zaman iyidir hedefi astıgın zaman veren mutluluk hazzı kadar güzel birşey yoktur.Bot olayına gelince ben tek botu eskiş film sitemde kullandım pişman oldum aldıgıma yogun olan insan icin iyi ama ben haz duymadım cünkü emek yok gibi geldi beni tatmin etmedi o yüzden youtube icin kullanamdım kullanmayıda düşünmüyorum...
Ben haber sitesinden kazanıyorum ama size söyle diyeyim suan saat 12:00 brezilyada önemli bir olay var bakarrsınız brezilyada saat kac atıyorum gecenin ücü cogu kişi daha yüklememiştir zaten bu haber haber siteleri haric ama biz yüklücez.Bu birinci asama yani zaman meselesi cünkü zamansız yüklemelerin sonucunda hüsranba ugrarsınız.İkinici ben baslıkları mecbur kalmadıkca değiştiriyorum nasıl değiştirirsiniz.Örnek vereyim Kraliyet ailesinden elizabeth öldü. Aratın googlede eger cogu baslık buysa youtubedede spama düşecek baslık budur ama muhakkak farklı bir baslık atan haber sitesi vardır hiç ingilziceniz yoksa onunkini kullanın....Acıklama kısmına gelince her haberin altında genelde koyu siyah acıklama vardır o haberin ana temasıdır o acıklama icin gecerlidir.Adworstan onalrca kelime kasmanıza gerek yok. Etiket olayına gelince yineliyorum etiketlerin cok ciddi bir fonksiyonu oldugunu sanmıyorum ama etkisizde değiller en fazla üc olmak üzere girerseniz daha saglıklı olacak.İmleme gelince imlemeyi youtubenin önerdiği paylas kısımalrında yapıyorum sadece farklı birşey yok yani....

Ve son olarakta sunuda belirtmek istiyorum bir habber sitesi niteliğinde bir site acacz günlük 20-50 k arası hit bekliyoruz o potansiyelimiz var hamd olsun.Bu siteye video editörleri alıncak ben youtubede kazanmayı düşünmüyorum ek gelir gibi yapcaz onu ama haberleri özgün bir şekilde sitemize atan olursa ve haber etkili birşeyse onu sayfalara atacaz bir günde en az 20 bin izlenm alabilirsiniz.Bunuda haber sitesini acınca mümkün olduguncxa ögrenci ve maddi ihtiyacı olan kişielrden alacaz inşallah...İsteyen olrusa.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri