Aslında su adsense olayından soğumuştum günlük bir dolar iki doalr alıyorduk site üzerinden yt işine girdik birşey değişmedi.Baktım adamlar sabır sabır diyor he he dedik sabrettik
Sonuçmu son bir haftadır günlük 10-40 dolar arası kazanıyoruz.Bu yüzden yt ailesine sonsuz teşekkürlerimi ediyorum.Gerçekten şu maddi sıkıntıların içinde çok büyük destek verdiler bilmeden de olsalar 
Kanalım iki tane birini bir hafta opldu acalı haber kanalı öyle binlerce haber yüklemiyorum günde üc dört haber yetiyor popüler olacagına inandıgım haberler mesela dün iki adet attım biri 20 bin diğer 15 binlerde. Çok videodan öte izlencek video yüklemeli ve ayarlarını iyi yapılmalı buna inanıyorum cok kanalda cok videoda iyidir ama ben böylesini daha sevdim az işle cok para
Kanalım iki tane birini bir hafta opldu acalı haber kanalı öyle binlerce haber yüklemiyorum günde üc dört haber yetiyor popüler olacagına inandıgım haberler mesela dün iki adet attım biri 20 bin diğer 15 binlerde. Çok videodan öte izlencek video yüklemeli ve ayarlarını iyi yapılmalı buna inanıyorum cok kanalda cok videoda iyidir ama ben böylesini daha sevdim az işle cok para