Seyehat Ettiğiniz Ülkeler

İzmir Yaşadığım memleket
MaNiSa Bizim memleket
Ankara -Açık lisse sınavları ve anıtkabir ziyaretim :)

daha istediğim yerlerin hiç birine gitme imkanım olmadı

ülke :

Irak (babam tırcı onla gittim)

TÜRKİYEDE :

İzmir
afyon
mersin
adana
erzurum
van
hatay
istanbul
antalya
niğde
sivas
ankara
mardin
trabzon

Yurt dışı:
S.Arabistan (Mekke,Medine,Cidde)

Türkiye:
Antalya
Kastamonu
Balıkesir ( yazları burdayım Erdek)
Mugla
Sivas
Yalova

hacı ya bize dolaşak yer bırakmamışsın ki dolaşım (:

Aman hocam gezinde yurt disina tasinmayin 2 sene önce almanyaya tasindim 17 yasinda biri icin nasildir tahmin edemezsiniz :l ve kesinlikle rusyaya gidicem ölemeden.

Fransa, --Gunduz eyfel kulesi,kayikla gezi,(bateau mouche) ve Eyfelin hemen yanindaki muhtesem Akvaryumu gezebilirsiniz. Geceleyinde tabiikide Pigalle (kalbi ve cebi saglamlara) :))

Belcika, Bruksel kucuk biryer ama heran kaybolabilirsiniz,Tabelayi tunellere girmeden takip etmek lazimmis.iyi tarafi fransizca konusuyorlar ulkenin yaridan fazlasi,flemanca konusanlar hollanda tarafindakiler.Cukulatasi ve patetes kizartmasi meshur.

Almanya,-- Elini sallasan bir Turke kesin carpar.Kaybolma ve lisan sorunu yok.Turkiyede olan hersey almanyada bulunabiliyor.Hayat fransaya gore ucuz.Kucuk Turkiye denilebilir.

Hollanda, Eindhofen'e gittim birkac kere.En dikkat ceken sey,mimarisi.Cok guzel ve harika evler yapmislar. Ha birde kizlarin hepside sarisin mavi gozlu gibi sanki :)

Luxemburg,-- Avrupanin encok kazananlarinin oldugu ulke.Sigara ve alkol cok ucuz.Toptan sigara ve alkol alip fransada satmak veya kullanmak avantajli geliyor. Brukselede giderken yol ustu oluyor bana.

italya, --Uckagitci ve dolandirici yatagi denilebilir yaz aylarinda.(birkac kez basimiza geldi).Otobanlari duzgun ama fransa gibi pahali. Kucuk bir fincanin dibinde 2-3 yudum olarak verilen kahveyi hayatiniz boyunca unutamazsiniz.pizza ve makarnasinida tavsiye ederim.

Avusturya,-- Almanca konusuyorlar, bana kalirsa avrupanin en irkci devleti.Insanin yuzune asalar gibi bakiyor cogu.Mecbur gecmek zorunda olmasam hic gitmem.

Yunanistan,-- Dolastigim en guzel ulkelerden biri.Yok yunan dusmanmis,yok sevmezmis bizi falan diyen yalan soyler.Onlarca kez gittim,kazada yaptik,arabada bozuldu,vs.. insani cok cana yakin ve misafir perver.Muzikleri ,mimarisi,yemekleri,bircok seyiyle Turkiye ile birebir benzerlik gosteriyor.Yunanda da at arabasi ustunde karpuz satiliyor Turkiyede de satiliyor.Gece bile sayahat edebilinen guvenli bir ulke.Otobanlari super.

Bulgaristan,-- Ac insanlar ulkesi. Duzgun yolu bile yok.Geceleyin seyahat edemezsiniz.Can guvenligi varmi yokmu tartisilir.Sahtekarlik ve barbarlikta ilk sirada.Avrupa birligine aldiklarina bin pisman oldu bircok ulke.Erkekleri hirsizlik,kadinlari fahiselik yaparak gecinirler Avrupada. Cocuk ticaretinde Romanya ilk sirada ikinciyede bulgaristan geliyor(bir tv programinda gosterdiler).

macaristan,-- bulgardan biraz daha iyi diyebilirim.Genelde Turkce biliyorlar polisleri.Gunduzleride far acmak mecburi.

sirbistan, -- Yeni evler, yollar,caddeler.Avrupa birligine girmek icin bayaa deyisti son yillarda sirbistan.Bunlarinda bircugu Turkce biliyor.

isvicre,-- kis ayinda zurich e gitmistim, bu kadar soguk ulke gormedim.kemiklerime kadar dondugumu hatirliyorum.Bidaha gidersem iyibir saat almayi planliyorum.

Turkiye-- Benim guzel cennet vatanim,bayragim.

Gece vakti ben bunlari neden yazdim??? kucukte olsa bir rehber olur buralara gidecekler icin diye dusunmustum.

Almanya (Berlin, Frankfurt, München, Köln, Dortmund)
Avusturya (Viyana, Salzburg, Hallstadt, Bregenz, Vorarlberg)
Hollanda (Amsterdam, Eindhoven)
Belçika (Brüksel)
İsviçre (Zürich, St. Gallen, Bern)
Fransa ( Paris, Cannes, Marseille)
İtalya ( Venedik, Roma, Napoli, Palermo)
Slovakya (Bratislava)
Çek Cumhurriyeti (Prag)
Maçaristan(Budapeşte)
İspanya (Barselona, Madrid)
Bosna Hersek (Mostar, Sarajevo)
Sirbistan (Niş, Belgrad)
Kosova
Makedonya
Yunanistan (Atina, Kavala)
Suriye (Şam)
Suudi Arabistan (Dubai, Cidde)
Misir (Hurghada)

Dubai Suudi Arabistan'da degil, Birlesik Arap Emirlikleri'ndedir.

Bulgaristan :) orda doğdum her yıl giderim

---------- Mesaj saat 06:03:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:09:29 civarında gönderildi. ----------

Ek olarak Rezalet ötesi memleket kızları olmasa çekilmez ;)

Millet fakirlik içinde yemin ediyorum açlıkta Afrika ile kapışırlar Dünyada sondan 5. Ülkeye kesin girerler ama Ab ye girdiler

Neyse çifte vatandaş olduğum için bu kadar yeter :)

Hollanda ************
İspanya *******
Almanya *****
Çek cumhuriyeti ****
Polonya *
Fransa*
Belçika*
Kastamonu*****

[MENTION=1405]Rammstein[/MENTION]
Ben bulgaristanliyim. Burada dogdum burada yadiyorum ama soyledikleriniz biraz agir olmus!
Evet fakir ulke tr de askeri ucret 700 tl den fazla bildigim kadariyla bizim burada 300 leva..
Hirsizliklar tr'ye gore cok az diyebilirim. Her aksam haberlerde en az 3-5 hirsizlik/dilahli saldiri vs..
Turk ve bulgar kadinlari dusundugunuz gibi degiler, sizin dedikleriniz cingeneler (romanlar).
Bu arada benimde tc kimligim var ve askerligimi orada yapacagim bg de olmamasina ramen !

---------- Mesaj saat 11:01:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:57:21 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 06:03:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:09:29 civarında gönderildi. ----------

Ek olarak Rezalet ötesi memleket kızları olmasa çekilmez ;)

Millet fakirlik içinde yemin ediyorum açlıkta Afrika ile kapışırlar Dünyada sondan 5. Ülkeye kesin girerler ama Ab ye girdiler

Neyse çifte vatandaş olduğum için bu kadar yeter :)
[MENTION=1316]Alex[/MENTION] kardesim bulgaristanin neresindensin ?

[MENTION=1405]Rammstein[/MENTION]
Ben bulgaristanliyim. Burada dogdum burada yadiyorum ama soyledikleriniz biraz agir olmus!
Evet fakir ulke tr de askeri ucret 700 tl den fazla bildigim kadariyla bizim burada 300 leva..
Hirsizliklar tr'ye gore cok az diyebilirim. Her aksam haberlerde en az 3-5 hirsizlik/dilahli saldiri vs..
Turk ve bulgar kadinlari dusundugunuz gibi degiler, sizin dedikleriniz cingeneler (romanlar).
Bu arada benimde tc kimligim var ve askerligimi orada yapacagim bg de olmamasina ramen !

---------- Mesaj saat 11:01:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:57:21 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] kardesim bulgaristanin neresindensin ?

Varna da doğdum ama Kırcaali de akrabalar

Şaka bir yana Bulgaristanın yaşam kültürü Türkiye nin çok önünde ama ülke olarak gerideler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri