Seyyar Tatlıcı Ali Abi Direndi Zabıta Sopa İle Dövdü

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Adamın ayağının sakat olması bir özrünün olduğunu anlatamıyor mu size, yoksa siz mi özürlüsünüz anlamadım ? Ben yeri gelir şehidimi de savunurum, yeri gelir mazlumun yanında da olurum. Senin gibi boş muhabbet yapmam

Devlete bıçak çeken adam yarın senin bi tarafına saplar o bıçağı.

O yüzden bir şey diyemeyeceğim senin kafan almıyor sanırım dediklerimi. Tartışmaya gerek yok.

Devlete bıçak çeken adam yarın senin bi tarafına saplar o bıçağı.

O yüzden bir şey diyemeyeceğim senin kafan almıyor sanırım dediklerimi. Tartışmaya gerek yok.

Seninde evden karın çocukların aç kalsa başka yapıcak bişeyin olmasa satmaktan başka zabıtalar gelse kapat dese o bıçağı kendinde öyle bir çekersinki o çıkmazda kalınca, şimdi konuşması kolay tabi o adamın durumunu ondan başka kimse anlayamaz her iki tarafta suçlu ama o adam çaresiz.

Fatihte oturuyorum kendisini az çok duymuşluğum vardı görünüşünden ve bulunduğu sosyal ortamlardan anlaşılıyor ki aynı görüşleri paylaşmıyoruz ama bu yapılan ne olursa olsun ********liktir.

Adam orada bıçak çekiyor demişler. Elinde tatlı kesmek için kullandığı bıçağı var etrafa baston savuruyor ne yapsın bunun adı çaresizliktir...

bıçak çekmiş diyorsunuzda. sizce o bıçağı öldürmek yaralamak içinmi çekti? adamdaki çaresizliği göremiyormusunuz?

adamın gözü dönmüş nedeni 5 adet evladı var eyv Allah yardımcısı olsun ama biraz fazla dönmüş zabıtalara bıcağı bildiğiniz savuruyor gelse ne olacak, zabıta videonun başında emir kuluyum diyerek gelmiş sende ekmek yediğin yerde amirin dese gidip almayacakmısın arabayı gelmiş eleştiriyorsun sonuçta amirde görevini yapıyor 3 arabam diyor demek ki akıllanmamış. Bizim evin altında tatlıcı var o adamın 3 evladı var ama fişini kesiyor vergisini veriyor o adamın sucu ne kirasını veriyor. sonra elektirik pahalı o pahalı bu pahalı deriz tabi daha cok deriz. (hükümet yanlısı değilim hiçte oy atmadım.)

Yapmasın kardeşim yapmasın!!! Sen eğer kredi kartı limitin 1000 tl ise 5000 tllik harcama yaparsan aç kal.
Ba bu dünyada ne zenginliğin nede fakirliğin garantisi yok, insanların hayatını bilemezsin.
Bu gün paran olur 5 çocuğu göze alırsın ama gün gelir devran döner 5 beş çocuga verecek bir ekmek bulamazsın.
Biz 7 kardeşiz ve bundan 20 sene önce babam bulunduğumuz ilin en zengin adamıydı.
Ama şimdi durumumuz pekte iç açıcı değil
Ama kapı komşumuz ilçenin en fakiriydi ama çocukları abad oldu her birinin 3-4 dairesi kaplarında yığınla arabaları var.
Kimin kaç çocuk yapacağına karar veremezsin bunu bir kriteride yok.
İş zenginlik fakirliğe gelince devan hiç bir zaman aynı şekilde dönmüyor.
Senin Allahtan bir garantin mi vardı ki baban seni dünyaya getirdi.
Herkes kendi rıskıyla doğar...

onca vergi kaçıran , onca gücü yetmediklerine göz yumarken bu adama ses çıkarmaları kadar .......... yok !

Baba olunca anlarsınız .
ekmeğinizi elinizden almaya çalışana neler yapabileceğinizi görmek zorunda kalmazsınız umarım.

Zabıta en başında arabanı kırdırmayacağım söz diyor, satıcı bu tür hareketlerde bulunmasa belkide gerekli izinleri alıp ekmeğini kazanmaya devam edecekti. Boşuna dememişler ''Öfkeyle kalkan zararla oturur''.

5 senem istanbul aksarayda geçti. bu zabıtaları en iyi tanıyanlarından biriyim. şunu diyeyim ki en büyük suçlu belediye. oradaki zabıtalar arkalarına çevik kuvvet polislerini alıp adeta teror estiriyorlar.

---------- Spam Engelliyici 19:37 ---------- Önceki Mesaj 19:36 ----------

Zabıta en başında arabanı kırdırmayacağım söz diyor, satıcı bu tür hareketlerde bulunmasa belkide gerekli izinleri alıp ekmeğini kazanmaya devam edecekti. Boşuna dememişler ''Öfkeyle kalkan zararla oturur''.

boş laflar bunlar

Hangi siyasi görüşü savunuyorsanız savunun, Yapılan bir haksızlık karşısında sessiz kalıyorsanız, hayvandan daha aşağı seviyedesiniz demektir, {NOKTA}
isteyen üstüne alınabilir,

Millet 10k kira ödüyor vergi veriyor iflas edip mekan kapatıyor. ali bey istediği yere tezgah açacak devletin memurunun canına kastedecek teröristten ne farkı var bu adamın? Ekşide malın biri ajitasyon yaptı diye millet bu adamı savunuyor yoksa eminim kimse savunmazdı. Bizim milletin zekası yönlendirilmeye çok uygun zaten kendi fikri olmadığı için

hocam adam bi açıklamasında benim bıçak çekmem yanlış dı diyor saten

---------- Spam Engelliyici 17:45 ---------- Önceki Mesaj 17:43 ----------

Hangi siyasi görüşü savunuyorsanız savunun, Yapılan bir haksızlık karşısında sessiz kalıyorsanız, hayvandan daha aşağı seviyedesiniz demektir, {NOKTA}

Zabıtanın sopa ile adamı dövmesi ve arabasına zarar vermesi kadar adamın bıçak çekmesi de yanlış (sanırım ben hayvan ile insan arasında bişey oluyorum)

Allahım böyle geçinen güzel insanları böyle zalim olandardan korusun

5 senem istanbul aksarayda geçti. bu zabıtaları en iyi tanıyanlarından biriyim. şunu diyeyim ki en büyük suçlu belediye. oradaki zabıtalar arkalarına çevik kuvvet polislerini alıp adeta teror estiriyorlar.

---------- Spam Engelliyici 19:37 ---------- Önceki Mesaj 19:36 ----------

boş laflar bunlar
Boş laf diyorsunda o kadar satıcı var köşe başlarında ve hepside vergisini ödüyor kapı gibi belgeleri var.

söz harika gerçekten,

ama bu konuda sana göre adam haklı bunu yazdığına göre bana görede haksız,
haklı olsaydıda yanında olsaydık.

5 evladı var diyorlar bıcak çektiği adamın canına kast ediyor deli gibi bıcak savuruyor bu zabıtaların cocugu yokmu gelmiş millet neyi savunuyo. adamın yaptıgı hırsızlık sizlerin babası deli gibi çalışıyor vergisini ödüyor size bakıyor helal para kazanıyor, ama bu adam vergi ödemiyor. yasal olmayan birşey yapıyor ve siz bunu savunuyorsunuz gerçekten çok ilginç.

22 yıl devlete çalıştım ve ortak bir işe girdim mağaza işi sonra ortağımın kelek olduğunu anlayınca ayrıldım ama iş işten geçmiş ve beni boğazıma kadar borca çoktan sokmuştu işimden istifa ettim borçlarımı ödeyeyim dedim emeklilikte yaş dolmasını bekliyorum mağazayı da devam ettireyim dedim sonra bir baktım kira bağ kur elaman vergi ödeyemedim iş yerinin yerini değiştirdim olmadı şehir değiştirim yine aynı vergi bağ kur kira baş edemedim yine kapattım mağazayı şuanda buradan şükürler olsun yavaş yavaş borçlarımı ödüyorum ve ekmeğimi kazanıyorum..
sonuç olarak zabıtaların yaptığı yanlış yaptıklarına katılmıyorum fakat ya devlete vergisini ödeyenler ve ödeyemedikleri için dükkanlarını kapatanlar benimde 4 çocuğum var ...22 yıl hizmet gitti mağaza gitti ama kimseye saldırmadım ekmeğimle oynayana saldırırım affetmem ama haklı olduğuma eminsem !! ( ortağıma da sonunda bıçakla saldırmıştım ayrılıp kurtulmak için ve şikayetçi bile olmadı suçlu olduğu için )

Su Satarken Zabıtadan Kaçan Şahıs Metrobüsün Altında Can Verdi

Sorun şahıs meselesi değil, burda ahmet haklı mehmet haksız davası değil

Sorun arkadaşlar, büyük milyar dolarlık şirketler milyar dolarlık kaçakçılık yapıyorlar onlara devlet babamız ses etmiyor, ama evine ekmek götürmek isteyen üç beş garibanın ekmeğine taş koyuyorlar, bu kimselere iş verildide mi çalışmadılar

Mevzu bu mesele değil, hangi olay olursa olsun, ortada haksızlık varsa ve siz kendi siyasi kişisel çıkarlarınız için haksızlığa sesiz kalıyorsanız hayvandan daha aşağı mertebedesiniz

22 yıl devlete çalıştım ve ortak bir işe girdim mağaza işi sonra ortağımın kelek olduğunu anlayınca ayrıldım ama iş işten geçmiş ve beni boğazıma kadar borca çoktan sokmuştu işimden istifa ettim borçlarımı ödeyeyim dedim emeklilikte yaş dolmasını bekliyorum mağazayı da devam ettireyim dedim sonra bir baktım kira bağ kur elaman vergi ödeyemedim iş yerinin yerini değiştirdim olmadı şehir değiştirim yine aynı vergi bağ kur kira baş edemedim yine kapattım mağazayı şuanda buradan şükürler olsun yavaş yavaş borçlarımı ödüyorum ve ekmeğimi kazanıyorum..
sonuç olarak zabıtaların yaptığı yanlış yaptıklarına katılmıyorum fakat ya devlete vergisini ödeyenler ve ödeyemedikleri için dükkanlarını kapatanlar benimde 4 çocuğum var ...22 yıl hizmet gitti mağaza gitti ama kimseye saldırmadım ekmeğimle oynayana saldırırım affetmem ama haklı olduğuma eminsem !! ( ortağıma da sonunda bıçakla saldırmıştım ayrılıp kurtulmak için ve şikayetçi bile olmadı suçlu olduğu için ) allah daha zor durumlara düşmekten ve beterin beterinden korusun hepimizi ...

neden kapattım mağazamı her köşede bağ kur ve vergi ödemenden ucuza mal satanlar yüzünden ?

---------- Spam Engelliyici 20:17 ---------- Önceki Mesaj 20:00 ----------

ben yanlış bir şeyler yazdımsa özür dilerim neden herkes sustu ? ben yaşadıklarımı her türlü ispatlarım burada hikaye uydurmadım ...

---------- Spam Engelliyici 20:32 ---------- Önceki Mesaj 20:17 ----------
kimse ön yargılı davranmasın hiç bir olaya ,kimse iki taraftan dinlemeden yargılamasın çünkü insanlar çok değişik her türlü dalavere yapıyorlar birilerini kendi tarafına çekmek için 42 yaşındayım yalanı asla sevmem kimseye de kelek atmadım ve memnunum her zaman başım dik geziyorum sokakta şükürler olsun tatlıcı abimiz ekmeğinin derdinde olabilir ama o zaman vergisini ödesin ödeyenler enayi mi oluyor? son olarak her zaman iki taraf dinlenip sonra karar verilmeli her işte ve her olayda ...

Son düzenleme:
burda sonuç ınsan olmak bence o abımız vergı odemıyor oloabılır ama evıne ekmek gotutuyor sonuçta hırsızlık yapmıyor namusnla kaznıyor burda esnek davranabılır ıllada sıddet uygulanmasına gerek yok tatlıcı abımıze gelene kadar neler var memlekette onlara baksınlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri