22 yıl devlete çalıştım ve ortak bir işe girdim mağaza işi sonra ortağımın kelek olduğunu anlayınca ayrıldım ama iş işten geçmiş ve beni boğazıma kadar borca çoktan sokmuştu işimden istifa ettim borçlarımı ödeyeyim dedim emeklilikte yaş dolmasını bekliyorum mağazayı da devam ettireyim dedim sonra bir baktım kira bağ kur elaman vergi ödeyemedim iş yerinin yerini değiştirdim olmadı şehir değiştirim yine aynı vergi bağ kur kira baş edemedim yine kapattım mağazayı şuanda buradan şükürler olsun yavaş yavaş borçlarımı ödüyorum ve ekmeğimi kazanıyorum..
sonuç olarak zabıtaların yaptığı yanlış yaptıklarına katılmıyorum fakat ya devlete vergisini ödeyenler ve ödeyemedikleri için dükkanlarını kapatanlar benimde 4 çocuğum var ...22 yıl hizmet gitti mağaza gitti ama kimseye saldırmadım ekmeğimle oynayana saldırırım affetmem ama haklı olduğuma eminsem !! ( ortağıma da sonunda bıçakla saldırmıştım ayrılıp kurtulmak için ve şikayetçi bile olmadı suçlu olduğu için ) allah daha zor durumlara düşmekten ve beterin beterinden korusun hepimizi ...
neden kapattım mağazamı her köşede bağ kur ve vergi ödemenden ucuza mal satanlar yüzünden ?
---------- Spam Engelliyici 20:17 ---------- Önceki Mesaj 20:00 ----------
ben yanlış bir şeyler yazdımsa özür dilerim neden herkes sustu ? ben yaşadıklarımı her türlü ispatlarım burada hikaye uydurmadım ...
---------- Spam Engelliyici 20:32 ---------- Önceki Mesaj 20:17 ----------
kimse ön yargılı davranmasın hiç bir olaya ,kimse iki taraftan dinlemeden yargılamasın çünkü insanlar çok değişik her türlü dalavere yapıyorlar birilerini kendi tarafına çekmek için 42 yaşındayım yalanı asla sevmem kimseye de kelek atmadım ve memnunum her zaman başım dik geziyorum sokakta şükürler olsun tatlıcı abimiz ekmeğinin derdinde olabilir ama o zaman vergisini ödesin ödeyenler enayi mi oluyor? son olarak her zaman iki taraf dinlenip sonra karar verilmeli her işte ve her olayda ...