Sezgin Kaymakçıoğlu(CixCod) Dolandırıcıdır konusuyla alakali

RespectMe

Kayıtlı Üye
Bu sahis icin herkes 2-3-5 er tl atsa avukata verebiliriz toplu sekilde herkes 15-20 tl icin ugrasmior arkadasla ama toplu sekilde cezasini kesebiliriz ne dersiniz ytpara ahalisi :D

Sadece bir fikir suanda herkesin tepkisini merak ettim :D

Sikayet konusuna yorum olarak yazmaya calistim ama oraya yazmama izin vermedi forum.
Bu linkide sikayet konusundan aldim
Yasal acidan yaptigi suc olarak sayiliormu bilmiorum bilen arkadaslar aciklik getirirse belki anlariz durumu tam olarak.
https://accountrgame.hesapno.com/

@karayaman @mNote
yeterli katilim olursa belki karayaman paralari toplayabilir avukata basvururuz :D o yuzden etiketledim eminim baska yerlerdende dolandirilanlar vardir hepsini belki burda toplayabiliriz :D

birde soyle bir link buldum http://www.magdur.gov.tr/311/Dolandiricilik

En yakınınızdaki karakola veya savcılığa giderek ilgililer hakkında şikâyetçi olabilirsiniz.
Basit dolandırıcılık suçları uzlaştırmaya tabiidir. Basit dolandırıcılık suçu mağduruysanız şikâyetçi olduktan sonra dosyanız uzlaştırma bürosuna gönderilerek uzlaştırma süreci başlatılır.
Eğer uzlaşma sağlanamadıysa soruşturmaya devam edilir ve savcılık tarafından iddianame hazırlanması ile yargılama sürecine geçilir.

Son düzenleme:
ben varım 20 TL verip ücretsiz dağıtılan yöntemi ondan satın aldım 20 daha verip şikayet etmek isterim :D şikayet konusuna ben de yazmak istedim fakat şikayet konusuna yazma yetkimiz yok. Ben ödemeyi cengizhan çiçek adına papara hesabına yaptım. demekki bazi kisilere de sezgin adına ödeme almış

ben varım 20 TL verip ücretsiz dağıtılan yöntemi ondan satın aldım 20 daha verip şikayet etmek isterim :D şikayet konusuna ben de yazmak istedim fakat şikayet konusuna yazma yetkimiz yok. Ben ödemeyi cengizhan çiçek adına papara hesabına yaptım. demekki bazi kisilere de sezgin adına ödeme almış
Papara da istediğin isimle hesap açabiliyorsun. Banka hesabına ödeme yapıldığında ise Sezgin Kaymakçıoğlu çıkıyor. Ve bu da odur.

aynen oyle hocam benim gibi dusunen baskalarida varmi die bi baslik acayim dedim :D

bu kişiyi forum da kim onayladı ? yada para vererek mi onaylandı üyeliği

Dava açsanız da bir şey çıkacağını sanmıyorum. Adam zorla bir şey satmadı kopyala yapıştır da olsa bir pdf yapmış ve satıyorum demiş millette önüne arkasına bakmadan düşmüş maalesef, yanlış ticaret yapan bizleriz. Adamın üyeliği 2020 , ilk alan arkadaşlar eminim daha eski üye. Bu durumda pdf dosyasını almadan para göndermeyecekti ve dosyayı alınca bir iki satırı kopyalayıp google'a yazsa bu kadar insan mağdur olmazdı. En azından biri referans olmalıydı ya da adamın multi bir platformda satış konusu olmalıydı v.s. ama ortada hiç bir şey yokken bu kadar insanın da satın alması gerçekten çok ilginç.

Diğer forumda ki ücretsiz Adsense taktiğini ben görmüştüm,ama alıp burada direk satacağını düşünmedim.Hatta bir ara konuya yorumla linki bırakmayı bile düşündüm ama sonra satış baltalama olmasın diye vazgeçtim,çünkü 200 siteye onay aldırdık yazıyordu.En azından alan arkadaşlar öncesinde sormuşlardır bu siteleri diye pek renk vermedim.Pdf i de almayınca kesin bir kanıya varamadım maalesef,alan arkadaşlara geçmiş olsun.

Ayrıca dava konusunda da sonuçta size bir teslimat yapılmış,.PDF olarak hazırlanmış ve gönderilmiş.Bu yüzden bir şey çıkacağını zannetmiyorum işin doğrusu...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri