SGK Borcunuzu Kontrol Edin

• Kullanıcı KacaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Diğer ödemelerden gss yi mi seçiyoruz ?

edit:tamam buldum resimde varmış zaten :D

Allah bin türlü belalarını versin ya. Verdiğim öğrenci belgesinin haddi hesabı yok. Her seferinde sıfırlanıyor aradan biraz zaman geçiyor bi bakıyorum geri 1800 2000 lira olmuş. Bıktım artık son 2 yıldır hastaneye gitmiyorum yeminle tekrar geri sgk ya gönderecekler diye. Ölsek adamlar gidin sgk ya öğrenci belgesi verin diyecekler. Böyle salak saçma bir sistem mi olur ya birde devletin kurumu. Hayattan soğutuyolar insanı.

Allah bin türlü belalarını versin ya. Verdiğim öğrenci belgesinin haddi hesabı yok. Her seferinde sıfırlanıyor aradan biraz zaman geçiyor bi bakıyorum geri 1800 2000 lira olmuş. Bıktım artık son 2 yıldır hastaneye gitmiyorum yeminle tekrar geri sgk ya gönderecekler diye. Ölsek adamlar gidin sgk ya öğrenci belgesi verin diyecekler. Böyle salak saçma bir sistem mi olur ya birde devletin kurumu. Hayattan soğutuyolar insanı.

henüz hayattan soğutmadılar kardeşim daha dur önce üniversiten bitsin birde o zaman gör.üni bitince sildirme diye bişeyde yok aylık 200 - 200 borçlanacaksın :(

bu ne arkadaş ya başka ülkelerde bu gibi durumlarda işsizlik ödeneği parası veriyorlar bizde gizli gizli borç çıkartıyorlar.. Arkadaş saolsun konuyu açmasa 655 lira borcum oldugunu dahi bilmeyecektim çok acayip bi durum sonrada diyorlarki sağlık ÜCRETSİZ ! B..K Ücretsiz !!!! Kullanmadığım sisteme para ödeyeceğim şaka gibi :D gülsemmi ağlasammı, üstelik Borç sürekli birikiyor

вєякαη;302830' Alıntı:
bu ne arkadaş ya başka ülkelerde bu gibi durumlarda işsizlik ödeneği parası veriyorlar bizde gizli gizli borç çıkartıyorlar.. Arkadaş saolsun konuyu açmasa 655 lira borcum oldugunu dahi bilmeyecektim çok acayip bi durum sonrada diyorlarki sağlık ÜCRETSİZ ! B..K Ücretsiz !!!! Kullanmadığım sisteme para ödeyeceğim şaka gibi :D gülsemmi ağlasammı, üstelik Borç sürekli birikiyor

hocam birde şu gariplik var borç birikiyor evet ama ilaç felan alamıyorsun. daha 3 gün önce başıma geldi, çünkü aylık borç taksıtlerını ödemiyoruz ki sadece birikiyor.yanı sigortan var ama yok aynı zamanda :(

Devlet daha kendi universitesinde olan kisinin ogrenci olup olmadigini tespit edemiyor, nasil sacma bi sistemdir duzendir bu. 3500 de ben de var. Isin yoksa bi de onla ugras.

Kayıtlı Borç Bulunamadı... Bulunsada ödemezdim zaten.

beyler ne borcu bu ya, 2900 lira borç gözüküyo 295 lira da faiz girmiş.

abi 18 yaşını geçen, herhangi bir sigortalı işte çalışmayan, üniversite yada lise öğrencisi olmayan Erkekler GenelSağlıkSigortası (GSS ) ye tabi tutuluyorlar.bunu seçme seçmeme istememe itiraz etme hakkımız yok, zorunlu olarak yukarıdakı şartları taşımayan her erkeğe uygulanıyor.bu sadece sağlık sigortasıdır yanı sadece sağlık konusunda işe yarar, prim- gün vs yoktur.kişinin anne babası ve bekar kardesının maasları taşınmaz malları üzerinden kişiye bir aylık gelir miktarı hesaplanır ve o miktardan her ay devllete sağlık sigortası karşısında borçlanır.gelir testi yaptırılmaz ise aylık borç en yuksek tutardan hesaplanır.
bu arada aramıza hoşgeldin abi...

3555 tl borç çıktı üni okuyoduk ya bu ne böyle nasıl sildircez bunu arkadaşlar öğrenci belgesi mi götürcez

Bende her ay düzenli öderdim, baktım arkadaşlara felan anlatıyorum o ney felan diyolar. Benden başka doğru düzgün ödeyen yokmuş. Bende ödemeyi bıraktım şuan borç birikiyor. Ama şöyle bi sıkıntı var ki hastaneye gidemiyorum. Mesela şuan doktorluk durumum var ama gitsem hesabıma göre ortalama 200-250 tl ye maalolacak. İki arada bi derede bırakıyorlar, umarım af bi an önce çıkar.

İyi temiz cıktı :) Bir Buna borrcum cıkmadı şaşırdım :D

çıkarsa çıksın bu borcu sağlıkdan yararlanmak isteyenler ödüyo. zorla borç ödeyecek halimiz yok.

sgk da calsıyorum tc kımlık numaranızı ozelden atın bakayım

sgk da calsıyorum tc kımlık numaranızı ozelden atın bakayım

Hocam biraz aydınlatır mısın, bu doğru bi uygulama mı? Çalışanlar bazı özel durumda borçları silebiliyormuş bu doğru mu? Doktora gideceğim sırf bu borç yüzünden gidemiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri