sigara bırakma

Sigarayi birakmak icin sigaraya baslayasim var

Telefondan gönderildi.

Konuyu tamamen okudum gaza geldim şu ilaci alalim bakalim

Xperia Z2 den gönderildi

Sigarayı bırakmak için açıkçası ben hap olsun başka şeyler olsun gereksiz buluyorum. Her şey kafada biter. Bunu zamanında sigara ve alkol dışındaki kötü alışkanlıkları bırakmış biri olarak söylüyorum. Kendinizi şartlandırmanız lazım hocam zaten ilk 1 aydan sonra gerisi kolay, ilaç hap falan boşa para bence onun yerine yiyecek içecek alın :)

[MENTION=9270]pynrs[/MENTION] dostum ben bırakmasına bırakıyomda o beni bırakmıyo hemencicik ağzımda yaralar çıkıyo doktora danıştım dedi bu yaralar normal en az 5 sene ara ara çıkar ağzında dedi bende dedim sigaraya devam

evde kaldığın sürece biraz zor bırakmak bence.. gezip eğlenip bir şeyler yapsan daha iyi olur. birde kuru yemiş bulundur cebinde arada ye. sigara olayını da bir anda bırakma mesela günde 2 dal falan iç yavaş yavaş azalt.

varmı sıgarayı bırakan extra urunlerle

Bırakma değilde elektronik sigarayla günde 3 4 sigaraya indirdim o da böyle sigarasızlık krizinden değil sigaranın tadını sevdiğimden içiyorum 3 4 ay sonra belki tamamen elektroniğe dönebilirim o zamn bırakırım diye düşünüyorum abi

Bırakma değilde elektronik sigarayla günde 3 4 sigaraya indirdim o da böyle sigarasızlık krizinden değil sigaranın tadını sevdiğimden içiyorum 3 4 ay sonra belki tamamen elektroniğe dönebilirim o zamn bırakırım diye düşünüyorum abi

elektronık sıgarada ,dıger sıgaranın yerını tutmuyordur,tadı nasıl :)

hangi marka elektronik sigara kullaniyorsun ve netten mi aldın

elektronık sıgarada ,dıger sıgaranın yerını tutmuyordur,tadı nasıl :)

abi bildiğin nargile gibi sigaraya yakın likitler var ama meyveli olanlar aynı nargile :)

---------- Spam Engelliyici 17:16 ---------- Önceki Mesaj 17:12 ----------

hangi marka elektronik sigara kullaniyorsun ve netten mi aldın

evet abi netten aldım

Kangertech Aerotank Mega V3 Clearomizer

bu clearomizerim

YY360° 40W 2600 mAh Mod by YACYA

bu bataryam ( iki gün gidiyor)

Kangertech New Dual Coil Upgraded Yedek Atomizer Başlığı 5'li Paket

buda yedek atomizerlerim hepsi 290 tl tuttu extra 40 liralıkta likit aldım.

ek olarak siteyle hiç bir alakam yok sadece buradan bu ürünleri aldım.

eyvallah [MENTION=15636]mustyy58[/MENTION] bende bu kangertech lerden ariyordum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri