sigara bırakma

Arkadaşlar sigara bırakmak için en güzel nedenlerden biride sağlıklı bir yaşam ve kanser olmamak akrabalarımda malesef bu sigara illetinden dolayı ak ciğer kanseri olup ölenler ve goah hasgtalığına yakalananlar var benim başıma gelmez demeyin ailesiyle yaşayan arkadaşlar lütfen bir anlık kardeşinize ablanıza abinize yada çocuklarınıza bir bakınız ve sizin içtiğiniz sigaralardan allah korusun kanser olduklarını düşününüz.....

hocam sigarayı bırakmak istiyosan kullanmanı tavsiye ederim ben bizzat denedim zaten eczanede çalışıyorum 2 kutu kullandım ilaca başladıktan sonra 12. gün sigarayı bıraktım 2 sene boyunca içmedim ama şu an içiyorum başımdan bazı kötü olaylar geçti öyle başladım sigaraya yani normalde hiç aklına bile gelmiyor gayet iyi bi ilaç Fiyatı 199,80 tl ama alacağın eczane ile pazarlık yap 180 e kadar inerler şimdiden hayırlısı olur senin adına inşallah bu ilacı kullanıpta bırakmayan adamda görmedim

edit : konu hortlamış :)

fiyatı 200 lira, eczaneci tanıdık diye 180 den aldım, ama ilacın etkisi mi bilmiyorum da halsizlik ve sinir başladı :)

Hepsi boş ben kafada bitirdim 1.5 aydır içmiyom irade meselesi:)

benim ki genelde bırakma değilde ara vermek şeklinde vuku buluyor. iradem çok zayıf, gaza gelip birkaç hafta içmiyorum ama sonra bir taneden bir şey olmaz zihniyetiyle gene başlıyorum. irade önemli.

bugün bende bıraktım inşallah devamı gelirde içmem İLAÇSIZ

fiyatı 200 lira, eczaneci tanıdık diye 180 den aldım, ama ilacın etkisi mi bilmiyorum da halsizlik ve sinir başladı :)

Hocam o kadar olur HD rüyalar görmeye hazır ol :) hafif miğde bulantısı yapabilir ama kullandığına değecek yani emin ol sigara bırakma gününü seçmişindir muhtemelen o gün yanına tuzsuz çekirdek al canın sigara çekerse çekirdeğe saldır :) ilk 3 gün biraz zor olabilir ama kesin bırakırsın

Champix yaklaşık 2-3 yıllık geçmişi olan ( ABD onayı alalı sanırım en az 2 yıl oldu, Türkiye de de 1 yılı aşkın zamandır Eczanelerden bulmak mümkün ) ilk sigarayı hedef alan İlaç Endüstrisi ürünü! Yani yıllarca Sigaranın zararları hakkında yeterince Kamuoyu oluşturmayı ihmal edip sessiz kalanlar, ilk defa sigarayı bıraktırma çabası içindeler, ilacı satın alırsanız!

Champix bir ilaç, ve kesinlikle doktor denetimi altında kullanılmalı!
Etki mekanizması ilginç! Basitçe şöyle anlatmaya çalışayım; Champix etken maddesi Sigaradaki nikotinden önce beyindeki nikotini kapan bölgeleri kapatıyor, nikotin geldiğinde suratına kapanmış kapılardan geçemiyor, ayrıca Champix nikotinin beyinde salgılattığı bazı maddeleri de kısmen salgılatmayı becerdiğinden sinirlilik vs. gibi sigara bırakma belirtileri minimum olarak görülüyor!

Az sayıda kişi üzerinde yan etkileri ve bazıları ağır da olabilen yan etkileri görülmüş! 3 ay kullanım tavsiye ediliyor, ilk deneylerde 1 yıl sonra %40 Champix kullanıcısının sigarayı bıraktığı görülmüş ( ve daha önemlisi 1 yıl sonra geri dönmediği sigaraya )! İlaç türünün ilk örneği, ve pahalı! Ama artık neredeyse günde 1 paket sigaraya geliyor, son zam kazığıyla! ... 1 Aylık Başlangıç paketi+ 2 aylık Devam paketi 550 Lira civarında şu anda!
Prospektüsünde yazılanlara uyulması çok önemli, öyle kafadan 1 ay sonra bırakıp, ben bıraktım ilaca gerek yok gibi saçmalıkların hiç yeri yok!

Bende Champix kullanıyorum, ve 1.5 ayı doldurdum! Deneyimimi birazdan (bugün olmazsa yarın!) burada yazacağım!
Umarım sigara rezaletinden kurtulmalarına yardımcı olabiliriz birkaç arkadaşın!

Alıntıdır..

Uzun süre ben de sigara kullandım. Daha önce 3 ay ve 1 haftalık bırakma denemelerim olmuştu. Tekrar başladım. Hiç bir ilaç, destek almadan 1 yıldır içmiyorum. Psikolojik bağımlı olduğum için sanırım bırakması pek zor olmadı. İlk 4-5 ay yemeklerden sonra acayip şekilde canım istiyordu ama daha sonra onu da atlattım. Bıraktığım için kilo aldım biraz, umarım o kiloları da veririm. Herkesin bir an önce bırakması için kolaylıklar diliyorum.

dirayet yoksa odunda yesen bırakamazsın :D

Bırakırsan bende alıcam ilaçtan iyi haberlerini bekliyoruz hocam :D

Ben elektronik sigara ile biraktim arkadaslar 1 senedir temizim 24 yasindayim 7 senedir sigara iciyordum.. Onemli olan birakmayi istemek ilk 3-4 ay zor belki ama sonra hatirlamiyorsunuz bile simdi elektronik sigarayida biraktim

Hocam ne durumdasın gerçekten işe yarıyo mu ilaç
[MENTION=9639]maihes[/MENTION]

sigarayı bıraktırma polikinliğinde bedava veriyolarmış. randevu aldım ayın 27 sine bakalım. ben hani toplantı şeklinde sigaranın zararlarından bahsediyolar sanıyodum eğer ilacı verirlerse gerçekten sağlık bakanlıgını tebrik etmek lazım

sigarayı bıraktırma polikinliğinde bedava veriyolarmış. randevu aldım ayın 27 sine bakalım. ben hani toplantı şeklinde sigaranın zararlarından bahsediyolar sanıyodum eğer ilacı verirlerse gerçekten sağlık bakanlıgını tebrik etmek lazım

Bende dün gittim ama kan vermemi,röntgen çektirmemi,solunum testine girmemi ve EKG raporu istediler kan vermekten korktuğum için parayla almaya karar verdim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri