sigara bırakma

Bende dün gittim ama kan vermemi,röntgen çektirmemi,solunum testine girmemi ve EKG raporu istediler kan vermekten korktuğum için parayla almaya karar verdim :D

Hocam parayla da alsanız doktor kontrolünde kullanın. İlaç bu şaka değil. En azından gidin ben bunu kullanmaya başlıyacam kullanmamda sakınca var mı benim için diye sorun.

3 sene içmedim tekrar basladım ,ıyı .... yedım

Al benden de o kadar 2 sene de ben içmedim başlayış o başlayış şimdi 2 paket içiyorum günde ama bırakmayı düşünüyorum balık sezonu açılyor balıkta sigarasız geçmez diye bırakmaya şimdilik niyetim yok balık sezonu geçsin bismillah diyip bırakıcam kısmet olursa

12 yıldır içiyorum yani çocukluğumdan beri. bi ara elektronik sigara aldım günde bir iki sigaraya kadar düşürdüm, elektroniğin çok faydası oluyor fakat bozulunca normal sigaraya döndüm. dün kaliteli bir esigara siparisi verdim bırakamıyorsanız azaltın alın bi elektronik canınız cektikçe asılın bir iki nefes :)

Ben 1 yildr duzenli olrk gnde 5 6 dal sigara iciyrm araya bazen 3 4 gn girmesine ragmen hic sigarayi aramadm yani en basta beyinde biter bu olay bu arada konuyu okurken bi dal daha yktm malboro iyi gdiyor

evde cocuk var diye 6 yıldır balkonda içiyorum ama oyle de zevki yok.bende elektronik alayım bari

Elektronik candir 2 yildir surmuyorum normalini agzima arada aklima gelince elektronikten 2 cekiyorum yetiyor

6 yıl kullandım 2 gunde bıraktım hocam 9 aydır ıcmıyorum tek dal ıcmedım akılda bitiyor iş kendını 1 ay tutarsan zaten verdıgın emegı hatrladıkca ıcmezsın ben bi ara sınırlıyken tam ıcıcektım dedımkı lan 1 aydır ıcmıyorsun okadar emek bosunamı bıraktım ıcmedım akılda bıtıyo ilk ay gercektende zor oluyor :)

Sigarayi birakmak kadar huzurlu bir şey yoktur arkadaşlar. Ben günlük 3 paket kullanan bir insandım sigara bırak diyenlerede size ne benim canım değil mi diyordum ama sigarayı bırakınca daha önce neden bırakmadım neden çabalamadım diye dövünüyorum. 1 ay oldu sigarayı içmeyeli .. Kimse kalkıpta e ben birakamam demesin ben biraktiysam bu halde herkesin bırakabileceğine inaniyorum. Insanlarin size karsi olumsuz yorumlarına bakmayin " birakamazsin , birakmak senin isin degil , yok yav sen mi birakcan vs .. " gibi söylemlere aldırış etmeyin canınızı sıkmasınlar. Ben sabah uyandığımda aç karınla en az 5 dal sigara içerdim kahvaltıdan sonra dama güvercinlerin yanına çıkar oradada 5 dal içerdim yani saat sabah 10 oldugunda 10 dalı tüketmiş olurdum sonrası malum arkadaş ortamı pc derken 3 paketi buluyordu. ben biraktiysam herkesin birakacağina inaniyorum. Inşallah herkes bu iletten kurtulur

Champix konusunda ise sigarayi biraktiktan 1-2 gun sonra normalde kullanacaktım sigarayı bırakmamda yardımcı olsun diye ama gerek kalmadı hep diğer gün kullanim diye diye kendim yendim sigara birakmayi. ve Champix cok etkili bir ilaçtır. Burada doktorların bile kullandığı bir ilaç ..

Son düzenleme:
şahsen ben artık kendimi sigarayı bıraktırmaya alıştırmıştım dediğim gibi ilaç sadece destekleyicidir. 3-4 gün zorluk çekicem sanırım fakat değer, artık nefes almakta bile zorlanıyordum.
bu arada ilaç hakkında kötü yorum yapanlara kulak asmayın, ilaç %100 etkilidir. sigara bırakma merkezlerinden ücretsiz olarak alınabiliyor sanırım. ilacı aldıktan sonra düzenli içmeniz gerekiyor, 8-9. günlerde sigaranın tadı farklı gelicektir, ben 10. günden itibaren sigaranın tadını tam alamıyordum ve yarıda atıyordum.

bu arada bir doktor abimin tavsiyesi bu ilaca 3 ay kesinlikle devam edilmesi gerekiyor, 1 ay sigarayı bıraktım diye ilaca devam etmemezlik yapmayın bu sorunu kökten çözün, umarım herkes şu zıkkımı bırakır.

ilaç halsizlik ve sinir yapabiliyor.

Son düzenleme:
Direk bırakamazsınızki yavaş yavaş bırakacaksın depresan gibi bir anda bırakmaya calısırsan dengen şaşar.

Direk bırakamazsınızki yavaş yavaş bırakacaksın depresan gibi bir anda bırakmaya calısırsan dengen şaşar.

ilacın da amacı bu hocam, ilacı içiyorsun + sigaranı içmeye devam ediyorsun ilaç 10. günden itibaren tiksindiriyor, zor gelen kısmı dudak ve el alışkanlığı ona da biraz irade gerekiyor.

sigara(yı) bırakma
raad ol ölecez nasılsa :):)

sofiysen zor :cool:
bir kere bile ağzıma sürmüşlüğüm yok Elhamdülillah.
Dünyanın en kolay para kazanma taktiği sigaraya alıştır o zaten senin daimi müşterindir.

ağzıma çok sürdümde hamd olsun bağımlı olmadım hiç aramıyorum onun yerine koyu çay içiyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri