Sigarayı bırakmak için ilaç önerisi olan?

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
F

fth

Guest
Arkadaşlar merhaba. Çoğu kişinin derdi bu lanet şey biliyorum. Son 3 aydır değişik bir istatistikle gidiyorum. :) Bir hafta içiyorum bir hafta içmiyorum. Şimdi diyeceksiniz 1 hafta içmeyen 2. haftada içmez. İçen bilir ki öyle değil işte.

Neyse uzun lafın kısası bu mereti ilaçla falan filan bırakan varmı? Hazır bırakmaya alışmışken birde ilaç falan denesek belki temelli bırakırız. Tavsiyesi olan varsa ve etkisini gördüyse ilacın adını yazarsa sevinirim..

valla takipteyim dostum , işe yarar bir yöntem varsa bende bırakacam , bırakmayı çok istiyorum

aynen bende takipteyim kurtulmak istiyorum omza yapıştırılan nikotin bantlarından filanda kullandım bi faydasını göremedim malesef...

İlaçla bırakamazsınız.Kısaca ilaç bu iş için para tuzağıdır.Sigarayı bırakmak kesinlikle irade ile ilgilidir.Bırakmak istiyorsanız içmezsiniz.Ama bırakmak istemiyorsanız zaten ilaç da olsa fayda etmez.

İlaçla bırakamazsınız.Kısaca ilaç bu iş için para tuzağıdır.Sigarayı bırakmak kesinlikle irade ile ilgilidir.Bırakmak istiyorsanız içmezsiniz.Ama bırakmak istemiyorsanız zaten ilaç da olsa fayda etmez.

Valla dostum kesin çözüm zaten irade ondan herkes emin ama irade de bir yere kadar. Hani iradenin yanında bu işi kolaylaştıracak bir şey olsa belki daha çabuk bırakabiliriz diye düşünüyorum..

Ben bırakalı 2 yılı geçti. Bırakırken champix adlı 3 aşamalı ilacın ilkini kullanmıştım. Günde 1 paket içiyordum. Bıraktıktan sonra Allah'a şükürler olsun hiç içmedim. Sigarayı bırakmamda ilaç ne kadar etkili oldu bilemiyorum ama iradenin çok önemli olduğunu söylemeliyim.

sigara içme isteğin geldiğinde ağzına bir tane şeker at çok faydasını görürsün :)

Ben bırakalı 2 yılı geçti. Bırakırken champix adlı 3 aşamalı ilacın ilkini kullanmıştım. Günde 1 paket içiyordum. Bıraktıktan sonra Allah'a şükürler olsun hiç içmedim. Sigarayı bırakmamda ilaç ne kadar etkili oldu bilemiyorum ama iradenin çok önemli olduğunu söylemeliyim.

Bu ilacı araştırıcam bence faydası olmuştur. Teşekkürler.

sigara içme isteğin geldiğinde ağzına bir tane şeker at çok faydasını görürsün :)

Şekeri atıp birde yanına sigara yakarız biz bu kafayla. :)

elektronik sigaralar var onlardan al onların niktoin dozları var gittikçe azaltıyorsun sonra bırakmış oluyorsun bi arkadaşım bu şekilde bırakmıştı bikaç ay sonra tekrar başladı orası ayrı konu :D:D

İlaç felan kullanmana gerek yok. Kafadan bitirmen lazım içmeyeceğim diyeceksin kendine ve kendini tutacaksın. Yoksa en güçlü ilacı bile alsan içen yine içer.

Arkadaşlar merhaba. Çoğu kişinin derdi bu lanet şey biliyorum. Son 3 aydır değişik bir istatistikle gidiyorum. :) Bir hafta içiyorum bir hafta içmiyorum. Şimdi diyeceksiniz 1 hafta içmeyen 2. haftada içmez. İçen bilir ki öyle değil işte.

Neyse uzun lafın kısası bu mereti ilaçla falan filan bırakan varmı? Hazır bırakmaya alışmışken birde ilaç falan denesek belki temelli bırakırız. Tavsiyesi olan varsa ve etkisini gördüyse ilacın adını yazarsa sevinirim..

Enfiye ;)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben 7 yaşında sigarayla tanıştım iyi hatırlıyorum 16 yaşında paket taşımaya başladım Bana sigara çok zarar veriyordu ben çok içiyordum emzık gıbı azımdan düşmüyordu resmen sıgaranın esırı idim yemek yemeyi uyumayı herşeyimi sigaraya göre ayarlıyordum hatta gece sigara bulamadığım zaman izmriti yaktığım çok olmuştur Kızım dünyaya geldiği zaman annem senin bu sürekli pis sigara kokunla kızınıda rahatsız ediyorsun onu hasta edeceksın dedi boyle olursa onu sevemessın dedı Bende kesın karar verdım sigarayı bırakmak için İlk bir yılım hep sigarı düşünmekle geçti gündüz aklımdan çıkmıyor gecede ruyama gırıyordu ama ben ınat ettim sözümden dönmedim 20 02 2004 tarıhınden beri azıma tek bir sigara dahı koymadım Sonucta ben kazandım salığım kazandı param cebımde kaldı beni çok urastırdı ama ben gelip geldim sigarayı yendım Bu sigara öyle lanet bişekı hala kokusu beni cezp ediyor ama ben förmülü biliyorum förmülüde bıraktığın zaman asla tek sigara dahi olsa yakmamaktır sabırlı ve idareli olunca oluyor

Bırak hocam bunları, o ilaçlar bir işe yaramıyor sadece ilaç aldım diye psikolojik baskı yiyorsun hepsi bu. Önce kafandan bitirceksin sigarayı. Dur şunu bitireyim dersen işin zor. Sigarayı çat diye bırakcaksın.

Elektronik sigara içebilirsiniz. Tadını beğenirseniz sigaranın yerini alıyor daha sonra da bunu da pek canınız çekmiyor.

cok ılac kullandım bıktım tozuy hapları falan ınsanın bırazda kendınde olucak ama en ıyı ve saglık bakanlıgından tek onaylı ılac bu hemen bıraktım cok etkılı npormal fıyatı 200 tl cıvarı doktorunuza receteye yazdırın eczanen temın edebılırsınız kesınlıkle onerırım gunde 3 paket sıgara ıcen bırı olarak kesın kullanın derım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri