Siirtte 8 şehit

terörle mücadelede iranı örnek alacaksn
bırak silah kullanını bunları besleyenini destekleyenini savunanını hepsini asacaksın bak bakalım kimse destek veriyor mu

türkiyedeki kürtlerin haklarının yarısı bile iranlı kürtlerde yok ama iranda pkk hareket edemiyor.

Teröristlerin ve terörü destekleyenlerin Allah bin belasını versin . Bu vatan öyle kolay kazanılmadı. Türkiyenin başı sağolsun

Türkün gücün sınamasınlar diyor zatı muhterem kişi ertesi gün hop 5-10 şehit sonuç? hiçbişey.Hala hükümet kurulamamış bir ülkeden fazla umudum kalmadı benim ve birileri kendine oy kapmak için onların yüzünden askerlerimiz bedel ödüyor.Bu savaşın bu zamana denk gelmesi herkesin sorgulamasını gerekdiğini düşünüyorum.Bu ülkeye vatanini sevenden çok profesiyonel orduya ihtiyaçı var işte o zaman terör nasıl minimuma indiriliyor.

ahmet hakanın güzel bir yazısı sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/ahmet-hakan_131/allah-bunlarin-da-belasini-versin-mi-huseyin_29828729

Tum sehitlerimize Allah rahmet eylesin bunlar adammikine orsp. farklari yok amk bekci kopekleri

Vatana ihanet eden her kim olursa olsun sallandıracaksın...
Allah rahmet eylesin ,Ailesine ve yakınlarına Allah sabır versin...

Ya yeter arkadaş bune eskilere döndük terörün tepe noktasına vardık artık bir kara operasyonu başlatılması lazım havadan dağı taşı bombalasan nolurki gösteriden başka bişey değil kara operasyon olmazsa daha bu haberleri çok alırız :(

Bizim rahat etmemiz için şehit olan tüm askerlerimize Allah Rahmet eylesin,mekanları cennet olsun.Bizler hemen unutuyoruz,Allah geride kalanlarına sabır versin.

2167 GÖRÜNTÜLENME 67 MESAJ Olan bu konuda herşeyi 3-5 kelime ile anlatıp bitirmiş arkadaş @rhaegar tebrik ederim uzun uzun yazmadan anlatmış..

"Şu asalaklara öyle bir oyun yapalım ki, biz hukümet değilken ülke kaosa girsin, böylelikle bizim ülkeyi çok iyi yönettiğimizi sansınlar. Sonra zaten tekrar başa geçeriz bu asalaklarla."

Bütün şehitlerin ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.

Bizim ailemizde de şehit var... Kimseyi savunmak niyetinde değilim çünkü kimse masum değil.
HDP meclise girdi ve savaşı durduralım barış getirelim dedi. Siyaseti dağda değil mecliste yapalım dedi.(Ne kadar gerçekçi bu tartışılır ama belirtmek istediği bu.) Son seçimlerden sonra Türkiye tarihinde hiç olmayan yoğunlukta kadar kan döküldü. Neden? Çünkü AKP tek başına iktidar olamadı oyları başka partilere gitti. Bu saldırılarındaki amaç ne? Bazı partilerin imajını zedelemek ortada bir kaos çıkarmak. Bakın bizi iktidar yapmadınız bunlar başınıza geldi ders alın demek. İsteseler durdururlar bu savaşı.

Bazıları da orayı burayı yakın yıkın taş üstünde taş bırakmayın asın, kesin diyorsa bu apaçık bölücülüktür. Orayı, o insanları Türkiye' den ayırın demek. İnsanlar birbirine düşman olsun daha çok kan dökülsün demek.
cevap vermeyecektim fakat [MENTION=10857]rhaegar[/MENTION]ın mesajı şikeyet ettim malesef bir ceza gelmemiş.

evet beyler çok güzel noktaya parmak basmışsınız. Bugün aldığım bilgilere göre evinde uyuyan 2 polisimizi Davutoğlu şehit etmiş, bugün ki mayını da Erdoğan döşemiş.

Tamam anladık akparti ve erdoğan düşmanısınız fakat bu düşmanlığınız gözünüzü bu kadar kör etmesin. Akparti den fazla ülkede barışı isteyen başka parti yok. Onlarda elinden geldiği kadar çözüm süreciyle barışı getirmeye çabaladılar. Ama olmadı.

sırf akparti düşmanlığı yüzünden televizyona çıkıp saz çaldı türkü söyledi diye itin birine oy verdiler. medyada o iti ne kadar parlattıklarını hepimiz gördük. Bahçelinin dediği gibi. boğazda v... yudumlayan ******** çok var.öncelikle bu itleri temizlememiz gerekiyor.chpnin başkan yardımcısı oyumuzu ailecek hdpye verdik diyor. foxtv deki kanal d deki yahudi uşağı ********ler oyumuzu hdpye verdik diyor. Düşman dışarda olsa savaşmak çok kolay olur fakat artık teröristler içimizde...

TSK pkk yı bombalıyor itirazlar almanya abd( şimdilik pkk yı sattılar) ingiltereden geliyor. eğer bu savaş sadece TÜRKİYE ile pkk arasında olsaydı biz bu işi çoktan bitirmiştik. Ama SON KALE olan Türkiyeyi hiçbir zaman rahat bırakmayacaklar. Çünkü bu savaş Türk-Kürt savaşı değil.
Hakla - batılın savaşıdır.

ÇÖZÜM BUNDAN SONRA BASİTTİR.İDAMI GERİ GETİRECEKSİN NE KADAR TERÖR SUÇLUSU VARSA ASACAKSIN. MOLOTOF,TAŞ ATANIN KOLUNU KESECEKSİN. Ekmek almaya 10 km uzaktaki fırına gidenleri de çocuk esirgeme kurumuna yerleştireceksin.!

HAK ARAYANA HAKKINI VERİN BAŞ KALDIRANIN BAŞINI KESİN!

report edecekler sağ üst köşeden edebilirsiniz.

Son düzenleme:
cevap vermeyecektim fakat [MENTION=10857]rhaegar[/MENTION]ın mesajı şikeyet ettim malesef bir ceza gelmemiş.

evet beyler çok güzel noktaya parmak basmışsınız. Bugün aldığım bilgilere göre evinde uyuyan 2 polisimizi Davutoğlu şehit etmiş, bugün ki mayını da Erdoğan döşemiş.

Tamam anladık akparti ve erdoğan düşmanısınız fakat bu düşmanlığınız gözünüzü bu kadar kör etmesin. Akparti den fazla ülkede barışı isteyen başka parti yok. Onlarda elinden geldiği kadar çözüm süreciyle barışı getirmeye çabaladılar. Ama olmadı.

sırf akparti düşmanlığı yüzünden televizyona çıkıp saz çaldı türkü söyledi diye itin birine oy verdiler. medyada o iti ne kadar parlattıklarını hepimiz gördük. Bahçelinin dediği gibi. boğazda v... yudumlayan ******** çok var.öncelikle bu itleri temizlememiz gerekiyor.chpnin başkan yardımcısı oyumuzu ailecek hdpye verdik diyor. foxtv deki kanal d deki yahudi uşağı ********ler oyumuzu hdpye verdik diyor. Düşman dışarda olsa savaşmak çok kolay olur fakat artık teröristler içimizde...

TSK pkk yı bombalıyor itirazlar almanya abd( şimdilik pkk yı sattılar) ingiltereden geliyor. eğer bu savaş sadece TÜRKİYE ile pkk arasında olsaydı biz bu işi çoktan bitirmiştik. Ama SON KALE olan Türkiyeyi hiçbir zaman rahat bırakmayacaklar. Çünkü bu savaş Türk-Kürt savaşı değil.

ÇÖZÜM BUNDAN SONRA BASİTTİR.İDAMI GERİ GETİRECEKSİN NE KADAR TERÖR SUÇLUSU VARSA ASACAKSIN. MOLOTOF,TAŞ ATANIN KOLUNU KESECEKSİN. Ekmek almaya 10 km uzaktaki fırına gidenleri de çocuk esirgeme kurumuna yerleştireceksin.!

halkın belli bir bölümü tarafından çözüm süreci olarak adlandırılan olay, pkk , ışid, mlkp,dhkp-c vb ... lerin şehir içi örgütlenmeleri, mühimmat temini,ve yapılanmaları için uydurulmuş bir tezgahtır, akp sempatizanlığı yapacam diye başka parti veya düşünceleri kötüleyemezsiniz,

barış istiyor dediğiniz partinin hali hazırdaki meclis başkanı zamanında askerde intihar eden asker için ailesi maaş alsın diye kendilerini öldürüyor diyen insandır, 2 mehmet öldü diye meclis toplanmaz diyende o partidendir,

abdullah öcalanı bu kadar medyatik bir isim haline getiren, şivan perveri ülke sınırlarına sokanda malum insanlardır,

öcalan ********ine önder denmesinin yegane sebebide budur, tek taraflı siyaset siyaset değil sempatizanlıktır, biliyorsunuz konyalısınız, muhafazakarsınız ama tek gözü kör gezmeninde bir anlamı yok,

barış istiyor sürec için elinden geleni yaptı dediğiniz parti, pkk ile yapılan görüşmelere karşıyız diye bize dava açmayıda ihmal etmemiştir,

ölü ve şehit üzerinden siyaset yapılmaz, şurda malum parti trollüğü yapacagınıza şehitler arkasından 1 tane güzel söz söyleyememişsiniz,

korkmayın, şehitlere rahmet okudunuz diye, teşkilatınız sizi lağvetmez.

hala üstü kapalı ekmek alma olayına vurgu yapıyorsunuz ama, senin ekmek paranla cebini dolduranlara laf edemiyorsun,

ülkesini vatanını, milletini gerçekten çıkarsızca sevenler, başbakanda olsa , c.başkanıda olsa yanlış yapan , lafını esirgemez, şahsi çıkarları doğrultusunda vatanının belli bir kesmine ihanet etmez,

dipnot: beni siyasete zorlamayın, kimse yanlış anlamasın ama kendilerinden olmayanı dava etmeye bayılan insanlar tarafından yönetiliyoruz

Son düzenleme:
20 yaşında çocuklardan ne istiyonuz be vicdansızlar ya :( bide dövlöt halkını katlediyo diye twitterda geziyolar kafayı yicem resmen :@

Çözüm süreci diye birşey yoktur.Adamlar devlet kurmak istiyor Türkiye Sınırları'nda ve buda imkansız.Bu saatten sonra kökünü kazımadan rahat yok bu devlete.

11863441_926129897432864_14405706861357929_n.jpg

!

şimdi ben bu konuda niler söylerdim nilerde boşver zaten quiz vurdu birde ban yiyip ağzımın tadı kaçmasın..
sayasete çevirmeyin arkadaşlar lütfen

halkın belli bir bölümü tarafından çözüm süreci olarak adlandırılan olay, pkk , ışid, mlkp,dhkp-c vb ... lerin şehir içi örgütlenmeleri, mühimmat temini,ve yapılanmaları için uydurulmuş bir tezgahtır, akp sempatizanlığı yapacam diye başka parti veya düşünceleri kötüleyemezsiniz,

barış istiyor dediğiniz partinin hali hazırdaki meclis başkanı zamanında askerde intihar eden asker için ailesi maaş alsın diye kendilerini öldürüyor diyen insandır, 2 mehmet öldü diye meclis toplanmaz diyende o partidendir,

abdullah öcalanı bu kadar medyatik bir isim haline getiren, şivan perveri ülke sınırlarına sokanda malum insanlardır,

öcalan ********ine önder denmesinin yegane sebebide budur, tek taraflı siyaset siyaset değil sempatizanlıktır, biliyorsunuz konyalısınız, muhafazakarsınız ama tek gözü kör gezmeninde bir anlamı yok,

barış istiyor sürec için elinden geleni yaptı dediğiniz parti, pkk ile yapılan görüşmelere karşıyız diye bize dava açmayıda ihmal etmemiştir,

ölü ve şehit üzerinden siyaset yapılmaz, şurda malum parti trollüğü yapacagınıza şehitler arkasından 1 tane güzel söz söyleyememişsiniz,

hala üstü kapalı ekmek alma olayına vurgu yapıyorsunuz ama, senin ekmek paranla cebini dolduranlara laf edemiyorsun,

ülkesini vatanını, milletini gerçekten çıkarsızca sevenler, başbakanda olsa , c.başkanıda olsa yanlış yapan , lafını esirgemez, şahsi çıkarları doğrultusunda vatanının belli bir kesmine ihanet etmez,

dipnot: beni siyasete zorlamayın, kimse yanlış anlamasın ama kendilerinden olmayanı dava etmeye bayılan insanlar tarafından yönetiliyoruz, artık şahsıma ulaşan celplerde , recep tayyip erdoğan sıfatını mağdur olarak görmek istemiyorum,

halkın belli bir bölümü tarafından çözüm süreci olarak adlandırılan olay, pkk , ışid, mlkp,dhkp-c vb ... lerin şehir içi örgütlenmeleri, mühimmat temini,ve yapılanmaları için uydurulmuş bir tezgahtır, akp sempatizanlığı yapacam diye başka parti veya düşünceleri kötüleyemezsiniz.

işide veya pkkya veya dhkp-c ye devlet yardım etti diyorsunuz değil mi. ama ekmek almaya giden o veledin dhkp-cli olduğunu biliyorsunuzdur umarım.
ayrıca devletin pkk işid yada dhkpc ye yardım ettiğine dair bana kanıt gösterebilirmisiniz. bunu ispatlamakla yükümlüsünüz.( Mit tırlarının işide değil ÖSO ya gittiğini biliyoruz. Başka bir yalan bulun bulmak için doğan veya paralel medyaya göz gezdirebilirsiniz.)

Ayrıca çıkıp CUMHURBAŞKANINA AĞIZA alınmayacak hakaretler edecekler . onlar dava edemeyecekler öyle mi. hukuk okumakla olmuyor demek ki kardeşim.

sadece hakkında koruma yasası olanlar için mi geçerli hukuk

ben ne akparti teşkilatındanıM ne de akpartiye yakın bi yere üyeyim . Şehitlere biz herzaman rahmet okuyoruz. ben buraya yazmayınca okumamış mı oluyorum

adamın söylediklerinin tamamını dinlediniz mi ben dinledim. orda pkk nın hergün gündem oluşturmasına izin veremeyiz diyor. tabi siz yine anlamak istediğiniz gibi anlamak istediğiniz için ben söylesemde fayda etmeyecek biliyorum.

Ben konyalı izmirli diyarbakırlı olsamda partim ve görüşlerim hiçbir zaman değişmeyecektir. siz hdpye laf ettim diye beni sempatizan olarak suçlayabilirsiniz. Ben ak gördüğüme ak, kara gördüğüme kara derim.

VATANINI EN ÇOK SEVEN ONA EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET EDENDİR.

Son düzenleme:

merhaba güzel kardeşim,

"evet beyler çok güzel noktaya parmak basmışsınız. Bugün aldığım bilgilere göre evinde uyuyan 2 polisimizi Davutoğlu şehit etmiş, bugün ki mayını da Erdoğan döşemiş."
son 13 senedir kim bizi yönetiyor de bu hallere düştük ve bölünmeye başlatık evet siz nasıl son 40 hata 100 senenin hesabını sorabiliyorsanız halk'da bir gün sizden hesab soracak ne olmuş yani böyle bi zihniyetsiniz ölüden bile hesab soran bi zihniyet geçmişleri karıştırmak ayrıştırmak fitne tohumları sokmak. kurani dine alet etmek tövbeee tövbe yarabbim inşh. ben o hallere düşmem elimde kuran ve din sömürüsü tövbeeee !!!

"Tamam anladık akparti ve erdoğan düşmanısınız fakat bu düşmanlığınız gözünüzü bu kadar kör etmesin. Akparti den fazla ülkede barışı isteyen başka parti yok. Onlarda elinden geldiği kadar çözüm süreciyle barışı getirmeye çabaladılar. Ama olmadı."
cözüm süreci tam olarak nedir ? başkanlık sistemimi ? ellerinden okadar şey gelmişki ne hallere düştük değilmi. barışı savunan neden pkk'nın 10 maddesini kabul ediyor görüşüyor ama MHP nin 4 maddesini red ediyor ("türk" olmak suc mu oldu?)

"sırf akparti düşmanlığı yüzünden televizyona çıkıp saz çaldı türkü söyledi diye itin birine oy verdiler. medyada o iti ne kadar parlattıklarını hepimiz gördük. Bahçelinin dediği gibi. boğazda v... yudumlayan ******** çok var.öncelikle bu itleri temizlememiz gerekiyor.chpnin başkan yardımcısı oyumuzu ailecek hdpye verdik diyor. foxtv deki kanal d deki yahudi uşağı ********ler oyumuzu hdpye verdik diyor. Düşman dışarda olsa savaşmak çok kolay olur fakat artık teröristler içimizde..."
AKP oy oranı düştü CHP'nin oy oranı sabit MHP sabit HDP yükseldi sizin tabiriniz ile hangi itler kime oy vermiş tekrar düşünürmüsün? senin bas etiğin toplam 10 kişi etmez biz burada bi kac milyon akp secmeninden bas ediyoruz. yani acılım acılım diye haburu actınız öcalanı actınız osloya gittiniz bisaniye acılımıın özeti..............

Cahilim dersin,öğretmeni şehit edersin.
Hastayım dersin,doktoru şehit edersin.
Yolumuz yok dersin,mühendisi şehit edersin.
Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin.
Fakirim dersin, ama inatla çoğalıp virüsleri bile kıskandırırsın. Fakirim dersin aşiret düğününde görgüsüzlüğün dibine vurursun.
Anadilde eğitim dersin, açılan kurslara katılmazsın.
Ben elektrik parası öderken,sen kaçak kullanırsın; senin kaçağın parasını da bana ödetirsin.
Suçsuz sivil insanları bombalarsın,yakarsın; "Sıkıntın varsa gel savaşalım!" deriz,"Aaa pis faşist" dersin.
Arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın.
Devletten çocuk başına para istersin, sonra o çocukları devlete düşman edersin.

ALLAH, DÜŞMANIN BİLE MERTİNİ NASİP ETSİN

Oktay Sinanoğlu

actınız da actınız azdırdınız da ne oldu bu hallere kim bizi düşürdü ?

"TSK pkk yı bombalıyor itirazlar almanya abd( şimdilik pkk yı sattılar) ingiltereden geliyor. eğer bu savaş sadece TÜRKİYE ile pkk arasında olsaydı biz bu işi çoktan bitirmiştik. Ama SON KALE olan Türkiyeyi hiçbir zaman rahat bırakmayacaklar. Çünkü bu savaş Türk-Kürt savaşı değil.
Hakla - batılın savaşıdır. "
Aynen öyle bu savaş Türk Kürt savaşı değil. Uygulamaları gördük 12 yılda verilen şehit sayısında , ülke açılmayan kilise kalmadı , ermenilere vakıf arazilerini verdiniz , ege de 12 adayı yunanlara verdiniz , devlet sktörlerini sattınız ne yüz ile bu adamı savunabiliyorsunuz ? Dünyada sayılı insanların aldığı yahudi cesaret ödülü bile sizde İllimunatiye hizmet ediyorsunuz neden iade etmiyorsunuz bu ödülü?

"ÇÖZÜM BUNDAN SONRA BASİTTİR.İDAMI GERİ GETİRECEKSİN NE KADAR TERÖR SUÇLUSU VARSA ASACAKSIN. MOLOTOF,TAŞ ATANIN KOLUNU KESECEKSİN. Ekmek almaya 10 km uzaktaki fırına gidenleri de çocuk esirgeme kurumuna yerleştireceksin.!
HAK ARAYANA HAKKINI VERİN BAŞ KALDIRANIN BAŞINI KESİN!"
Aynı tas aynı hamam ..haburu acan siz, acılımı yapan siz, öcalan a sayın diyen siz, siz siz siz ne varsa siz silahlar bile sizden ve halen cözümden bas ediyorsun.... o senin bas etiğin cözüm ne demek biliyormusun ? sen halen dolandırıldığını anlıyamamışsın veya inanmak istemiyorsun.
alıntı :Acaba dağ'ların bombalanması size sami mi geliyor mu ?
Türk milleti bunları yutacak kadar aptal mı ?
Terörist mecliste neden o it oğlu itlere müdahale edilmiyor ?
Neden HDP binaları basılmıyor neden toplanmıyor bu it oğlu itler ?
Her gün 2-3 şehit verilen ülkemde neden PKK yı yere yatıran özel harekat amiri soruşturmaya alınıyor da neden Hatay AKP ilçe başkanının oğlu polisleri karşısına dizip sövdüğünde ona soruşturma yok ?
Neden biz PKK'yız diye anıran HDP hakkında soruşturma yok ?

Aydınlandınmı birazcıkda olsa..

"report edecekler sağ üst köşeden edebilirsiniz."
bak hedef bu zaaten "kindar ve dindar" olmak değilmi? "onlar ve bizler" demedinizmi, alevilere laf atmadınızmı kısacası kutuplaştırmadınızmı bu ülkeyi ? bölmeye devam........ ben seni report etmiyorum bölünmeye karşıyım.

Ne Şehide Kelle
Ne Piçe Sayın Dedik ..
İmralıya Söz Vermedik
Barzani İle Poz Vermedik !!
Şimdi Gidin HDP İle Kurun Hukumetinizi...

partici felan değilim..

yada yazmıcam vazgectim, sadece şunu söylicem, ben malum insanları AK lamaya çalışanları anlamıyorum, adamlar bi donumuzu satmadı, hem maddi hem manevi anlamda satılmadık bi don bırakmadılar, ite köpeğe sayın dediler, sosyalisti çapulcu, milliyetciyi hain ilan ettiler, ama şimdi hepsini bir arada götürmeye çalışıyorlar,

ben hdp'li felan değilim, malum partiden ne kadar nefret ediyorsam onlardanda bi o kadar nefret ediyorum.

ama artık şu şahsi çıkarlarınızı bi kenarıya atın, bir gün o ateşin düştüğü yer sizin eviniz olursa anlarsınız ne demek istediğimizi.

unutmayın, hdpyi halkın partisi olarak lanse edenlerle , şimdi kapattırmaya çalışanlar aynı kişilerdir, bunun amacı şehit vermek felan değil oy kaybıdır.

Son düzenleme:
yada yazmıcam vazgectim, sadece şunu söylicem, ben malum insanları AK lamaya çalışanları anlamıyorum, adamlar bi donumuzu satmadı, hem maddi hem manevi anlamda satılmadık bi don bırakmadılar, ite köpeğe sayın dediler, sosyalisti çapulcu, milliyetciyi hain ilan ettiler, ama şimdi hepsini bir arada götürmeye çalışıyorlar,

ben hdp'li felan değilim, malum partiden ne kadar nefret ediyorsam onlardanda bi o kadar nefret ediyorum.

ama artık şu şahsi çıkarlarınızı bi kenarıya atın, bir gün o ateşin düştüğü yer sizin eviniz olursa anlarsınız ne demek istediğimizi.

unutmayın, hdpyi halkın partisi olarak lanse edenlerle , şimdi kapattırmaya çalışanlar aynı kişilerdir, bunun amacı şehit vermek felan değil oy kaybıdır.

bunu yazdığınız için cevap vermeye bile gerek duymuyorum artık çünkü düşmanlık hat safhada...

Siyaset öyle birşeydir ki Melek başkasına yardım etse ona lanet okur Kendine Şeytan yardım etse ona rahmet okur. Allah gözünü bu şekilde kör edenlerden eylemesin.

son mesajımdır!

Allah rahmet eylesin bu işin sonu nereye varacak artık hergün şehit haberi duymak içimizi yakıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri