Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum hala ve ısrarla kara harekâtı yapmaya izin verdirtmeyen sevgili! devlet büyüklerimizin! kulaklarını çınlatıyorum.
Açıkça hırt terörünü destekleyen bir partiye dünyanın hiçbir yerinde nefes bile aldırmazlar.
Kardeşlik masallarını bırakın artık 100 yıl önce ermeniler ve rumlar nasıl sürüldüyse emperyalizmin gerçek piyonu ''biji obamacı'' dağ maymunları da aynı şekilde yok edilmelidir.
cevap vermeyecektim fakat [MENTION=10857]rhaegar[/MENTION]ın mesajı şikeyet ettim malesef bir ceza gelmemiş.
evet beyler çok güzel noktaya parmak basmışsınız. Bugün aldığım bilgilere göre evinde uyuyan 2 polisimizi Davutoğlu şehit etmiş, bugün ki mayını da Erdoğan döşemiş.
Tamam anladık akparti ve erdoğan düşmanısınız fakat bu düşmanlığınız gözünüzü bu kadar kör etmesin. Akparti den fazla ülkede barışı isteyen başka parti yok. Onlarda elinden geldiği kadar çözüm süreciyle barışı getirmeye çabaladılar. Ama olmadı.
sırf akparti düşmanlığı yüzünden televizyona çıkıp saz çaldı türkü söyledi diye itin birine oy verdiler. medyada o iti ne kadar parlattıklarını hepimiz gördük. Bahçelinin dediği gibi. boğazda v... yudumlayan ******** çok var.öncelikle bu itleri temizlememiz gerekiyor.chpnin başkan yardımcısı oyumuzu ailecek hdpye verdik diyor. foxtv deki kanal d deki yahudi uşağı ********ler oyumuzu hdpye verdik diyor. Düşman dışarda olsa savaşmak çok kolay olur fakat artık teröristler içimizde...
TSK pkk yı bombalıyor itirazlar almanya abd( şimdilik pkk yı sattılar) ingiltereden geliyor. eğer bu savaş sadece TÜRKİYE ile pkk arasında olsaydı biz bu işi çoktan bitirmiştik. Ama SON KALE olan Türkiyeyi hiçbir zaman rahat bırakmayacaklar. Çünkü bu savaş Türk-Kürt savaşı değil.
Hakla - batılın savaşıdır.
ÇÖZÜM BUNDAN SONRA BASİTTİR.İDAMI GERİ GETİRECEKSİN NE KADAR TERÖR SUÇLUSU VARSA ASACAKSIN. MOLOTOF,TAŞ ATANIN KOLUNU KESECEKSİN. Ekmek almaya 10 km uzaktaki fırına gidenleri de çocuk esirgeme kurumuna yerleştireceksin.!
HAK ARAYANA HAKKINI VERİN BAŞ KALDIRANIN BAŞINI KESİN!
report edecekler sağ üst köşeden edebilirsiniz.
Yazdım yazdım sildim,yazdım yazdım yine sildim...O profil fotonuzdaki kişi kim akrabanız mı ? Arkadaşınız mı ? Hükümete karşı olan herkese ağır ithamlarda bulunuyorsunuz ama sırf hükümetin lehinde konuştuğu başka bir devlet adamının resmini kullanıyorsunuz..Kimse sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil..Eleştiriye tahammülünüz olsun biraz..Hele ki böyle bir durumda..Hepimiz vatanını seven insanlarız..Bazılarının yaptığı gibi sırf sizinle aynı dünya görüşünde değiller diye herkese vatan haini yaftasını yakıştırmayı bırakın..Umarım Allah bu ülkeye bir daha böyle acılar yaşatmaz..
Ulan ne fotoymuş arkadaş önüne gelen Mursiyi soruyor.
Mursi sırf Filistine yardım kapılarını açtı diye darbe yapılan kişi. Bakın istediğiniz partiye oy verebilirsiniz ama burda Hdpye oy verip biz vatanimizi çok seviyoruz nidalari atmanin alemi yok. Sirf erdoğandan Ak partiden kurtulmak için oyumuzu onlara verdik demesin. Eğer ben teröristlere yardım edenleri ayirdim diye benimle ayni göruste olmayanlari ayirdim olacaksam ben o dediğinizi yapiyor olayim. Vatana ihanet edeni desteklemekle vatana ihanet edenin ne farkı var ki. Eğer diğer partilerin ülke menfaati için yaptiklari iyi birşey varsa buyrun yazin ben oyumu o partiye vereyim. Tek yaptiklari istemezuk de istemezuk.
Bana karşı mesaj yazanlarin ortak özelliği dikkatimi çekti. Eskiden hepsinin profil resmi ayniydi.
Eleştirin eleştirmeyin demiyoruz ama gidip Yok bu savaşi akparti başlatti niye oy kaybi yaşadı gibi Küçük çocuğa söyleseniz bile inanmayacaği yalanlarla kendinizi kandirmayin.hdp.nin canı cehenneme..Olayı farklı yerlere çekmeyin..Ben sadece eleştiriye açık olun diyorum..Şu an ülkede bir kaos ortamı var ve bunun 1 numaralı sorumlusuda 13 yıldır tek başına ülkeyi yöneten iktidar..Ne yapıcaz yani hiç eleştirmeyelim mi..Ne yapalarsa eyvallah mı diyelim..Bu şu an iktidarda A olmuş B olmuş farketmez..Bir sorun varsa herkes eleştirilmelidir..Hindistan'da yaşamıyoruz !
Eleştirin eleştirmeyin demiyoruz ama gidip Yok bu savaşi akparti başlatti niye oy kaybi yaşadı gibi Küçük çocuğa söyleseniz bile inanmayacaği yalanlarla kendinizi kandirmayin.
Düşmanlığinizin akli melekelere de zarar verdiği kanaatindeyim. Yoksa böyle cevaplar alamazdım.
Eleştirin eleştirmeyin demiyoruz ama gidip Yok bu savaşi akparti başlatti niye oy kaybi yaşadı gibi Küçük çocuğa söyleseniz bile inanmayacaği yalanlarla kendinizi kandirmayin.
Düşmanlığinizin akli melekelere de zarar verdiği kanaatindeyim. Yoksa böyle cevaplar alamazdım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.