Siirtte 8 şehit

Allah rahmet eylesin , milletimizi başı sağolsun.
Milletvekilleri sizler ne işe yararsınız.T.B.M.M'yi toplamayın siz tatil yapın aldığınız paranın keyfini çıkartın.
Bizi yönetsin diye seçtiğimiz vekiller tatil yapıyor.Akıl alır gibi değil.
Şehit verirken onbinler dışarı çıkar tepki verirdik o ruh bile bitmiş.Herkes ülkeden ümidini kesmiş.Bu ülkeyi bu kadar ümitsizliğe iten insanlar utansın.Allah'a havale ediyorum onları.

Son düzenleme:
Allah Rahmet Eylesin artık yeter gerçekten bu kadar Askerimiz ölüyor Ailelerine çocuklarına yazık oluyor gereken herşey yapılmalı artık.

Akan kanı durdurabilecek daha da fazla şehit olmasına engel olabilecek insanlar var ama onlarda seçim derdinde,,,,,,

Allah şehit ailelerinin yar ve yardımcısı olsun, Mekanları cennet olsun

---------- Spam Engelliyici 17:54 ---------- Önceki Mesaj 17:52 ----------

lan bombalayın artık hakkari siirti taş üstünde taş kalmasın tek bir tane bile dikili bina kalmasın dümdüz edin başlarım masum insanına bunların en masumu bebek katillerine yardım edenlerdir

Senin gibi ırkçı zihniyet yuzunden şehit kanı akıyor. kin öfkeyle beslenen gözü hiçbir şey görmeyen senin gibiler yüzünden iyi olmuyor daha da kötü oluyor.

http://secim.haberler.com/2015/siirt-secim-sonuclari/

bak burada siirt seçim sonuçları var

http://secim.haberler.com/2015/hakkari-secim-sonuclari/ buda hakkari.

Dikkat ettin mi? orada mhpli de akpli de saadet partilide var. Sen şimdi Hakkari ve Siirt'i dümdüz edeceksin? bu yorumu ancak cahil biri yapabilir.

Son düzenleme:
Radikal kararlar almak lazım.Polisemi saldırdın askeremi saldırdın kesinlikle idam.18 yaşındaki çocuk sokağa çıkıp askeremi saldırdı idam etceksin bak bakalım ondan sonra onların anaları babaları onları sokağa salabilecekmi

Yakalayıp 5 10 yıl hapishanede beslemek yerine teröre karısan herkezi meydanlarda asmadan düzelceni pek sanmıyorum. Allah Şehitlerimizin mekanını cennet eylesin.

abi ben ırkçı değilim ve çözüm sürecini sonuna kadar destekliyordum ama bu olanlar çok sinirimi bozuyor ister istemez böyle şeyler yazıyorum en kötüsüde bunca genclerin 2-3 oy için şehit olması kim bilir onların ne hayalleri vardı yazıyı editledim aklısın

Hocam sorun kürt sorunu değil sorun pkk sorunu.Şerefsizle korkutara tehdit ederek halkı yıldırıyor sence devletimiz bunlara biraz güven verse herşey daha farklı olmaz mı ? Düşünsene adamlar şehrin göbeğinde kimlik kontrolü yapıyor insan düşünür bunlar bu kadar rahatsa her şeyi yapabilir diye .

Bütün şehitlerin ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.

Bizim ailemizde de şehit var... Kimseyi savunmak niyetinde değilim çünkü kimse masum değil.
HDP meclise girdi ve savaşı durduralım barış getirelim dedi. Siyaseti dağda değil mecliste yapalım dedi.(Ne kadar gerçekçi bu tartışılır ama belirtmek istediği bu.) Son seçimlerden sonra Türkiye tarihinde hiç olmayan yoğunlukta kadar kan döküldü. Neden? Çünkü AKP tek başına iktidar olamadı oyları başka partilere gitti. Bu saldırılarındaki amaç ne? Bazı partilerin imajını zedelemek ortada bir kaos çıkarmak. Bakın bizi iktidar yapmadınız bunlar başınıza geldi ders alın demek. İsteseler durdururlar bu savaşı.

Bazıları da orayı burayı yakın yıkın taş üstünde taş bırakmayın asın, kesin diyorsa bu apaçık bölücülüktür. Orayı, o insanları Türkiye' den ayırın demek. İnsanlar birbirine düşman olsun daha çok kan dökülsün demek.

kardeşiz diyenleri gördük o mayını 1 kişi mi görmüyor belediye araçları yolu yapıyor üstüne birde yolda asfalt varmış pkk bomba koyuyor belediye çalışanları hain soysuzlar üstüne asfalt döküyorlar askerler geçerken patlatıyorlar dünde askerlerle çatışan soysuz belediye memuru çıktı benim böyle kardeşim olamaz hain bunlar karektersiz neyse ban yemiyim

Bu mayın döşenirken hiçmi gören yok yeter koç gibi aslan gibi mehmetçiğimiz toprağa düşüyor Arkalarında acılı eş ana baba yetimler bırakarak artık yüreğim dayanmıyor Ben 9 sene yurt dısında yaşadım orada askeri öldürmeyi bırak yumruk dahi atsan adamın yedı süralesini bellerler Burada da artık mehmetçiğe kursun sıkan molotof atan oracıkda vurulmalı yakalanırsa idam edılmeli Ben şaşırıyorum amerikada ve çeşitli çoğu yerde bir sürü millet bir arada yaşıyor üstüne üstelik zenciler de var bu adamlarda boyle olaylar acı lar yok Bizler üstelik müslümanız Yüce Allahım bütün askerimizi polisimizi bu hain it sürüsünün hain planlarından korusun

bu işe çanak tutanlar,asalım keselim nidaları yükselsin de oturduğumuz yerden gülelim diyenler [MENTION=13862]uploudpro39[/MENTION] ...

bunları yazacağına bir kaç mehmet için meclisi toplamaya ne gerek var diyenlere laf etmelisin.bir yandan her gün bir yer bombalansın diye kışkırtma yapılırken diğer yerden cenazelerde siyaset yapılmaması gerektiğini bağırmalısın.

yoksa seçimden önce ki gün boş dağlara bir kaç sorti yapılır,şurası burası vuruldu denir.göz boyanır,ya sonrası...

neyse ya...ben bırakıyorum bu forumda bunları konuşmayı.şunu da unutmayın her şey size anlatılanlardan ibaret değil.gazete de yada tv de izledikleriniz sadece işin bir penceresinden görünen yanı.size inandırılmak istenen,yıllarca izletilen hikayenin bir parçası.

Hergun sehitler verilsede mucadeleye devam. Bu it suruleri geberene kadar devam.

Aslında bu işin arkasındaki devletler belli. Örnek Alman istihbaratı BND ve PKK çok sıkı ilişki içersindeler. (Gezide de Almanya'nın ne kadar aktif olduğunu gördük) Olayı Türk Kürt sorunu olarak asla açıklayamaz kimse. Oyun büyük ama bazıları siyasi ideolojilerinden dolayı herşeyi Hükümetten veya CM'den biliyor yada o yönde bir algı oluşturmaya çalışıyor (Özellikle israil ve almanya güdümlü medya). Amaç Türkiye'yi 80li 90lı yıllara döndürmek ve ekonomisini bozmak ve bu yönde adımlar atılıyor. Artık TR'de yaşayan herkesin ırk din ayrımı yapmadan gözünü açıp gerçekleri görmesi gerekir. Kürt halkı genelde eğitim seviyesi düşük ve baskılara baş kaldıramadığı için PKK'nın tuzağına istemese de düşüyor veya düşürülüyor (özellikle gençler).

Terörü çözmenin tek yolu var onlar gibi zalim olacaksın, nasıl ki onlar acımasızca polis asker lojmanlarını bombalıyor saldırıyor, askerde polis de aynısını yapacak, bu işin çözümü belediyelerde destek verenleri alacaksın, sokağa maskeli çıkan itleri vuracak, askere saldırılan köylerden hangi evden geliyorsa kurşun orayı yakacaksın başka çaresi yok. ve bu mesele kürt meselesi değil dinsiz imansızların meselesi, 1915 yılında sürüldü yok oldu denilen ermeniler bunlar kaybolmadılar yok olmadılar ahmet mehmet oldular mehmetçiğe kurşun sıkıp ve oradaki halka zulüm yapıyorlar. Ayrıca bu Devletin kimliğini taşıyıp ekmeğini yiyipte ihanet eden her kim varsa Allah soyunu sopunu kurutsun inşallah.

Son düzenleme:
Hergun sehitler verilsede mucadeleye devam. Bu it suruleri geberene kadar devam.

Bunu çözüm süreci diye birşey peydahlanmadan önce söylemek mümkün olabilirdi.
Ama şimdi böyle konuşmaya hakkımız olduğunu sanmıyorum. Çünkü herşey apaçık bir siyasi rantlara oyunlara dayanıyor.

---------- Spam Engelliyici 15:44 ---------- Önceki Mesaj 15:43 ----------

Kaç kez bitirildi diriltildi bu örgüt çünkü nemalananlar var. Yazilacak çok sey varda ışte ban yemek istemiyorum.
Allah şehitlerimizin sehadetlerini kabul etsin ailelerine bol sabırlar versin. Amin..

Kınıyoruz yine yeniden herzamn . bide bıçak kemiğe dayandı var tbi neyse bn konuşmim bırak banlanmayı içeri alırlar... ALLAH RAHMET EYLESİN

Allah rahmet eylesin.Şu zamanda devlet bir olacağı yerde herkes birbirinden kaçıyor yok ben şunla koalisyon yaparım şu şartlarım var devlet büyüklerinin inadını gözü yaşlı anneler kardeşler çekiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri