şikayetim var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
istediğini düşünebilirsin size yarım saat açıklama yaptım daha yapacak değilim.
saatte binlerce posta yeterince tarafsız bakmaya çalışıyorum.sıfır tarafsız oldugumuzu kimse ifade edemez zaten...

Tarafınız o konuda ilk mesajinizdan itibaren belliydi. Hakaret iceren bir mesajı begenmeniz gerekmezdi sonra gelip bana arkadaş niye banlandi size tarafsız degilsiniz demiş dedim diye 3 ceza puanı!

Bence forumun eski tadi tuzu kalmadi malesef bazen çok anlamsız çok gereksiz tartışmalar ve gereksiz banlar görüyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar eğer moderatörlerden bir şikayetiniz varsa bunu her mesajda yazmak yerine adminlerden birine detaylı pm atarsanız sevinirim.
Hepimiz insanız hepimiz hata yaparız. Gereksiz ban,ceza vb. durumlarla karşılaşırsanız bu tarz konular açmak yerine lütfen adminlerle iletişime geçin arkadaşlar. Emin olun daha hızlı çözüme ulaşırsınız.

Tarafınız o konuda ilk mesajinizdan itibaren belliydi. Hakaret iceren bir mesajı begenmeniz gerekmezdi sonra gelip bana arkadaş niye banlandi size tarafsız degilsiniz demiş dedim diye 3 ceza puanı!

sen konuyu kapatmadıysan keyfin bilir hocam.ben orda nasıl davrandığımı sana kç dk anlattım,anlaşmak zorunda da değiliz...
konuyu fazla uzatıp ortamı germezsek sevinirim.gerekli açıklamaları adminlerede yaptım konu kapandı..

Arkadaşlar eğer moderatörlerden bir şikayetiniz varsa bunu her mesajda yazmak yerine adminlerden birine detaylı pm atarsanız sevinirim.
Hepimiz insanız hepimiz hata yaparız. Gereksiz ban,ceza vb. durumlarla karşılaşırsanız bu tarz konular açmak yerine lütfen adminlerle iletişime geçin arkadaşlar. Emin olun daha hızlı çözüme ulaşırsınız.

Yok Hocam Eğerki Forum Kurallarını ve forumda açılan konuları ban sistemi gereksiz ban konuları SerK@nYT Adlı Adminimizin imzasında yazan gereksiz ban bildir ve bu konuda açılan konuları dikkatlice okumuş olsalardı bu konularında ne kadar gereksiz olduğu anlaşılırdı. Biz kafamıza göre ceza vermiyoruz. Dediğim gibi arkadaşları ilk olarak puan sistemiyle uyarmış daha sonrasında 2. kez sözlü olarka uyarmama rağmen şahsıma hakaretlerinden dolayı gerekli ceza-i işlemi uyguladım.

Bkz. http://www.ytpara.com/site-hakkinda...nda-bilgilendirme.html?highlight=puan+sistemi

Bence konu daha etkili oluyor. Ben gereksiz yere 3 ceza puanı aldim 2 yada 3 admine bildirdim serkan abi de dahil bi sonuç çıktı mı Hayır!

Bence konu daha etkili oluyor. Ben gereksiz yere 3 ceza puanı aldim 2 yada 3 admine bildirdim serkan abi de dahil bi sonuç çıktı mı Hayır!

Hocam serkan üstad'a biz dahi pm attığımızda geç dönüş yapıyor. Kendisi çok fazla yoğun.
Eğer hiç bir admin size dönüş yapmazsa bana pm atın ben diğer adminlerle iletişime geçip konuyu araştırırım.

bazı üyeler cidden çok saçma msjlar atiyorlar konuyla alakalı bile degil öle olunca basiyorum şikayeti kusura bakmayin

Her zaman soylerim, akli basinda adamlar moderator olmali diye. Ergenligini daha yeni tamamlamis, buyugunu saymayan, kucugunu sevmeyen, iki dudaginin arasindan 10 parmaginin altindan cikanlari dusunmeden konusanlara yetki verirseniz, iki gun sonra kendini padisah sanip uyelerin kellesini almaya baslar. Bu soylediklerimin kiminle alakali oldugu asikar, umarim anlasilmistir.

Simdi siz bu arkadasin moderatorlugunu alirsiniz, iki gun sonra gelip herkese hakaret etmeye baslar.. Ornek isteyenler de yakin gecmisi hatirlayabilir..

Ayrica sunu da anlamanizda fayda var!

Herseyi @Serk@nYT cozmek zorunda degil. Hatanizi baskalarinin duzeltmesini bekleyeceginize, ya o hatalari yapmayin ya da yaptiginiz hatayi duzeltin.

Selametle.

Hay ağzına sağlık üstad.Sırf bunu yazmak için söyledim.Bu kadar moderatör neye göre seçiliyor anlamış değilim.Zaten bu kadar moderatöre gerek olduğunu düşünmüyorum.Çoğunun birşey yaptığını hiç ama hiç görmedim.

Bu 3. moderatör alımı ve yine hüsranla sonuçlanacak bir alım olmuş.Umarım yönetici arkadaşlar bu durumun farkındadırlar ve daha adil, foruma gerçekten katkı sağlayacak insanları seçerler...

Bazen ağır kararlar oluyor mesela geçen geyik konusu açtım sıkıntıdan biraz çocukcaydı 1 gün ban yedim ama ben o cezaya itiraz edebilirdim yani okadar saçmaydıkı adam keyfine verdi ama ben sesimi çıkarmadım arada olur böyle şeyler dedimm lakin adaletin olmadığı yerde anarşi başlar bunuda unutmayalım :)

Yani ne gerek var bunlara bence bu yeni forum teması ve kurallarıyla çok kötü oldu.
Şahsen artık bir yorum yazarken insan ceza puanı alacağım diye titriyor.
Gerek yok bence bunlara ceza puanıdır bilmem nedir.
Bu kazanç konularındada fikrim şu madem tek bir konuda topluyorsan isteyen herkesin istediği zamanda yazmaya hakkı olmalı.
Konuyu güncelliyorsun diye kimse banlanmamalı.
İsteyen konuya girer isteyen girmez zaten çoğumuz biliyoruz işlem tarihlerini kaçında yattığını :)
Demek ki birisinin sorunu varki o konuya yazmış ama o adamı sen konuyu güncelliyorsun diye banlamak ya da ceza vermek bana mantıklı gelmiyor :)

Ben gördüğümü mnote ye anlattım. Bence hiç bir moderatör adına açılmış bir şikayet konusunu kapatıp üstüne o kişileri banlayıp aradan çekilemez. Bu arkadaşın üstü yok mudur. Adına bir şikayet konusu açıldıysa ister mod ol ister s.mod herkesin bir üstü varsa o gelir konuyu inceler gerekli yaptırım neyse verir.

Ama bir mod. adına açılmış şikayet konusunu bir üstüne okutmadan kendisi kapatıp adamları banlıyor ise kimse kusura bakmasın burada bir hata değil art niyet var. Hadi eyvallah.

Not: Gerekli bilgiyi mnote verdim.

Modlar 'ın işi bu ve işlerini hakkıyla yapıyor bence. Sitem etmek yerine bazen taktir etmek gerek.

youtube kapandigi gün herkes bir konuda toplanmis siyaset yapiyordu. Görevlilerden biri sadece o gün icin izin vermisti seviyeyi bozmamak sartiyla...
Bende AKP'yi destekledim seviyemi bozmadan adamin isine gelmedi basti bani...

Bir hafta sonra banim acildi... ban sebebim ise SIYAST YAPTIGIM ICINMIS bunu okuyunca güldüm... simdi burda kiyametmi kopartmak lazim ? Eger süresiz ban yerseniz serkan hocan'in gmail adresi heryerde mevcut özel mail atarsiniz olur biter... bir iki hafta ban yerseniz sabredersiniz ...

dünyada yasadigimizi unutmayin:))

tadı tuzu kalmadı artık forumda eskisi kadar aktif değilim olmakta istemiyorum..... Sadece konuları okuyorum çıkıyorum malesef...

Dışarda olduğum için konuyu yeni gördüm.Komple mesajları ve olayları inceledikden sonra gerekenler uygulanacakdır tarafımdan.Şimdilik konu kilitlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri