Şikeli olarak maç geldi

294 - mac sonucu 2 isteyenler deneyebilir. Bu arada kendim oynamadım sadece tavsiye ediyorum.

Almanyadan dayıoğlu aradı. Stuttgart kesin maçı kazanacakmış arkadaşlar. Evi sat arabayı sat ne varsa bas dedi.1 e 3 veriyor.100 lira yatırdım 300 lira alıcam. Haftalık rakı parası beyler. Stuttgart.Boru değil ya :D

0 dan 2 gelmis. simdi bunun gibi bir cok msj sosyal aglarda paylasıldıç millette bu maca yuklendi ve hepsi yattı.

bu tip konuları actırmamak lazım

Schalkeden yattık bu arada. Man utd da canlıdan 15 bastım 45 alacaktım. %90 pozisyon bulmalarına rağmen olmadı. Çizgiden top çıkardılar kaç tane :D Şu meret yüzünden kaç para yt parasını yedim ya. Oynamayın arkadaşlar. Tavsiye :)

0 dan 1 i geçtim bari maç 1 bitseydi hadi 1 ide geçtim bari 0 bitseydi arkadaş sallıyorsun bari yakın bi tahmin salla diye yaz arkadaşa :D

şikeli bir maç olacak bu maç internette dolaşacak , bu işlerin böyle çocuk oyuncağı filan olduğunu mu sanıyorsunuz . İnanmayın böyle şeylere şikeli maç ayağına sömürüyorlar herkesi.

he maç tutar mı tutar , tutmayacak bir şey değil ama şikeli işi kolpa.

ne anlıyorsunuz beyler bu iddaa'dan kazansanız bile 2 mislini sizden alıyor zaten boş işler

iddia da cok tecrubeli biri olarak tek soyleyebilecegim sey: oynamayın!

kazanan cok nadırdır. kazandıgınızdan fazlasını verırsınız.

iddia oynadıgım zamanlarda cok kazanırken, para yetmiyordu. simdi oynamıyorum az kazansamda yetiyor.

ve gordugum kadarıyla forumda yası cok genc kardeslerimiz var. onlarada hic iyi ornek olunmuyor maalesef. bence bu tip konular acılmamalı.

dipnot: Yt den kazandıgınız guzel(cok) denilebilecek paraları, iddia yada vb. seylere yani parayı gunaha harcarsanız, o kazandıgınız paraları bi daha ruyanızda bile bulamazsınız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri