Sıkıntı Nedir Arkadaşlar ben Tarık?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] abi elimi sürdüysem şerefsizim şikayet bile etmedim kanalı

Her iki tarafda attigi telifleri ceksin,kanallar acilsin sorun filan kalmasin.

Bu ne anlamiyorum koskoca youtubeu birbirinize dar ettiniz.Para kazanamayinca kazanmaya calisan insanlarinda ekmeginden ediyorsunuz.Bu neyin kafasi neyin kiskancligi.

Elinizden gelse kim iyi kategoride para kazaniyorsa oraya girip sahte teliflerle milletin ekmegini elinden almaya calisacaksiniz.Ama sunu unutmasin bu tur kisiler,sanada yedirmezler orayi.

Hem ayrica niye dizi film gibi seylerden baska kategori yokmuda herkes bir dizinin yada film gibi kategorinin ustune yogunlasiyor.Bu kadar kafaniz beyniniz kucukmu cok ama cok afedersiniz.Google girip arastirma yapmasini,youtube girip ingilizce almanca farnsizca her turlu izle,seyret,tv show yazip arastirip ona gore googlede veya youtubeda bu bu tutarmi izlenirmi deyip birseyleri denemiyorsunuzda cakilip kim ne ornek gosterirse o icerikde kazanmaya calisiyor calisirkende is olsun diye daha cok kazanayim diye ac gozluluk yapip telif atiyorsunuz anlamiyorum.

Bu kafayla giden kimse kazanamaz yazin bunu bi yere.Sen atarsin bi telif karsidakini nkanali kapanir,sonra o atar sana sneinki karsilikl iatisir durusunuz.Sonuc ortada ne para ne pul giden onca kanal onca sahte telif bi tarafiniza bakar sonra bu isten kazanamadim der saga soal ne yapsam diye yazrasiniz..

Valla kimse kusurabakmasinda belki biraz agir oldu yazilar ama gercekden cok ayip gercekden insan olana,kendini insan hisseden insanogluna bunlar yakismaz,bunlar yapilmaz.Yeyin birbirinizi belki bi faydaniz olur birbirinize.

Allah akil fikir versin..

abi ben kimseye telif felan atmadım 4 tane kanal topluluktan uçmuş 1tanesi google ve youtube indexliydi birtanesi 6k aboneliydi 2tanede dizi kanalını uçurmuşlar hepsi sahte flag topluluk yemiş ne yapıcam ben yolu yokmu açtırmamnın

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] abi elimi sürdüysem şerefsizim şikayet bile etmedim kanalı

sende geri vites yapma şimdi.bütün forumu ayağa kaldırdın şimdide elimi sürdüysem şerefsizim filan diyorsun , valla kanalların kapanması bu konu yüzünden.günahıda senin boynunadır bilesin .

Her iki tarafda attigi telifleri ceksin,kanallar acilsin sorun filan kalmasin.

Bu ne anlamiyorum koskoca youtubeu birbirinize dar ettiniz.Para kazanamayinca kazanmaya calisan insanlarinda ekmeginden ediyorsunuz.Bu neyin kafasi neyin kiskancligi.

Elinizden gelse kim iyi kategoride para kazaniyorsa oraya girip sahte teliflerle milletin ekmegini elinden almaya calisacaksiniz.Ama sunu unutmasin bu tur kisiler,sanada yedirmezler orayi.

Hem ayrica niye dizi film gibi seylerden baska kategori yokmuda herkes bir dizinin yada film gibi kategorinin ustune yogunlasiyor.Bu kadar kafaniz beyniniz kucukmu cok ama cok afedersiniz.Google girip arastirma yapmasini,youtube girip ingilizce almanca farnsizca her turlu izle,seyret,tv show yazip arastirip ona gore googlede veya youtubeda bu bu tutarmi izlenirmi deyip birseyleri denemiyorsunuzda cakilip kim ne ornek gosterirse o icerikde kazanmaya calisiyor calisirkende is olsun diye daha cok kazanayim diye ac gozluluk yapip telif atiyorsunuz anlamiyorum.

Bu kafayla giden kimse kazanamaz yazin bunu bi yere.Sen atarsin bi telif karsidakini nkanali kapanir,sonra o atar sana sneinki karsilikl iatisir durusunuz.Sonuc ortada ne para ne pul giden onca kanal onca sahte telif bi tarafiniza bakar sonra bu isten kazanamadim der saga soal ne yapsam diye yazrasiniz..

Valla kimse kusurabakmasinda belki biraz agir oldu yazilar ama gercekden cok ayip gercekden insan olana,kendini insan hisseden insanogluna bunlar yakismaz,bunlar yapilmaz.Yeyin birbirinizi belki bi faydaniz olur birbirinize.

Allah akil fikir versin..

Aman abi birak, surekli hazira konmayi dusunenler, tembel olanlar, arastirma zahmetinde dahi bulunmayanlar olduklari sektorlerde kalsin birbirlerini yesinler. Olurda 1 saatlik bi zahmete girip yabanci icerikleri arastirdiktan sonra yine etrafa musallat olurlar. O tarz insanlarin disa acilmamasi en iyisi. Bi arkadas yabanci bi dizi adi vermisti, Ingiltere dizisi. Adam o dizinin adini verdikten sonraki gun bi baktim onlarca kanal acilmis ayni diziden.

hayır çok merak ediyorum bu 2 arkadasın yaşı kac? bunların yanında esip gürleyenlerin yaşı kac? Agzımı bozacagım forumdaki abilere kardeslere ayıp.. Neyinize yetmıyor ya. Sizin yüzünüzden bizim para kazanmlara sıkıntıya giriyor. Her gün sizin gibi kaç tane türüyor ya!

abi ben kimseye telif felan atmadım 4 tane kanal topluluktan uçmuş 1tanesi google ve youtube indexliydi birtanesi 6k aboneliydi 2tanede dizi kanalını uçurmuşlar hepsi sahte flag topluluk yemiş ne yapıcam ben yolu yokmu açtırmamnın

Kanalları nasıl bulmuşlar burda benim gördüğüm sadece 2 kanalın verildi birisi zaten 20 aboneli ufak birşeydi.

[MENTION=18]STR[/MENTION] ne geri vites yapıcam sen benım yerimdemısın ne bılıyorsunda konusuyorsun günahı benım boynumaymış k.bakmada okadarda değil suç onda öyle şaka olmaz büyüklerimiz ne demiş eşşek şakası yapma ben suçluda değilim adam beni tehtit ediyor sonra kanal kapanıyor sen ne yapıcaksın ? başına geldimi anca konusursunuz

Usta Herşey Belli

Bunların Hepsi Tesadüfmü

Ben Adama Ytparadanmısın Dedim Sende Hackleyeyimmi Dedin 5 Dk Geçmedi Kanalı Gitti.

Kanalları nasıl bulmuşlar burda benim gördüğüm sadece 2 kanalın verildi birisi zaten 20 aboneli ufak birşeydi.

abi biri konu acıyor yandan 3 5 kısı adamın kanalı bulup paylasıyor yok banada söyledi yok bende duydum yok söyle böyle.. Hayır hazırda mı bekliyor millet? yada forumu aracı olarak mı kullandılar suan? merak ediyorum

[MENTION=36]dRaCk[/MENTION] açık konuşurmusun yaşım zaten yazıyor ben mi suçluyum?

okulu olan gidip okuluyla falan ilgilensin arkadaşım.burda çoluğumuza çocuğumuza 2 bir şey diye daha alalım diye uğraşıyoruz...ortalık kadınlar kahvesinden beter halde...tam kanal oturuyor hop telif,hop topluluk.%75i de sahte...

[MENTION=1409]Dasboot[/MENTION] kardeşim neden benden şüphelencek çünkü kanal benim ve ben o adamla diyaloğa girmişim
[MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] kardeşim burda kanal kapattıran biri varsa oda TubeVizyon o adam kapattırıyor ben hiçbir kanalı ellemedim ben dizimi atıp 2saat afk oldum hangi ara yapıcam ben bu işi?

Aynı Diziyi Yüklediğim takdirde Bana Bişey Olmadı Hatta Dizi Anında 301 e takılıp 20 beğeni aldı ?? Ee KAnal Duruyor Tabi Sen Ellemezsen. ;)

şimdi bayburt16 zaten isteyerek vermedi diewithhonor un nikini,bende dahil birçok kişi ısrarcı oldu (haklı olarak) ondan sonra verdi,kanallardaki avatar ile diewithhonor un avatarda pişti olunca haliyle direk suçlu pozisyonuna girdi ,şimdi konuya sonradan dahil bazı kişileri görüyorum olayı okumadan etmeden sanki durduk yere linç varmış gibi konuşuyorlar,oku bari bu kadar sayfa yazılmış son sayfadan direk dalıyor birde onlara laf anlatmaya çalışıyoruz.

abi biri konu acıyor yandan 3 5 kısı adamın kanalı bulup paylasıyor yok banada söyledi yok bende duydum yok söyle böyle.. Hayır hazırda mı bekliyor millet? yada forumu aracı olarak mı kullandılar suan? merak ediyorum

Şunları öğrendikleri kadar adam gibi işlerine baksalar boyları uzayacak zaten

[MENTION=36]dRaCk[/MENTION] açık konuşurmusun yaşım zaten yazıyor ben mi suçluyum?

kardesım diyorum sana cunku 6 yas kucuksun benden.. sen bu foruma ilk konuyu acıyorsan ve millet de galyana geliyorsa kanıtta sunmadıysan hatalı sen olursun...
kanalın kapanmıs canın yanmıstır ama sen o adamdan oldugunu nerden bılıyorsun hemen?
ayrıca bır baktım adamın butun kanalları ortaya cıktı bırden hayırdır ya pusuda mı bekliyor millet?
haklısındır haksızsındır girmem konuya ne yaptıgınızı ne ettiğinizi bilemem..

koskoca dizi sektöründe 2 3 kısı barınamadıysanız daha ne diyeyim size? bir yerde tek el olamazsınız hala burda sorun var...

ayrıca bana biri faceden yazsa faceni hackleyeyım mi diye? güler geçerim...

Kanalın kapanması konusu can yakıcı ama nasıl oldu ne yaptı bilemem...

kardesım diyorum sana cunku 6 yas kucuksun benden.. sen bu foruma ilk konuyu acıyorsan ve millet de galyana geliyorsa kanıtta sunmadıysan hatalı sen olursun...
kanalın kapanmıs canın yanmıstır ama sen o adamdan oldugunu nerden bılıyorsun hemen?
ayrıca bır baktım adamın butun kanalları ortaya cıktı bırden hayırdır ya pusuda mı bekliyor millet?
haklısındır haksızsındır girmem konuya ne yaptıgınızı ne ettiğinizi bilemem..

koskoca dizi sektöründe 2 3 kısı barınamadıysanız daha ne diyeyim size? bir yerde tek el olamazsınız hala burda sorun var...

ayrıca bana biri faceden yazsa faceni hackleyeyım mi diye? güler geçerim...

Kanalın kapanması konusu can yakıcı ama nasıl oldu ne yaptı bilemem...

Tüm Suç Benim Hocam Cezam Neyse Çekmeye Hazırım

Adamın videosuna Yorum Yaptım Ortalık Karıştı :( Hepinizden Özür Diliyorum.

alkışlıyom ya sizi ayakta, Ne hale getirdiniz bu işi, forumu... Biri diğerine sahte telif atar, mesajla tehdit eder(!) diğeri kanallarını kapattırır. Arkadaş herkes kendi işine baksa ya. Level geçmeli oyun mu sanıyorsunuz yaptığınız şeyi? Sadece bununla hayatını kazanan adam var senin gibi gereksiz biri topluluk gönderdi diye bi ay aç kalıyo.. yuh be bilader yuh ne diyim daha.

(sözüm genele, bu tarz çakallıkları yapanı allah bildiği gibi yapsın başka bişiy demiyorum)

Söylediklerinize aynen katılıyorum hocam.Bu nedir yahu forum resmen çocuk parkına döndü.Foruma kaydı herkese açmakla çok büyük hata yapıldı.Forumun gidişatı hiç ama hiç iyi değil.Bir çok bilgili yardımsever arkadaş artık paylaşım falan yapmıyor.Çoğu bilgili arkadaşlarımız soğumaya başladı.
Umarım yönetici arkadaşlar bunun farkındadır ve biran önce bu duruma çözüm bulurlar.

yazık günah birbirinize yaptıklarınıza bakın şimdi ne geçti elinize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri