Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Her iki tarafda attigi telifleri ceksin,kanallar acilsin sorun filan kalmasin.
Bu ne anlamiyorum koskoca youtubeu birbirinize dar ettiniz.Para kazanamayinca kazanmaya calisan insanlarinda ekmeginden ediyorsunuz.Bu neyin kafasi neyin kiskancligi.
Elinizden gelse kim iyi kategoride para kazaniyorsa oraya girip sahte teliflerle milletin ekmegini elinden almaya calisacaksiniz.Ama sunu unutmasin bu tur kisiler,sanada yedirmezler orayi.
Hem ayrica niye dizi film gibi seylerden baska kategori yokmuda herkes bir dizinin yada film gibi kategorinin ustune yogunlasiyor.Bu kadar kafaniz beyniniz kucukmu cok ama cok afedersiniz.Google girip arastirma yapmasini,youtube girip ingilizce almanca farnsizca her turlu izle,seyret,tv show yazip arastirip ona gore googlede veya youtubeda bu bu tutarmi izlenirmi deyip birseyleri denemiyorsunuzda cakilip kim ne ornek gosterirse o icerikde kazanmaya calisiyor calisirkende is olsun diye daha cok kazanayim diye ac gozluluk yapip telif atiyorsunuz anlamiyorum.
Bu kafayla giden kimse kazanamaz yazin bunu bi yere.Sen atarsin bi telif karsidakini nkanali kapanir,sonra o atar sana sneinki karsilikl iatisir durusunuz.Sonuc ortada ne para ne pul giden onca kanal onca sahte telif bi tarafiniza bakar sonra bu isten kazanamadim der saga soal ne yapsam diye yazrasiniz..
Valla kimse kusurabakmasinda belki biraz agir oldu yazilar ama gercekden cok ayip gercekden insan olana,kendini insan hisseden insanogluna bunlar yakismaz,bunlar yapilmaz.Yeyin birbirinizi belki bi faydaniz olur birbirinize.
Allah akil fikir versin..
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] abi elimi sürdüysem şerefsizim şikayet bile etmedim kanalı
Her iki tarafda attigi telifleri ceksin,kanallar acilsin sorun filan kalmasin.
Bu ne anlamiyorum koskoca youtubeu birbirinize dar ettiniz.Para kazanamayinca kazanmaya calisan insanlarinda ekmeginden ediyorsunuz.Bu neyin kafasi neyin kiskancligi.
Elinizden gelse kim iyi kategoride para kazaniyorsa oraya girip sahte teliflerle milletin ekmegini elinden almaya calisacaksiniz.Ama sunu unutmasin bu tur kisiler,sanada yedirmezler orayi.
Hem ayrica niye dizi film gibi seylerden baska kategori yokmuda herkes bir dizinin yada film gibi kategorinin ustune yogunlasiyor.Bu kadar kafaniz beyniniz kucukmu cok ama cok afedersiniz.Google girip arastirma yapmasini,youtube girip ingilizce almanca farnsizca her turlu izle,seyret,tv show yazip arastirip ona gore googlede veya youtubeda bu bu tutarmi izlenirmi deyip birseyleri denemiyorsunuzda cakilip kim ne ornek gosterirse o icerikde kazanmaya calisiyor calisirkende is olsun diye daha cok kazanayim diye ac gozluluk yapip telif atiyorsunuz anlamiyorum.
Bu kafayla giden kimse kazanamaz yazin bunu bi yere.Sen atarsin bi telif karsidakini nkanali kapanir,sonra o atar sana sneinki karsilikl iatisir durusunuz.Sonuc ortada ne para ne pul giden onca kanal onca sahte telif bi tarafiniza bakar sonra bu isten kazanamadim der saga soal ne yapsam diye yazrasiniz..
Valla kimse kusurabakmasinda belki biraz agir oldu yazilar ama gercekden cok ayip gercekden insan olana,kendini insan hisseden insanogluna bunlar yakismaz,bunlar yapilmaz.Yeyin birbirinizi belki bi faydaniz olur birbirinize.
Allah akil fikir versin..
abi ben kimseye telif felan atmadım 4 tane kanal topluluktan uçmuş 1tanesi google ve youtube indexliydi birtanesi 6k aboneliydi 2tanede dizi kanalını uçurmuşlar hepsi sahte flag topluluk yemiş ne yapıcam ben yolu yokmu açtırmamnın
Kanalları nasıl bulmuşlar burda benim gördüğüm sadece 2 kanalın verildi birisi zaten 20 aboneli ufak birşeydi.
Kanalları nasıl bulmuşlar burda benim gördüğüm sadece 2 kanalın verildi birisi zaten 20 aboneli ufak birşeydi.
[MENTION=1409]Dasboot[/MENTION] kardeşim neden benden şüphelencek çünkü kanal benim ve ben o adamla diyaloğa girmişim
[MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] kardeşim burda kanal kapattıran biri varsa oda TubeVizyon o adam kapattırıyor ben hiçbir kanalı ellemedim ben dizimi atıp 2saat afk oldum hangi ara yapıcam ben bu işi?
spamdan kapandıysa burdan yanlışlıkla kapandıgı için geri bildirim yapın
https://support.google.com/accounts/contact/suspended?p=youtube
abi biri konu acıyor yandan 3 5 kısı adamın kanalı bulup paylasıyor yok banada söyledi yok bende duydum yok söyle böyle.. Hayır hazırda mı bekliyor millet? yada forumu aracı olarak mı kullandılar suan? merak ediyorum
[MENTION=36]dRaCk[/MENTION] açık konuşurmusun yaşım zaten yazıyor ben mi suçluyum?
kardesım diyorum sana cunku 6 yas kucuksun benden.. sen bu foruma ilk konuyu acıyorsan ve millet de galyana geliyorsa kanıtta sunmadıysan hatalı sen olursun...
kanalın kapanmıs canın yanmıstır ama sen o adamdan oldugunu nerden bılıyorsun hemen?
ayrıca bır baktım adamın butun kanalları ortaya cıktı bırden hayırdır ya pusuda mı bekliyor millet?
haklısındır haksızsındır girmem konuya ne yaptıgınızı ne ettiğinizi bilemem..
koskoca dizi sektöründe 2 3 kısı barınamadıysanız daha ne diyeyim size? bir yerde tek el olamazsınız hala burda sorun var...
ayrıca bana biri faceden yazsa faceni hackleyeyım mi diye? güler geçerim...
Kanalın kapanması konusu can yakıcı ama nasıl oldu ne yaptı bilemem...
alkışlıyom ya sizi ayakta, Ne hale getirdiniz bu işi, forumu... Biri diğerine sahte telif atar, mesajla tehdit eder(!) diğeri kanallarını kapattırır. Arkadaş herkes kendi işine baksa ya. Level geçmeli oyun mu sanıyorsunuz yaptığınız şeyi? Sadece bununla hayatını kazanan adam var senin gibi gereksiz biri topluluk gönderdi diye bi ay aç kalıyo.. yuh be bilader yuh ne diyim daha.
(sözüm genele, bu tarz çakallıkları yapanı allah bildiği gibi yapsın başka bişiy demiyorum)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.