Sıkıntı Nedir Arkadaşlar ben Tarık?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=1409]Dasboot[/MENTION] kardeşim neden benden şüphelencek çünkü kanal benim ve ben o adamla diyaloğa girmişim
[MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] kardeşim burda kanal kapattıran biri varsa oda TubeVizyon o adam kapattırıyor ben hiçbir kanalı ellemedim ben dizimi atıp 2saat afk oldum hangi ara yapıcam ben bu işi?

benimde kanallarım gitti iki gündür o TL diyor ama kimsenin hesabının peşine düşmedim.

Sonuç: anladığım tek şey 2 Adsense çalışacaksın ve yardım amaçlı çalıştığın kategoriyi kimseye demeyeceksin, en çok ta ben bahsediyordum kategoriden bana da haklı olarak öfkelendiler ama artık kendi kategorimizi demiyoruz tabi yardım her zaman VAR.
yarında 0 Tl deyim para kazanma gelicek mi özgün kanallarıma muamma

[MENTION=1409]Dasboot[/MENTION] kardeşim neden benden şüphelencek çünkü kanal benim ve ben o adamla diyaloğa girmişim
[MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] kardeşim burda kanal kapattıran biri varsa oda TubeVizyon o adam kapattırıyor ben hiçbir kanalı ellemedim ben dizimi atıp 2saat afk oldum hangi ara yapıcam ben bu işi?

Alex te aynı şekilde tarık turhan ismini verdi.bayburt tek değil.

Birde olay açığa çıktıktan sonra kanal açıklamasında ''görüşücez'' yazmaya başladı nedir bu yani.

Yapmadım deyince herkes haklanıyor yani,bu algortimayı değiştir bence.

bayburt niye bir başkasından değilde diewithonur dan şüphelendi,Alex niye tarık turan dan bahsetti bunlar daha cevaplanmadı.
Ben pek konuya hakim değilken yazdımda o mesajı şimdi iyice bir baktımda dediğiniz gibi herkez kendi dünyasından anlatıyor :D

Alex te aynı şekilde tarık turhan ismini verdi.bayburt tek değil.

Birde olay açığa çıktıktan sonra kanal açıklamasında ''görüşücez'' yazmaya başladı nedir bu yani.

görüşücez yazısını ben 5gün önce o kanalıma telif atmışlardı tekrar açtım öyle yazdım yani geri döndüm anlamında 5gün önce yazmıştım o yazıyı bu adama yazmadımki

Yahu Tubevizyon kimdir? Gec onu bunu sen. Nasil olurda tam senle diyaloga girdikten sonra adamin kanali kapanir, hemde topluluktan. Ardindanda senin kanalinin hakkinda kisminda gorusucez tarzi bisey yazar? Ne diye yazdin yani oyle biseyi? Komiklik olsun diye mi?

waybe adamin indexli kanalini kapattirinca basiniz goge ermistir artik yazik gunah ayip diyorum siz birbirinizi yiyin ecnebiler kazansin
bu akilla biz bi adim yol alamayiz hadi hayirlisi

İçim acıyor şöyle şeylere gerçekten ya üzülüyorum böyle anlık hırslarınız yüzünden herşeyden oluyorsunuz. Kendinize zarar vermekten başka hiçbir işede yaramıyor.

Kendi işimize bakmayı öğrenemedik her konuda bir olup daha iyi yerlere gelmeyi değil de birimizi düşürüp üstüne basa basa yükselmeyi seçtik,yazık.

Yahu Tubevizyon kimdir? Gec onu bunu sen. Nasil olurda tam senle diyaloga girdikten sonra adamin kanali kapanir, hemde topluluktan. Ardindanda senin kanalinin hakkinda kisminda gorusucez tarzi bisey yazar? Ne diye yazdin yani oyle biseyi? Komiklik olsun diye mi?

istersen senle bir karşılıklı görüşelim ben zarardayım diyorum şuanda sinirliyim kalp kırmayalım ben kimsenin kanalına zarar vermedim asıl zararda olan benim! sana gerekli cevabı verdim daha fazla uzatmaya gerek yok ortada bir suçlu arıyorsan o suçluyu yanlış yerde arıyorsun hala bir sıkıntın varsa imzamda skypem var

forumda olsun youtube da olsun birbirinize karşı tavrınızı biraz düzeltin...2 yerde kahveye döndü sayılır...

Türk ün türkten başka dostu yok diyenler bilsinler ki türk ün türkten başka düşmanıda yok.biz hep birbirimize zarar veriyouz.sahte telif atanların çoğu bizim türkler en azından benim başıma bu şekilde geldi.yt işine başlayalı 1 yılı geçti ilk 2 ay türkçe çalıştım ondan sonra hiç türkçe kategoriye bulaşmadım.bir çok kategori denedim dizileri güzel tutturdum ve yabancı dizi çalıştım vs.ama adamlar gelip kanalı kopyalar ardından telifi basar oda yetmedi flaglar.güya tek başına kazanacak :) çocuk aklı işte 10 kapansa anında 10 tekrar açılır.ve işi biliyorsan tekrar üste çıkarsın kazanırsın.onlarda bir diziye online video izle etiketi basıp senin önüne geçmeye çalışır olmadı tekrar telif topluluk vs.sonunda her iki taraf da zararlı çıkar.

geçmiş olsun ekmeğinizden oldunuz

kardeşim illa diyorlarki gel benim kafamı kopar elime ver çocuklarla uğraşıyoruz yani isterse yaşı 30 olsun 40 olsun adamın kafasında çocukluk var böyle birşey yok yani adam benim yaptığımı varsayarak kanallarımı kapattırıyor

bugün kanalıma girdiğimde bir mesaj gördüm. Adam bana meslektaşım nasılsın. kanalın güzel olmuş açıklamalarıda güzelce hazırlarsan daha çok izlenir. başarılar dilerim yazmış.

yabancı çalışıyorum üstelik adamın kanalını da kopyalamıştım. (Azıcık İnsanlık)

Kendinize gelin arkadaşlar. Pasta o kadar büyükki yapmayın böyle şeyler.

alkışlıyom ya sizi ayakta, Ne hale getirdiniz bu işi, forumu... Biri diğerine sahte telif atar, mesajla tehdit eder(!) diğeri kanallarını kapattırır. Arkadaş herkes kendi işine baksa ya. Level geçmeli oyun mu sanıyorsunuz yaptığınız şeyi? Sadece bununla hayatını kazanan adam var senin gibi gereksiz biri topluluk gönderdi diye bi ay aç kalıyo.. yuh be bilader yuh ne diyim daha.

(sözüm genele, bu tarz çakallıkları yapanı allah bildiği gibi yapsın başka bişiy demiyorum)

alkışlıyom ya sizi ayakta, Ne hale getirdiniz bu işi, forumu... Biri diğerine sahte telif atar, mesajla tehdit eder(!) diğeri kanallarını kapattırır. Arkadaş herkes kendi işine baksa ya. Level geçmeli oyun mu sanıyorsunuz yaptığınız şeyi? Sadece bununla hayatını kazanan adam var senin gibi gereksiz biri topluluk gönderdi diye bi ay aç kalıyo.. yuh be bilader yuh ne diyim daha.

(sözüm genele, bu tarz çakallıkları yapanı allah bildiği gibi yapsın başka bişiy demiyorum)

haklısın kardeşim ek olarak birdaha kimseye kanalımın a sını verirsem yani taş olayım adamlar skypeden örnek kanal gösteriyorum o kanallarımı kapattırıyorlar sonra bizi suçluyorlar

inan şu olanlar bizden çok daha dandik haritada yerini bilmediğimiz ülkelerde bile olmuyordur. Yabancı forumlarda insanlar kanalları hakkında yorum almak için birbirlerine kanal linki veriyor. Bizde birisi bi kategori söylesin, foruma yararlı bi paylaşım yapsın hemen pislik bulaşıyor. Hemen mındar oluyor verilen bilgi, hırs değil bu eğitimsizlik karaktersizlik, başkasını çekememezlik.. Herkes kendi işini düzgün yapsın başkasına karışmasın inanın bana hepiniz istediğinize ulaşırsınız. Rekabet edecek, geçicek biri varsa kendinsin başkası değil...

haklısın kardeşim ek olarak birdaha kimseye kanalımın a sını verirsem yani taş olayım adamlar skypeden örnek kanal gösteriyorum o kanallarımı kapattırıyorlar sonra bizi suçluyorlar

asıl çoluk çocuk gibi davranan sizssiniz benim şuan kaç kanalım var hangisi bana ait biliyormusunuz.

eğer bilseydiniz şuan kanallarıma bakıyor olurdunuz yani suç sizin kanalllarınızı sizden başkası bilmesin güvenmediğiniz kişilere kanal adın yazmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri