Sıkıntı Nedir Arkadaşlar ben Tarık?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=18]STR[/MENTION] ne geri vites yapıcam sen benım yerimdemısın ne bılıyorsunda konusuyorsun günahı benım boynumaymış k.bakmada okadarda değil suç onda öyle şaka olmaz büyüklerimiz ne demiş eşşek şakası yapma ben suçluda değilim adam beni tehtit ediyor sonra kanal kapanıyor sen ne yapıcaksın ? başına geldimi anca konusursunuz

şu çocuğu banlayın milletin rıskına mani oluyor

canım niye yansın abi adam yorum attıkdan sonra kanal kapanıyor telif değil zaten spam sahtekarlık diyor. benım amacım böyle kişileri ortaya çıkartmak iyi olan kazanır şahin kendirci haricinde kimseye telif attıgım yok artık onlada ben ilgilenmıyorum herşeyi öğretip çocuga devrettim. bence adamın yaptıgı yanlış adam spamladı veye spamlamadı o hatalı gel diyorum kim telif atıyor söyle diyorum cevap vermiyor linkde attım spandan kapandıysa illegal birşeyi yoksa kanalı zaten açılır [MENTION=36]dRaCk[/MENTION]

canım niye yansın abi adam yorum attıkdan sonra kanal kapanıyor telif değil zaten spam sahtekarlık diyor. benım amacım böyle kişileri ortaya çıkartmak iyi olan kazanır şahin kendirci haricinde kimseye telif attıgım yok artık onlada ben ilgilenmıyorum herşeyi öğretip çocuga devrettim. bence adamın yaptıgı yanlış adam spamladı veye spamlamadı o hatalı gel diyorum kim telif atıyor söyle diyorum cevap vermiyor linkde attım spandan kapandıysa illegal birşeyi yoksa kanalı zaten açılır [MENTION=36]dRaCk[/MENTION]

youtubenin spam derdi sanamı kaldı? :mad:

şimdide çocuk olduk sana kalmadı beni banlamaları yaşın 30 ama ne diyim artık [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] kendi bizzat demiştir bana akıl yaşda değil baştadır

---------- Mesaj saat 01:37:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:36:29 civarında gönderildi. ----------

@siirtsporlu senınle tartışmıcam

nasıl insanlarsınız ya bir önceki konuda adamı kanalı açıkla isimi açıkla diye dövmediğiniz kaldı şimdide adamı suçlu çıkarıyorsunuz. bizim insanımız işte düşene bir tekmede sen vur. [MENTION=4172]bayburt16[/MENTION]

where is amaç benim de o konumdan sonra adsenseler hep 0 ben gidip herkesin kanalınımı kapattırdım hayır, bıraktım o işleri özgün çalışacam dedim önüme çıkıp biri yamuk yaparsa kendi içeriğimle telif atarım ohh miss tüm youtube arkamda
yani demem o ki gidip birinin kanalını kapattırmak ADAMLIK değil hele İNSANLIK hiç değil.

[MENTION=36]dRaCk[/MENTION] Kanıt

[MENTION=4068]DieWithHonoR[/MENTION]

[MENTION=4172]bayburt16[/MENTION]

where is amaç benim de o konumdan sonra adsenseler hep 0 ben gidip herkesin kanalınımı kapattırdım hayır, bıraktım o işleri özgün çalışacam dedim önüme çıkıp biri yamuk yaparsa kendi içeriğimle telif atarım ohh miss tüm youtube arkamda
yani demem o ki gidip birinin kanalını kapattırmak ADAMLIK değil hele İNSANLIK hiç değil.

kardeşim konuyu hiç anlamamışın bence yorup yapma senın dedıgın ayrı benım dedıgım ayrı

---------- Mesaj saat 01:48:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:46:33 civarında gönderildi. ----------

şu üç adama çok teşekkür ediyorum [MENTION=4920]YtPr[/MENTION]
http://www.ytpara.com/226768-post85.html

http://www.ytpara.com/226714-post76.html

-------------------------------------------

sağ üst şikayet butonu var hak yiyor diye şikayet edin en baştada sen et bir daha foruma girmeyeyim [MENTION=94]siirtsporlu[/MENTION]

---------- Mesaj saat 01:50:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:48:42 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=36]dRaCk[/MENTION] Kanıt

[MENTION=4068]DieWithHonoR[/MENTION]

[MENTION=4172]bayburt16[/MENTION]

hepimiz bu işten ekmek kazanıyoruz diyorum ama gine ben suçluyum sağol bu arada kardeşim

Ne kadar gereksiz 2 konu.
Durun bende şu 2 Gereksiz konuyu Şikayet edeyim, Modlar vs görüyor ama kapatmak için Şikayet edilmesini bekliyorlar herhalde.
Konuya Bastım Flağı.
:cool:

Durun bende şu 2 Gereksiz konuyu Şikayet edeyim, Modlar vs görüyor ama kapatmak için Şikayet edilmesini bekliyorlar herhalde.
Konuya Bastım Flağı.

Sormayın hocam ya.Güzelim forumu resmen diğer genel forumlar gibi çocuk forumuna döndürüp gittiler.İnşallah moderatörler gereğini yaparlar.
Ayrıca forum kaydı dışarıya kapatılıp davetiye sistemi yeniden aktif edilirse çok daha iyi olacaktır.En azından çoluk çocuk dolmaz foruma.

kardeşim konuyu hiç anlamamışın bence yorup yapma senın dedıgın ayrı benım dedıgım ayrı

---------- Mesaj saat 01:48:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:46:33 civarında gönderildi. ----------

şu üç adama çok teşekkür ediyorum [MENTION=4920]YtPr[/MENTION]
http://www.ytpara.com/226768-post85.html

http://www.ytpara.com/226714-post76.html

-------------------------------------------

sağ üst şikayet butonu var hak yiyor diye şikayet edin en baştada sen et bir daha foruma girmeyeyim [MENTION=94]siirtsporlu[/MENTION]

---------- Mesaj saat 01:50:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:48:42 civarında gönderildi. ----------

hepimiz bu işten ekmek kazanıyoruz diyorum ama gine ben suçluyum sağol bu arada kardeşim

kardeş ben sanamı dedim kanalını kapattıran kim?
bu ne öfke önüne kim çıksa yakacanmı biz dostuz az sakin
Sevgi,Barış,Kardeşlik :)

---------- Mesaj saat 23:58:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:56:56 civarında gönderildi. ----------

Konuya Bastım Flağı.

hacı yorum yapma suçlu biz oluyoruz en iyisi topuklamak :d

herkez yaşa bakıyor anlamış değilim 1 haftamı 1 ay mı sınırsız mı dinlendirirsiniz bilmem kimin ne oldugu ortaya çıktı bazıları mutlu olsun biz yiyelim banı yeterki konu kapasın R yaptım R hey allahım ya herşey yaşla olmuyor kardeşim bir gün senden 10 yaş 20 yaş küçük birisi senın patronun olur ozaman onuda dinlemessiniz

---------- Mesaj saat 02:00:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:59:00 civarında gönderildi. ----------

@EmekThoR aa kusurabakma üstüme alındım :) hiç sinirli değilim :D yapımdan dolayı galiba

Neyse uzatmaya gerek yok.
Sanirim her iki tarafada ve diger bu tur seyleri dusunenlere bir ders olur bu konu.Kim suclu kim sucsuz bunun tartismasi yapilmiyor burda ortadaki bu cocukca atismalar yazismalar ve sonucta ne acidan ne sebeble kapatildigi belli olmayan kanallar var.Ornek gosterilip iste burasi denilse bile.

Herneyse bir daha bu tur konular ile buraya gelmezsiniz sanirim.

Ayrica bundan sonra kimse bu kanaldan sahte telif yedim diye konu acmasin elinde cok iyi sebebi kaniti olmadikdan sonra.Acilirsada aninda silerim konuyu.Bu tur konu acacaklar once kendi kanal resmini,sonra telif resmini icerigini vs herseyi yazsin inanilim sahtemi degilmi gercekden.Yoksa her onune gelen sahte telif yedim bu kanaldan derse bizide milletin gunahina sokacaksiniz yardim edelim derken goz cikarttiracaksiniz millete.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri