Sil baştan

• Kullanıcı djtores
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

djtores

Kayıtlı Üye
arkadaşlar herkese merhaba.
geçen bi konu açmışdım adsense hesabım ban yemişti diye. biraz soğumuştum ama yeniden denemeye karar verdim . yeni bir adsense hesap açmak istedim.
isim aynı adresimi farklı biyer seçtim. ve farklı bir telefonla başvurdum . adsense hesabım açıldı ama ertesi gün tekrardan kapandı . eski hesabım nedeniyle galiba kapanma sebebi geçersiz tık diyodu çünkü.şimdi eski bütün youtube ve gmail hesablarını kalıcı olarak sildim ve tekrardan başvurmadan önce sağlıklı olsun diye size danışayım dedim . bi önerisi olan varsa çok iyi olur.nasıl bi yol izlememeliyim farklı bi isim şart mıdır?

adsense ismini vs başkasının üzerine aç anne baba teyze baldız abi kardeş kim varsa birisinin üzerine aç :) yani hiçbir bilgi kapanan hesaplarda kullandığın bilginin aynısı olmasın

acaba sadece isim aynı kalsa diğer bilgiler farklı olsa sıkıntı olurmu. sonucda memlekette 100 tane aynı ad soyad insan var. Bizim Mahallede ibrahim tatlıses isimli bi adam tanırım ben :) :d

acaba sadece isim aynı kalsa diğer bilgiler farklı olsa sıkıntı olurmu. sonucda memlekette 100 tane aynı ad soyad insan var. Bizim Mahallede ibrahim tatlıses isimli bi adam tanırım ben :) :d

öyle düşünme aynı olduğunda özellikle inceliyorlar hesabını tanıdığın birinin adına açabiliyorsan öyle yap

farklı kişi oldumu da . açtğım isim adına banka hesabı açmam gerekeç öyleyse.

arkadaşlar herkese merhaba.
geçen bi konu açmışdım adsense hesabım ban yemişti diye. biraz soğumuştum ama yeniden denemeye karar verdim . yeni bir adsense hesap açmak istedim.
isim aynı adresimi farklı biyer seçtim. ve farklı bir telefonla başvurdum . adsense hesabım açıldı ama ertesi gün tekrardan kapandı . eski hesabım nedeniyle galiba kapanma sebebi geçersiz tık diyodu çünkü.şimdi eski bütün youtube ve gmail hesablarını kalıcı olarak sildim ve tekrardan başvurmadan önce sağlıklı olsun diye size danışayım dedim . bi önerisi olan varsa çok iyi olur.nasıl bi yol izlememeliyim farklı bi isim şart mıdır?

ilk önce baban, annen yada kardeşin birisinin üstüne hesabı aç.
Hesabı açacağın kişinin banka hesabı olması gerekli. Ödemeler hesabı açacağın ismin banka hesabına yapılacak.
ip gibi bir sorun olmaz sonuçta internet kafelerde kim bilir kaç kişi giriş yapıyor.

Yeni adsense açmadan önce...

Mutlaka modem kapa aç ıp değiştir.
Chrome kullanıyorsan çerezleri temizle.
Nacizane tavsiyemdir ağ yapılandırmalarından mac adresini değiştir.
Eski kapanan adsensine bağlı hiçbir kanalını yeni adsensine bağlama.
Birazda kendine şans dile :)

Muhtemelen sorun yaşamayacaksındır...

Yeni adsense açmadan önce...

Mutlaka modem kapa aç ıp değiştir.
Chrome kullanıyorsan çerezleri temizle.
Nacizane tavsiyemdir ağ yapılandırmalarından mac adresini değiştir.
Eski kapanan adsensine bağlı hiçbir kanalını yeni adsensine bağlama.
Birazda kendine şans dile :)

Muhtemelen sorun yaşamayacaksındır...

bunları yapıp eski isimle kayıt olsam nasıl olur sağlıklımı . çünkü farklı bi bankadan hesabım var. eski tüm google acountları sildim bidaha kesinlkle giriş yapılamaz. ipi de bi kez değiştirirsem tanımazlar herhalde . çünkü kendi adıma ve hesabıma olsun istiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri