Silinen Kanalın Kazancını Alabiliyor muyuz?

• Kullanıcı severall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Google plus bağlantısını kes tarzı bir şey olması lazım

kanal ayarlarında o seçenek yok. eski kanalın birini şimdi google plus'a bağladım. 1 gün bekleyip daha sonra google plus bağlantısını kestiğimde kanal para kazanmaya açılacak mı? yoksa başka bişey daha yapmam gerekli mi?

Kapanan kanalin parasini alamazsin tabi kesinlestikten sonra kapanirsa alirsin. Gecen ay benim parayi dahil etmemis ondan biliyorum :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler para kazanması giden kanalların analytıcstendeki paralarıda kalktı mı sizde ? Yoksa para kazanması gitse bile analytıcsten kalkmıyor mu ?

aga benim 400dolar gitti işte 1hafta oldu gideli ama hala analtysicde duruyor dua ediyorum inşallah gelir bu ay şans pans

Bu konuda kesin bir sonuca varıldı mı acaba ? Kanalın para kazanmasını aktif edip farklı adsenseye mi geçirelim yoksa aktif edip silelim mi nasıl yapalım ?

ah bende bilsem keşke :D +google yaptım bana yatmadı geçen ay ama millet yattı diyor.. sanırım net çözemedim ben de durumu bilsem keşke yarıdmcı olacak bişeler yazsam..

kanalın para kazanması açık oldugu sıra silindiyse kanal parası yatıyor ama para kazanması kapatıldıktan sonra ki silinen kanalların parası yatmıyor diye biliyorum

kanalın para kazanması açık oldugu sıra silindiyse kanal parası yatıyor ama para kazanması kapatıldıktan sonra ki silinen kanalların parası yatmıyor diye biliyorum

para kazanması kapanır kapanmaz g+ ile beraber silip parasını alan var sanırım forumda. Kaptan Jack Sparrow heralde :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri