Silsem mi Silmesem mi ? !

arkadaşlar iyi bir spor kanalım var ve 1. telif yedi ben ne yapıyım bu kanalı telifi kaldırmanın bir yolu varmı?Ve 1 teliften birşey olurmu?

Hazır başlık varken birşey sorayım mesela bir kanalı önce Adsense-1 hesabına bağladık,daha sonra değişiklik yapıp başka bir Adsense-2 hesabına bağladığımızı varsayalım,kanal Adsense-2 hesabına bağlıyken para kazanması kapatılırsa Adsense-1 hesabındaki para gider mi yoksa kalır mı.

3. Telifi yersen kanal komple Kapatılır. Diğer kanalların para kazanması kapatılmaz.

Birde 2 Telifli kanal tutmak risktir, 2 Telifli kanal bahane edilerek Adsenseye bağlı tüm kanalların para kazanması kapatılabilir.
Risk senin elinde çok iyi kazandırıyorsa risk alabilirsin.

Konuya nokta koymak istiyorum. Her telifle para kazanma kapatılmaz. Yalnızca Content ID yersen para kazanmalar gider. Spam çalışan herkes için bu anlık bi meseledir.. Telif ile sadece o kanalın komple kapanır..

korkma o kadar çok korkuyorsan adsenseden bağlantıısnı kes silme sakın ben bi kere sildim pişmanım

korkma o kadar çok korkuyorsan adsenseden bağlantıısnı kes silme sakın ben bi kere sildim pişmanım

Adsense bağlantısı nasıl kesiliyor ki ? :eek:

---------- Mesaj saat 01:08:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:04:46 civarında gönderildi. ----------

вєякαη;259345' Alıntı:
Merhabalar kazançların kesinleşmesine az bir süre kala kanallarımdan bir tanesi 2. telifi yedi. Elim silmeye varmıyor eğer 3. telifi yersem de Allah korusun bütün kanalların para kazanılmaya kapatılması içten bile değil. Silsem bir dert silmesem bir dert aklım karışık ! Tamda kazançların kesinleşmesine 1 gün kala böylesine riskli bir durumla karşı karşıyayım ... Sizce ne yapmam lazım :confused:

Kanalı senin silmen şu ana kadar tüm kazancının eksiksiz adsenseye yansıması demektir. Mesele geçen ay, ayın 10 'unda kanalımı silmiştim tüm geliri adsenmeme yansımıştı.

вєякαη;259354' Alıntı:
3. Telifle birlikte AdSense hesabına bağlı bütün kanalların para kazanmaya devre dışı kaldığını biliyorum [duymuştum] acaba yanılıyormuyum ?

doğrusun hocam.ben geçen ay 900 küsür alacağım vardı son gün telifi bastılar para kazanmalar kapandı,248 tl anca kesinleşti.çok kesinti alıyoırlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri