Simirna Network Dailymotion Partner - 1$ Minimum Ödeme

Ödeme yöntemimizi değiştirerek Payoneer üzerinden alıyoruz. O yüzden biraz gecikme oldu. Size yapilan odemeler istediğiniz sekilde payoneer eft veya webmoney’e yapılacak.

dashboardda ne yaziyosa ona odicek payoneer ile odemeyi almak isteyen payoneer bilgilerini vermek zorunda degil mi? Papara ile paypal yaziyo odeme yontemlerinde dashboardda

arkadas icin ne kolay bilmiyorum ama benim ziraat hesabim, paypal ve papara hesabim var baskada bisey yok umarim odemeler hizlica halledilir.

Son düzenleme:
Papara dan almiyormuyuz odemeleri simdi?

Odeme yonteminde değişiklik yok. Papara, eft ve webmoney ile ödemelere devam ediliyor. Sadece ABD’den bize gelen para Payoneer’deb geliyor. Sizlik bir durum yok.

---------- Spam Engelliyici 10:56 ---------- Önceki Mesaj 10:56 ----------

Hocam şimdi payoneer ile mi ödeme yapacaksınız ?

Hayir. Webmoney, papara ve eft ile ödemeye devam ediyoruz

---------- Spam Engelliyici 10:58 ---------- Önceki Mesaj 10:56 ----------

dashboardda ne yaziyosa ona odicek payoneer ile odemeyi almak isteyen payoneer bilgilerini vermek zorunda degil mi? Papara ile paypal yaziyo odeme yontemlerinde dashboardda

arkadas icin ne kolay bilmiyorum ama benim ziraat hesabim, paypal ve papara hesabim var baskada bisey yok umarim odemeler hizlica halledilir.

Papara, webmoney ve eft ile ödemelere devam edilecek. Payoneer ödeme limiti minimum 50 dolar olduğu için kullanamıyoruz. Bize gelen para Payoneer ile geliyor sadece.

---------- Spam Engelliyici 11:02 ---------- Önceki Mesaj 10:58 ----------

Not: arkadaşlar partnerimize girmeden önceki kazançlarınızı 100 dolar eşiğine ulaşmadan bizim aracılığımızla almak için Dailymotion'a ticket ile ulaşmanız gerekiyor. Ticketta ödemenizi mcn aracılığıyla almak istediğinizi belirttikten ve onay aldıktan sonra başvurunuzu JOIN NOW – Dailymotion Partnership Network linkinden yapabilirsiniz.

Ayrıca yakin zamanda Dailymotion analitik verilerinizi dashboarddan görebileceksiniz ve birden fazla kanalınızı tek bir dashboarddan yönetebileceksiniz.

Son düzenleme:
bağlı hesaplar sınırsız olacaktı

neden olmadı hala sınırsız onu merak ediyorum

bağlı hesaplar sınırsız olacaktı

neden olmadı hala sınırsız onu merak ediyorum

Bağlı hesaplar sınırsız olacak diye bir vaadimiz hiçbir zaman olmadı. Diğer partnerle karıştırmış olmayasınız? Sadece özgün kanallara böyle bir vaadimiz var.

Son 1-2 haftada başvurup davetiyesi gelmeyen varsa PM atabilir mi? Dailymotion'dan kaynaklanan bir sorundan ötürü bazı davetiyeler gitmiyor olabilir.

Ekim-Kasım ayı ödemeleri tamamlanmıştır. Papara, EFT ve Webmoney hesaplarınıza ödemeler yapılmıştır. Bundan sonra minimum ödeme tutarı 1 TL olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Son zamanlarda başvurup davetiye sorunundan ötürü davetiye alamayanlar şuan maillerini kontrol edebilirler mi? Davetiye geldiyse maildeki link ile kabul edebilirsiniz.

Partnerimize katılmak için başvuran ancak henüz davetiyesi gelmeyen arkadaşlar kanal url ile birlikte pm ya da skype üzerinden mesaj atarsa problemi çözmeye çalışalım.

Davetiye gelmeme sorununu aşağıdaki link ile çözüyoruz. Kanalınızla Dailymotion'a giriş yapın ve ardından linke tıklayın. Davetiye sayfasına gideceksiniz.

StemDigital - Dailymotion

Partnerinize hala kanal baglama sansimiz varmi ? Pm uzerinden skype vs bir iletisim hatti verirmisiniz elimde kanal ve kanallar varda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri