Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 hafta önce başvuru yaptığım kanal için mail gelmedi, alım durdu mu? Birde pm ilede iletmiştim dönüş olmadı bağlı olan kanalın mail adresi ile giriş yapamıyorum dashboard'a farklı mail görünüyor demiştiniz hala giriş yapamıyorum.
Alımlar devam ediyor. PM gönderdim.
ödemeler belli oldu mu
bende gonderdim umarim fazla uzun surmez daviyetiye gondermesi
3 gün önce başvuru yaptım ama mailime onay için mesaj gelmedi hocam
ödemeler belli oldu mu
Ben sadece ödemelerde yetkiliyim davetiyeyi Stem Digital yetkilisi yapıyor. Ben onlara davetiye göndermelerini söylüyorum 1-2 günde bir. Bende olsa anında onaylarım ama onlar da her zaman ilgilenemedikleri için gecikiyor. Bugün tekrar yazdım. Umarım gönderilir. Sırada 10'a yakın kanal var onaylanması gereken.
---------- Spam Engelliyici 20:13 ---------- Önceki Mesaj 20:12 ----------
Belli oldu muhtemelen yarın banka hesabımda olacak ve ödemeleri yarın tamamlayacağım.
hocam bizim trens geçmeden su daviyetiyeyi gonderseler.
![]()
toplam 1000 izlenim mi ayda 1000 izlenim mi hocam burada toplam yazıyor sitenizde ayda yazıyor. toplam 1000 ise elimdeki kanallarımı bağlamak isterim.
hocam ben bu ay ödeme alamadım kanallarım eşiği geçmiş durumda ancak, herhangibir ödeme alamadım ödeme yöntemi papara, lütfen yardımcı olurmusunuz skype danda yazdım şimdi,,, teşekkur ederim şimdiden
bu daily de izleyenden çok video yükleyen var![]()
Cevap aldınız mı benden?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.