Merhaba arkadaşlar. Forumda film ve sinema kanalları ile ilgili arama yaptım ve 1-2 konuya rastladım. Ama bir türlü yeterli ve doyurucu bilgiye ulaşamadım.
Youtube'den bu tür kanallara baktım, ciddi izlenim alan ve 4-5 aydır aktif olan kanallara rastladım. Video içine reklam yerleştirmişler ve eminim iyi gelir elde ediyorlardır.
1-) Sinema ve film kanalları açmak sorun olur mu? (Telif, kapanma)
Not: Yani elbette olabilir de oranı nedir?
4-) TBM ve TO durumu ile ilgili bilginiz var mı?
2-) Elimde 1902 yılından tutun da 2014 yılına kadar yaklaşık 1500 civar film var.
Özellikle eski filmleri yüklesem telif ve eşleşen 3. taraf sorunu ile karşılaşır mıyım?
3-) Sinema ve film üzerine çalışan, daha önce çalışmış olan var mı? Olanlardan en azından ufak tüyolar alabilir miyim?
Teşekkür ederim ...
Youtube'den bu tür kanallara baktım, ciddi izlenim alan ve 4-5 aydır aktif olan kanallara rastladım. Video içine reklam yerleştirmişler ve eminim iyi gelir elde ediyorlardır.
1-) Sinema ve film kanalları açmak sorun olur mu? (Telif, kapanma)
Not: Yani elbette olabilir de oranı nedir?
4-) TBM ve TO durumu ile ilgili bilginiz var mı?
2-) Elimde 1902 yılından tutun da 2014 yılına kadar yaklaşık 1500 civar film var.
Özellikle eski filmleri yüklesem telif ve eşleşen 3. taraf sorunu ile karşılaşır mıyım?
3-) Sinema ve film üzerine çalışan, daha önce çalışmış olan var mı? Olanlardan en azından ufak tüyolar alabilir miyim?
Teşekkür ederim ...