Sinema-Film Kanalı

• Kullanıcı Ersümer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Ersümer

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Forumda film ve sinema kanalları ile ilgili arama yaptım ve 1-2 konuya rastladım. Ama bir türlü yeterli ve doyurucu bilgiye ulaşamadım.
Youtube'den bu tür kanallara baktım, ciddi izlenim alan ve 4-5 aydır aktif olan kanallara rastladım. Video içine reklam yerleştirmişler ve eminim iyi gelir elde ediyorlardır.
1-) Sinema ve film kanalları açmak sorun olur mu? (Telif, kapanma)
Not: Yani elbette olabilir de oranı nedir?
4-) TBM ve TO durumu ile ilgili bilginiz var mı?
2-) Elimde 1902 yılından tutun da 2014 yılına kadar yaklaşık 1500 civar film var.
Özellikle eski filmleri yüklesem telif ve eşleşen 3. taraf sorunu ile karşılaşır mıyım?
3-) Sinema ve film üzerine çalışan, daha önce çalışmış olan var mı? Olanlardan en azından ufak tüyolar alabilir miyim?

Teşekkür ederim ...

Merhaba arkadaşlar. Forumda film ve sinema kanalları ile ilgili arama yaptım ve 1-2 konuya rastladım. Ama bir türlü yeterli ve doyurucu bilgiye ulaşamadım.
Youtube'den bu tür kanallara baktım, ciddi izlenim alan ve 4-5 aydır aktif olan kanallara rastladım. Video içine reklam yerleştirmişler ve eminim iyi gelir elde ediyorlardır.
1-) Sinema ve film kanalları açmak sorun olur mu? (Telif, kapanma)
Not: Yani elbette olabilir de oranı nedir?
4-) TBM ve TO durumu ile ilgili bilginiz var mı?
2-) Elimde 1902 yılından tutun da 2014 yılına kadar yaklaşık 1500 civar film var.
Özellikle eski filmleri yüklesem telif ve eşleşen 3. taraf sorunu ile karşılaşır mıyım?
3-) Sinema ve film üzerine çalışan, daha önce çalışmış olan var mı? Olanlardan en azından ufak tüyolar alabilir miyim?

Teşekkür ederim ...

yapacagınız islem sudur 1 adet deneme 1 adet asıl youtube hesabı deneme hesabında deniceksin varmı eşlesen dünya engelği yoksa asıl kanala atıcaksın . Ha istersen dünya engeli eşlesen gecmeye calısabilirsin para varmıdır vardır tabi uzun videoda para vardır birde acarsın video arası reklamları ama ben ugrasırmıyım bunla yok :D

Daha önce veya halihazırda bu kategoride (sinema-film) çalışıp da en ufak bir fikir veya tüyo verebilecek kimse yok mu ?
:(

1902 yılındaki filmi kim izler orası ayrı bir mesele ancak durum itibari ile film dizi kategorisi tehlikeli telif dünya engeli birde güncel olmalı kanal tabi bu durumları astıktan sonra yerinde olsam hiç ugrasmazdım normal kısa video atsan bile dünya engeli geliyor artık pek tadı kalmadı yakında youtube tv kanalından başka birşey olmayacak bu bir gercek

bence kısa videolar en iyisi bunları yüklemesi çok uzun sürüyor :)

arkadaslar heryerde ekmek var ama emek verip özen gösterin youtube emek vereni sever ne kadar kendi üretiminiz olmasada abone cekecek izlenim alacak sekilde tasarım yaparsanız cok iyi kazanırsınız. Yok bu izlenirmi şu izlenirmi diye düşünmeyin inanın izlenmeyen şey yok youtube da siz sadece emek verin.

arkadaslar heryerde ekmek var ama emek verip özen gösterin youtube emek vereni sever ne kadar kendi üretiminiz olmasada abone cekecek izlenim alacak sekilde tasarım yaparsanız cok iyi kazanırsınız. Yok bu izlenirmi şu izlenirmi diye düşünmeyin inanın izlenmeyen şey yok youtube da siz sadece emek verin.

tasarım falan diyelim ki tamam ama hergün 5 video atsak bile kanal spamdan gidiyor ne yapcaz bu durumda?

[MENTION=10199]mumru[/MENTION] sana taktiği söylemiş daha ne istiyorsun anlamadım? balığı da mı tutsun

Forumun amacı nedir ki kardeşim ? Eğer tecrübeler ve fikirler konuşulmayacaksa bence forum amacına hizmet etmiş olmaz ...
Elbette ki deneme yanılma yoluyla yapılacak bu işler ... Bunu elbette ben de biliyorum.
Fakat daha önce bu kategoride çalışan birinin ufak da olsa tüyo ve fikir vermesini bekledim sadece ...

tasarım falan diyelim ki tamam ama hergün 5 video atsak bile kanal spamdan gidiyor ne yapcaz bu durumda?

benim bazen kanalım kapanıyor . kac video varsa tekrar yüklüyorum 25 viddeo felan atıyorum tek seferde. kapanmıyor bot kullanmayın manuel yükleyin

benim bazen kanalım kapanıyor . kac video varsa tekrar yüklüyorum 25 viddeo felan atıyorum tek seferde. kapanmıyor bot kullanmayın manuel yükleyin

ben sadece manuel çalışıyorum zaten ...
Camtasia ile logo ekleyip yolluyorum. Biraz uzun sürse de sağlam oluyor bence ...

Kardeş deneme kanalına at diyorsun ya temiz kanala 2 video atınca ve dünya geneli gelince 15dk sı gidiyor bunun bi çözümü varmıdır.

Youtube yuklecegine internet sitesi kur, videolarinin %90 dunya engeli vericektir eminim

Youtube yuklecegine internet sitesi kur, videolarinin %90 dunya engeli vericektir eminim

Sitem var zaten 3 tane. Ama sinema üzerine değil. Eğitim üzerine. Yeni bir site ile daha uğraşamam bu günlerde ...

Yine de ilgi gösterip fikir verdiğiniz için teşekkürler ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri