Sinir Sıkışması ( Önerileriniz nelerdir? )

cemocan03

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar Az Önce Doktordan Geldim.. Sağ Elimde Ve sol Elimde uyuşmalar meydana geliyordu kollarda dahil... 15 günden buyana ..ve doktor sinir sıkışması dedi ve ameliyat olacaksın dedi bende bu yaşta açıkcası ameliyat deyince ürperdim ... yakınınızda veya ailenizde olan varmı ??? ameliyat sonrası durum düzeliyormu ???

bizim türk doktorlar hemen kesip biçmeye bayılıyor ha

Bende de bir ara vardı ayak parmaklarım uyuşuyordu, şimdi düzeldi ama bir sorun olur mu bilemiyorum hayata devam ediyorum. Sadece düzenli uyu sert bir yerde yat zamanla geçer dediler bende uyguladım geçiyorr :)

S.a arkadaşlar Az Önce Doktordan Geldim.. Sağ Elimde Ve sol Elimde uyuşmalar meydana geliyordu kollarda dahil... 15 günden buyana ..ve doktor sinir sıkışması dedi ve ameliyat olacaksın dedi bende bu yaşta açıkcası ameliyat deyince ürperdim ... yakınınızda veya ailenizde olan varmı ??? ameliyat sonrası durum düzeliyormu ???

bizim türk doktorlar hemen kesip biçmeye bayılıyor ha

hocam ben medikal malzemeleri satıyorum doktorlar sinir sıkışmasına el sprinti veriyor tavsiye ederim kullanmanı rahatlatır seni bi nebze

evet mevcut hocamda civarınızdaki medikal malzemesi satan dükkanlardan tehmin edebilirsiniz 25 tl fiyatı hocam genellikle hastalar sinir sıkışmasından geliyor doktor onu yazıyor raporla geliyor hastalar hatta

canımı sıktı ıyıce bu ya valla amelıyat olan bırkac kısıde aynen devam edıyor sorun dedı

hocam atel kullanmalısın... eğer olay yeniyse ameliyat olmanı önermem. mouse kullanmanın bu hastalığın ilerlemesinde ve oluşmasında çok büyük etkisi vardır... bilgine..

hocam ben telefonda 1 2 saat oynayinca patmaklarim ellerim uyusmaya basliyor 7,8 saat pcde oturuncada basim uyusuyor benimde bi doktora gorunmem lazim

1 doktora gidip hemen ameliyata karar vermeyin derim.örnegin ben k.maraşın elbistan ilçesindeyim hocam.5 yıl kadar önce bi arkadaşıma bi teşhis koymuşlar işte ameliyat olucaksın dediler,olmadı ve 3-4 doktora daha gitti.adamlar ne ameliyata arkadaş,hangi manyakmış buna söyleyen demişler.2-3 yıl önce kardeşime kanser bu,hemen ameliyata alıcaz dediler.başka doktorlara gittik,ne kanser var ne bişey.5dk sürmeyen bi operasyona girdi malatyada,ondan sonra maşallah hiçbişeyi yok.ameliyat dedigin önemli bişey,dedigim gibi 1 doktora gidipde karar vermeyin sakın.

para kazanalım derken iyice sağlığımızdan olacaz galiba ütfen herkes daha dikkatli olsun aralıklarla pc başına geçelim lütfen

вєякαη;404705' Alıntı:
Bana yakın bir arkadaş sürekli görüyorum her gördüğümde sigara düşmez ağzından çok dedim ama beni dinlemedi

bende sigara içiyorum ve bu sorunu spordan önce bende yaşadım ayak damarlarım çekiliyordu sanki. doktor bisiklet sür dedi günde bir paket sigara içerdim şimdi 3 günde bir paket içiyorum ve hergün düzenli spor yapıyorum gayet rahatım kaç aydır. hem vucut gelişimi hem spor hem sağlık :)

soğan ve sarımsağı bol tüket

soğan kanı sulandırır sarımsak hücre yenilenmesinde ve herşeyde cok faydalıdır

tek doktorun görüşüne göre ameliyat olma hocam. babamda da boyun fıtığı çıktı, doktor ameliyat olman gerek hemen sıra alalım dedi. babam başka hastanelere de gitti. 3-4 doktor ile daha görüştü sonunda acıbadem'de ameliyat oldu. fizik tedavi ile atlatabileceğin birşey de olabilir ama bunu öyle forumlarda bulamazsın.

alanında uzman olan değişik doktorlara gitmeni tavsiye ederim, özellikle özel hastanelerdeki doktorlar ile görüşün.

soğan ve sarımsağı bol tüket

soğan kanı sulandırır sarımsak hücre yenilenmesinde ve herşeyde cok faydalıdır

Ben bu sene soğanı bol yedım Gece işyerınde aşçı olmuyor Bende başka yemek yapmayı bılmedığım ıcın bol soğanlı domates salatası ve ekmekle ıdare ettım Bu kış hiç grip olmadım sonra kafama takıldı bir kaç yere sordum Sırf bol soğan yedığın ıcın grıp olmamıssındır dedıler Önceden grip olduğum zaman tiremede gelıyordu çok zor atlatıyordum Soğanın faydasını gördüm

kardeşim birkaç doktora daha gözük hemen ameliyata girme derim ben. örneğin annem bel fıtığıydı adam direk ameliyat dedi 3 sene önce ama olmadı annem. şimdi ufak bir işlemle ağrıları geçti kurtulduk şükür.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri