Sınırsız Gmail Açma Yöntemi Satışı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YoutubeSEO

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

Kendi bulduğum bir yöntemle telefon numarası istemeden sınırsız (manuel) hesap açabiliyorum.

Yöntem fiyatı : 20.000 TL dir. Satış yüz yüze gerçekleştirilir.

Not: Açmış olduğum hesaplar 1 aydır kapatılmadı.

Son düzenleme:
Kaç dakkada bir mail açılıyor falan bunlarıda bilgi olarak eklerseniz hocam fiyat teklif edenler olacaktır.

Kaç dakkada bir mail açılıyor falan bunlarıda bilgi olarak eklerseniz hocam fiyat teklif edenler olacaktır.

Ben 2 dakikada bir açabiliyorum hesapları hocam. Pratiğe dökünce daha da kısalabilir.

---------- Spam Engelliyici 17:37 ---------- Önceki Mesaj 17:33 ----------

Adet yerini bulsun. Ref var mı? :D

1 kişiye satılacak diyorum hocam onu da refe mi vereyim :D

Mail satıcı xhonest mesela tanır beni, beğenmiş bile sağolsun. Onu ref kabul edelim :)

Aradığım metod, spama düşen gmail i silmek için telefon onayı ..

apk ve ios taki programlar yalnızca youtube doğrulama için işe yarıyor..

Eğer bunu bulursanız ben satın alabilirim.

hesapları tel onayına takılmadan mı açıyor sunuz ?

Ben 2 dakikada bir açabiliyorum hesapları hocam. Pratiğe dökünce daha da kısalabilir.

Mail satıcı xhonest mesela tanır beni, beğenmiş bile sağolsun. Onu ref kabul edelim :)

Espri yaptım hocam. Benimkisi 90. dk'da "Link var mı beyler" denmesi gibi bir şey aslında. Neyse hayırlı satışlar :)

mail açıp satma işine giricek olan sistemi olan varsa yada arkadaşdan alıp bu işe girmek isteyen olursa pm atabilirmi

Bir android telefonu fabrika ayarlarina cekerek acilista internet resetleyerek acmiosunuz dimi osekildede aciliyorda..dikkat edilecek husus cepten acilmis hesapla kesin bir ytye girip kanalinolustrn yoksa sonra tel dogrulama ister..
Sizin yontem bu diil dimi bunu bilmeyen az kalmistir cunku

Bir adet kanal oluşturup ne kadar süre ayakta kaldığına bakmak lazım bu konular ince konular takılmadan açılması önemli degil bir sürü yöntemi mevcut ama ne kadar açık kalıyor o önemli bence

Kanal açmakmı :) Adsense sorunu ne olacak kanal açsak kanal yapsak ne olacak ödemede sıkıntı yaşıyacaksak acaba 11 ocakdada düzgün kesinleşmeler olmazsa :) gmail değil youtubede arama haznesi kanal sayıları düşüşe geçer birde reklam sıkıntıları yaşanırken :)

samet kardesım tanırım daha once o bnden alsıverıs yaptı bn ona sıte yaptırdım guvenlır bır arkadaştır hayırlı satışlar dılerım kardesım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri