Sınırsız Mail Açma Yöntemim

• Kullanıcı CNZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Temizliği manuel yapmayı denediniz mi? Tarayıcılar kesinlikle kapalı olacak ve mail alırken kopyala yapıştır kesinlikle yapılmayacak. Telefon uyarısı aldıktan sonra aynı isim ve mail adresini bir daha denemeyin yine takılacaktır. Aklıma gelen bunlar şimdilik, benim de arada bir arka arkaya açamadığım oluyor ama tekrar tekrar temizleyip girdikçe sorun düzeliyor.

Evet hocam normalde bu şekilde çalışıyor. Fakat dediğim gibi manuel temizlik daha doğru çalışmanızı sağlayacak. Arkadaşlara söylediklerimi de dikkate alırsanız sorun yaşamamanız gerekiyor.

Valla hocam her şeyi denedim olmuyor. IP değiştirdim olmadı, temizleme yaptım olmadı. Hatta IP değiştirme programları falan da kullandım garanti olsun diye olmadı. Ara ara deneyecem. Olursa yazarım konu altına.

Tarayıcılar kapalı, kopyala yapıştır yapmıyorum kesinlikle, aynı isimde açmıyorum hatta farklı ve mantıklı şeyler olsun diye name generator kullanıyorum. 2 gün öncesine kadar sorun olmuyordu da 2 gündür takıldım kaldım
Valla hocam her şeyi denedim olmuyor. IP değiştirdim olmadı, temizleme yaptım olmadı. Hatta IP değiştirme programları falan da kullandım garanti olsun diye olmadı. Ara ara deneyecem. Olursa yazarım konu altına.

Wise Care 365 programını da kullanmanızı tavsiye ederim. Detaylı temizlik için ideal bir program.

Sizin için önerilerim:

1) Tarayıcıları kaldırın
2) Tarayıcıların yüklü olduğu klasörleri silin.
3) "msconfig" i çalıştırıp "Hizmetler" bölümünden "Tüm microsoft hizmetlerini gizle" seçeneğini işaretleyerek geride kalan tüm programların başındaki tiki kaldırın
3) Wise Care 365 dahil 3 programla da temizlik yapın.
4) Tarayıcıları tekrar kurun ve mail almayı deneyin.

Uyarı: Az önce aldığınız IP adresi 4-5 resetten sonra tekrar alınabiliyor bunu takip edin. Bazen reset atılmasına rağmen değişmediği de oluyor. Bu durumlarda reset ve temizliği tekrarlayın.

Yine olmazsa daha iyi bir yöntem açıklanması için forumu takip edin. :D

Wise Care 365 programını da kullanmanızı tavsiye ederim. Detaylı temizlik için ideal bir program.

Sizin için önerilerim:

1) Tarayıcıları kaldırın
3) "msconfig" i çalıştırıp "Hizmetler" bölümünden "Tüm microsoft hizmetlerini gizle" seçeneğini işaretleyerek geride kalan tüm programların başındaki tiki kaldırın

Uyarı: Az önce aldığınız IP adresi 4-5 resetten sonra tekrar alınabiliyor bunu takip edin. Bazen reset atılmasına rağmen değişmediği de oluyor. Bu durumlarda reset ve temizliği tekrarlayın.

hocam anlatım için teşekkürler....

CCleaner da prof nasıl kurcaz çıkarttıp zipten kurdum ama pro değil...crack var tıklıyorum ileri ileri diyorum ama en son next aktirf olmuyor...

CCleaner da prof nasıl kurcaz çıkarttıp zipten kurdum ama pro değil...crack var tıklıyorum ileri ileri diyorum ama en son next aktirf olmuyor...

hocam crack dosyasının içinde 3 tane olması lazım. Biri business, biri professional diğeri de techinian mi öyle bir şey yazıyor. Ben Professional'ı seçip kurmuştum. Yanlış dosyaya bakıyor olabilirsin.

---------- Spam Engelliyici 16:10 ---------- Önceki Mesaj 16:09 ----------

Sizin için önerilerim:

1) Tarayıcıları kaldırın

Bunu da deneyecem hocam. Sağol. Olmadı duşa girerim tekrar denerim :)

CCleaner.Professional.Edition.Crack olanı tıkladınız değil mi hocam? Dosya yoluna dikkat edin. Bir önceki sürümü deneyebilirsiniz olmazsa. Tabi önce tamamen kaldırmanız gerekecek klasörü de silin ve aşağıdakini yükleyin.

CCleaner_4.19.4867

Arkadaşlar uzun süredir mail açmıyorum. :D Normalde mail açarken bu işlemleri yapmadığımız zaman tel no girmek zorundayız dimi. Eğer öyleyse ben tel no girmeden şuan kayıt olabiliyor 2-3 mail açtım tabi her seferinde modem resetledim..

Arkadaşlar uzun süredir mail açmıyorum. :D Normalde mail açarken bu işlemleri yapmadığımız zaman tel no girmek zorundayız dimi. Eğer öyleyse ben tel no girmeden şuan kayıt olabiliyor 2-3 mail açtım tabi her seferinde modem resetledim..

Tel no girmeden açtığınız maillerde alt kanal açılışlarında da aynı temizliği yaparsanız telefon sormayacaktır. ;)

mac değiş,ccleaner,googclean,wipe,yac bunlarla temizlik yap,her kanala girişinde modem resle ve opera gizli sekme kullan kapanırsa kapat tüm kepenkleri :)

Denedim, telefon onayı istiyor maalesef. Eline, emeğine sağlık hocam.

Arkadaşlar bu şekilde açtığımız mailler daha sonradan 1 ay sonra falan girdiğimizde tel onay istiyormu kanala girmek için? Boşuna uğraşmıyalım da. :)

Arkadaşlar bu şekilde açtığımız mailler daha sonradan 1 ay sonra falan girdiğimizde tel onay istiyormu kanala girmek için? Boşuna uğraşmıyalım da. :)

Hocam androidden açılan hesaplar sonradan onay ister.Bir de kanal teliften,spamdan vs. kapanırsa sonradan tel onayı ister.Kısacası :) Bu şekilde açarsanız istemez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri