Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar bu konu hakkında çok soru sorulduğu için böyle bir konu açmak istedim. Anlatılanları aynı şekilde uygularsanız, telefon numarası sormadan istediğiniz sayıda gmail hesabı açabileceksiniz.
Öncelikle 2 adet programa ihiyacımız var. Bunlar;
İNDİR CCleaner Professional (pro ve full sürümüdür, diğer sürümler pek işimize yaramıyor)
İNDİR GoogleClean (bu da full sürümdür)
Öncelikle 2 programı da bilgisayarımıza kuruyoruz.
GoogleClean için kurulum:
1) "googleclean.v2015.122s" isimli zip dosyasını çıkarıyoruz.
2) "Abelssoft.GoogleClean.v2015.122.HAPPY.NEW.YEAR-DVT" isimli bir klasöre çıkaracak, içine giriyoruz.
3) "d1ff0ab1" ve "d1ff0ab2" ziplerini ikisini birden seçip ayıklıyoruz.
4) Ayıkladığımız klasörlerin içindeki "d-000ab" isimli zip dosyası var. Bu dosyayı çıkar dediğimizde exe ortaya çıkıyor.
Kurulumları tamamladıktan sonra tüm açık pencereleri (tarayıcı,program) kapatıyoruz.
CCleaner Programını açıyoruz ve resimlerde gördüğünüz ayarları yapıyoruz.
Uygulama ayarları: Tarayıcı ile ilgili olanların tümünü işaretliyoruz. (Chrome, Firefox vb.)
![]()
Çerez ayarları: Kalacak çerezler bölümünü tamamen boşaltıyoruz.
![]()
Gözetleme ayarları: Tarayıcı gözetlemeyi açarak, tarayıcıyı her kapattığınızda tüm çerezlerin otomatik olarak temizlenmesini sağlıyoruz.
![]()
Temizliğe başla diyerek tüm çerezleri temizliyoruz. Kayıt defterindeki sorunları da aynı şekilde çözüyoruz. İşlemi 2 kez tekrarlamak kalan hataları tekrar bulması için faydalı olabilir.
Programı "X" butonuna basarak kapatıyoruz. Artık programımız bilgisayarın sağ alt köşesinde çalışmaya devam ediyor ve tarayıcıyı her kapattığınızda kendisi tüm çerezleri temizliyor. Eğer işe yaramazsa eskisi gibi manuel temizlik yapabilirsiniz.
İkinci programımız GoogleClean'ı açıyoruz.
İlk açılışta buna benzer bir görünüme sahip olacaktır. (İşaretlemeleri daha önce yaptığım için resimdeki gibi görünmeyecektir. Yüzde oranı sizde değişebilir. )
![]()
Bu programda yapmanız gereken "Quick Access" bölümündeki tüm seçenekleri işaretli hale getirip "Optimize all Google Applications now" butonuna tıklamak (biraz bekletecektir) ve "GoogleRadar" ı aktif etmek.
Google radarı aktif ettikten sonra bazı uyarılar çıkacaktır. İngilizce olarak, hepsini sil, bir daha gösterme gibi seçenekleri siz ayarlarsınız.
Son olarak programın görünümü aşağıdaki gibi olacaktır.
![]()
Artık iki program da tarayıcıyı her kapattığımızda temizlikleri otomatik olarak yapacaktır.
Son olarak modemimizi resetleyip tarayıcımızı açıyoruz.
Karşınıza şöyle bir uyarı gelecektir. Ortadakini seçip devam edin.
![]()
Artık mail almaya hazırsınız. IP adresinizin değişip değişmediğini kendiniz kontrol edeceksiniz.
Mail açarken muhtemelen 2 tür hata alıyorsunuz. Bunlardan birisi "Maalesef şu anda yeni bir hesap isteğinizi karşılayamıyoruz." diğeri ise hepimizin bildiği "Telefon Doğrulaması Yapın".
Bunun sebebi;
1) Temizliği doğru yaptığınız IP niz de değişti fakat modeme bir kaç resetten sonra eski aldığınız IP'yi yeniden almışsınızdır.
2) IP nizi değiştirdiniz temizlik tam yapılmadı. Temizliği manuel yapınız.
3) Hesap açılışlarında kopyala yapıştır kullanıyorsunuzdur. Kesinlikle engel çıkarıyor.
Elimden geldiği kadarıyla anlatmaya çalıştım. Aceleyle hazırladım hatalar olabilir, umarım mail açamayan arkadaşlara faydası dokunur.
olmadı bende, 3 kere denedim hepsinde telefon sordu, son denemede mac değiştirdim hdd serial değiştirdim yinede tanıdı beni![]()
büyük umutlarla denememe rağmen sonuç alamadım. Telefon sordu. Her şeyi eksiksiz yaptım.
Çok güzel paylaşım teşekkürler arkadaşım.. Bundan sonra mail açarken telefon no istemicek yani. Hani sallamada olsa bir tel no falan girmicez dimi hocam?
Yani sadece modem açıp kapatıp ip değişmemiz yetecek? [MENTION=13093]CNZ[/MENTION]
Tarayıcılar kapalı, kopyala yapıştır yapmıyorum kesinlikle, aynı isimde açmıyorum hatta farklı ve mantıklı şeyler olsun diye name generator kullanıyorum. 2 gün öncesine kadar sorun olmuyordu da 2 gündür takıldım kaldımTemizliği manuel yapmayı denediniz mi? Tarayıcılar kesinlikle kapalı olacak ve mail alırken kopyala yapıştır kesinlikle yapılmayacak. Telefon uyarısı aldıktan sonra aynı isim ve mail adresini bir daha denemeyin yine takılacaktır. Aklıma gelen bunlar şimdilik, benim de arada bir arka arkaya açamadığım oluyor ama tekrar tekrar temizleyip girdikçe sorun düzeliyor.
Evet hocam normalde bu şekilde çalışıyor. Fakat dediğim gibi manuel temizlik daha doğru çalışmanızı sağlayacak. Arkadaşlara söylediklerimi de dikkate alırsanız sorun yaşamamanız gerekiyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.