Sınırsız Mail Açma Yöntemim

• Kullanıcı CNZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Maillerini kendisi açan arkadaşlar için gayet güzel bi yöntem.

Teşekkürler

bilgi için teşekkürler hocam ilerde lazım olur ;)

Arkadaşlar bu konu hakkında çok soru sorulduğu için böyle bir konu açmak istedim. Anlatılanları aynı şekilde uygularsanız, telefon numarası sormadan istediğiniz sayıda gmail hesabı açabileceksiniz.

Öncelikle 2 adet programa ihiyacımız var. Bunlar;

İNDİR CCleaner Professional (pro ve full sürümüdür, diğer sürümler pek işimize yaramıyor)
İNDİR GoogleClean (bu da full sürümdür)

Öncelikle 2 programı da bilgisayarımıza kuruyoruz.

GoogleClean için kurulum:

1) "googleclean.v2015.122s" isimli zip dosyasını çıkarıyoruz.
2) "Abelssoft.GoogleClean.v2015.122.HAPPY.NEW.YEAR-DVT" isimli bir klasöre çıkaracak, içine giriyoruz.
3) "d1ff0ab1" ve "d1ff0ab2" ziplerini ikisini birden seçip ayıklıyoruz.
4) Ayıkladığımız klasörlerin içindeki "d-000ab" isimli zip dosyası var. Bu dosyayı çıkar dediğimizde exe ortaya çıkıyor.

Kurulumları tamamladıktan sonra tüm açık pencereleri (tarayıcı,program) kapatıyoruz.

CCleaner Programını açıyoruz ve resimlerde gördüğünüz ayarları yapıyoruz.

Uygulama ayarları: Tarayıcı ile ilgili olanların tümünü işaretliyoruz. (Chrome, Firefox vb.)

2Yz76N.png

Çerez ayarları: Kalacak çerezler bölümünü tamamen boşaltıyoruz.

N90VzL.png

Gözetleme ayarları: Tarayıcı gözetlemeyi açarak, tarayıcıyı her kapattığınızda tüm çerezlerin otomatik olarak temizlenmesini sağlıyoruz.

4ZyR1Q.png

Temizliğe başla diyerek tüm çerezleri temizliyoruz. Kayıt defterindeki sorunları da aynı şekilde çözüyoruz. İşlemi 2 kez tekrarlamak kalan hataları tekrar bulması için faydalı olabilir.

Programı "X" butonuna basarak kapatıyoruz. Artık programımız bilgisayarın sağ alt köşesinde çalışmaya devam ediyor ve tarayıcıyı her kapattığınızda kendisi tüm çerezleri temizliyor. Eğer işe yaramazsa eskisi gibi manuel temizlik yapabilirsiniz.

İkinci programımız GoogleClean'ı açıyoruz.

İlk açılışta buna benzer bir görünüme sahip olacaktır. (İşaretlemeleri daha önce yaptığım için resimdeki gibi görünmeyecektir. Yüzde oranı sizde değişebilir. )

jvb4GJ.png

Bu programda yapmanız gereken "Quick Access" bölümündeki tüm seçenekleri işaretli hale getirip "Optimize all Google Applications now" butonuna tıklamak (biraz bekletecektir) ve "GoogleRadar" ı aktif etmek.

Google radarı aktif ettikten sonra bazı uyarılar çıkacaktır. İngilizce olarak, hepsini sil, bir daha gösterme gibi seçenekleri siz ayarlarsınız.

Son olarak programın görünümü aşağıdaki gibi olacaktır.

Q4OWXV.png

Artık iki program da tarayıcıyı her kapattığımızda temizlikleri otomatik olarak yapacaktır.

Son olarak modemimizi resetleyip tarayıcımızı açıyoruz.

Karşınıza şöyle bir uyarı gelecektir. Ortadakini seçip devam edin.

31GA94.png

Artık mail almaya hazırsınız. IP adresinizin değişip değişmediğini kendiniz kontrol edeceksiniz.

Mail açarken muhtemelen 2 tür hata alıyorsunuz. Bunlardan birisi "Maalesef şu anda yeni bir hesap isteğinizi karşılayamıyoruz." diğeri ise hepimizin bildiği "Telefon Doğrulaması Yapın".

Bunun sebebi;

1) Temizliği doğru yaptığınız IP niz de değişti fakat modeme bir kaç resetten sonra eski aldığınız IP'yi yeniden almışsınızdır.
2) IP nizi değiştirdiniz temizlik tam yapılmadı. Temizliği manuel yapınız.
3) Hesap açılışlarında kopyala yapıştır kullanıyorsunuzdur. Kesinlikle engel çıkarıyor.

Elimden geldiği kadarıyla anlatmaya çalıştım. Aceleyle hazırladım hatalar olabilir, umarım mail açamayan arkadaşlara faydası dokunur.

hocam "d-000ab" dosyasını çıkar dediğinde hata veriyor. Hatalı dosya falan diyor. Bunu nasıl çözeceğiz ?

EDIT : Anlamadığım bir şekilde yapabildim sanırsam :)

Son düzenleme:
olmadı bende, 3 kere denedim hepsinde telefon sordu, son denemede mac değiştirdim hdd serial değiştirdim yinede tanıdı beni :(

Çok güzel paylaşım teşekkürler arkadaşım.. Bundan sonra mail açarken telefon no istemicek yani. Hani sallamada olsa bir tel no falan girmicez dimi hocam?

Yani sadece modem açıp kapatıp ip değişmemiz yetecek? [MENTION=13093]CNZ[/MENTION]

Son düzenleme:
Arkadaşlar hiç düşündünüzmü. forumda 15 tane mail alım satım ypan bütün kişilerin mailleri "12345İsim" Oluyo birde değiştirin bunları öyle deneyin bakalım.

Madem bu konu açıldı üstüne birazda biz paylaşım yapalım :)) arkadaşlar onaya düşmemek için bir browserdan abanmayin sürekli..Farklı browserlar kullanın mutlaka faydasını görürsünüz..

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

olmadı bende, 3 kere denedim hepsinde telefon sordu, son denemede mac değiştirdim hdd serial değiştirdim yinede tanıdı beni :(
büyük umutlarla denememe rağmen sonuç alamadım. Telefon sordu. Her şeyi eksiksiz yaptım.

Temizliği manuel yapmayı denediniz mi? Tarayıcılar kesinlikle kapalı olacak ve mail alırken kopyala yapıştır kesinlikle yapılmayacak. Telefon uyarısı aldıktan sonra aynı isim ve mail adresini bir daha denemeyin yine takılacaktır. Aklıma gelen bunlar şimdilik, benim de arada bir arka arkaya açamadığım oluyor ama tekrar tekrar temizleyip girdikçe sorun düzeliyor.

Çok güzel paylaşım teşekkürler arkadaşım.. Bundan sonra mail açarken telefon no istemicek yani. Hani sallamada olsa bir tel no falan girmicez dimi hocam?

Yani sadece modem açıp kapatıp ip değişmemiz yetecek? [MENTION=13093]CNZ[/MENTION]

Evet hocam normalde bu şekilde çalışıyor. Fakat dediğim gibi manuel temizlik daha doğru çalışmanızı sağlayacak. Arkadaşlara söylediklerimi de dikkate alırsanız sorun yaşamamanız gerekiyor.

mesajım kalsın burda teşekkür ederim :)

Temizliği manuel yapmayı denediniz mi? Tarayıcılar kesinlikle kapalı olacak ve mail alırken kopyala yapıştır kesinlikle yapılmayacak. Telefon uyarısı aldıktan sonra aynı isim ve mail adresini bir daha denemeyin yine takılacaktır. Aklıma gelen bunlar şimdilik, benim de arada bir arka arkaya açamadığım oluyor ama tekrar tekrar temizleyip girdikçe sorun düzeliyor.

Evet hocam normalde bu şekilde çalışıyor. Fakat dediğim gibi manuel temizlik daha doğru çalışmanızı sağlayacak. Arkadaşlara söylediklerimi de dikkate alırsanız sorun yaşamamanız gerekiyor.
Tarayıcılar kapalı, kopyala yapıştır yapmıyorum kesinlikle, aynı isimde açmıyorum hatta farklı ve mantıklı şeyler olsun diye name generator kullanıyorum. 2 gün öncesine kadar sorun olmuyordu da 2 gündür takıldım kaldım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri