Sınırsız Mail Açma Yöntemim

• Kullanıcı CNZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
[MENTION=13093]CNZ[/MENTION] hocam ccleaner için vdsde bu programı full yapmak imkansız gibi..

hangi sürümünü indirdiysem indireyim mutlaka internet bağlantısını kesmemiz gerekiyor :)

var mı başka çözümü olan?

edit: sanırım yaptım

Son düzenleme:
Hocam çok teşekkürler. Mozilla ile falan uğraşmıyorum artık. Google Chrome dan çatır çatır açılıyor mailler. Google Clean ne mükemmel bir programmış böyle.

Yorumum Kalsın detaylı olarak müsait olunca bakıcam

yeni sürüm ccleaner baya iyimiş. otomatik temziliyor. 4 sürümlerinde otomatik temizleme yapmıyordu. en azından bundan dolayı tşk ederim. :)
vermiş olduğunuz yöntemde mail olayına gelince 1 tane mail açtıktan sonra tekrar tel onayı istiyor. ben tamamen ip ile alakalı olduğunu düşünüyorum. yabancı ip atadığım zaman direk geçiyor.

google clan taramasında %100'ü daha hiç göremedim.

firefox ve opera ile açmaya çalıştığımda 1-2 mailden sonra tel onayı istiyor tekrardan.

bunlarla tarama yaptıktan sonra bluestacks çalışmıyor. kullanılacaksa öncelikle bluestacksın açılıp daha sonra tarama işlemlerine geçilmesi gerekli.

Wise Care 365 programını da kullanmanızı tavsiye ederim. Detaylı temizlik için ideal bir program.

Sizin için önerilerim:

1) Tarayıcıları kaldırın
2) Tarayıcıların yüklü olduğu klasörleri silin.
3) "msconfig" i çalıştırıp "Hizmetler" bölümünden "Tüm microsoft hizmetlerini gizle" seçeneğini işaretleyerek geride kalan tüm programların başındaki tiki kaldırın
3) Wise Care 365 dahil 3 programla da temizlik yapın.
4) Tarayıcıları tekrar kurun ve mail almayı deneyin.

Uyarı: Az önce aldığınız IP adresi 4-5 resetten sonra tekrar alınabiliyor bunu takip edin. Bazen reset atılmasına rağmen değişmediği de oluyor. Bu durumlarda reset ve temizliği tekrarlayın.

Yine olmazsa daha iyi bir yöntem açıklanması için forumu takip edin. :D

3. madde akşam beni benden aldı.Denilen tikleri kaldırdım. Windows ile alakalı hiç bir yerde klavye işlemez oldu. neye basarsam pc kilitlenme derecesine geldi. tarayıcılar ve skype gibi şeylerde klavye çalışırken başlat çubuğunda arama yapamadım veya txt dosyası açıp birşey yazamadım. Çözüm olarak klavyenin çalıştığı yere msconfig copy past ile başlat çubuğuna yapıştırıp msconfing e girdikden sonra kaldırdığım tikleri tekrar aktif ettim sorun düzeldi..

Ama hala sorun devam ediyor tel onayı istiyor. Bir de manuel ip girmeyi denemek lazım.

yeni sürüm ccleaner baya iyimiş. otomatik temziliyor. 4 sürümlerinde otomatik temizleme yapmıyordu. en azından bundan dolayı tşk ederim. :)
vermiş olduğunuz yöntemde mail olayına gelince 1 tane mail açtıktan sonra tekrar tel onayı istiyor. ben tamamen ip ile alakalı olduğunu düşünüyorum. yabancı ip atadığım zaman direk geçiyor.

Evet hocam ben de mail alırken aynı sorunu yaşıyorum. Belli bir sayıdan sonra modem hep kullandığım IP leri vermeye başlıyor. Çoğu kişi farketmiyor ama durum böyle.

---------- Spam Engelliyici 11:31 ---------- Önceki Mesaj 11:28 ----------

google clan taramasında %100'ü daha hiç göremedim.

firefox ve opera ile açmaya çalıştığımda 1-2 mailden sonra tel onayı istiyor tekrardan.

bunlarla tarama yaptıktan sonra bluestacks çalışmıyor. kullanılacaksa öncelikle bluestacksın açılıp daha sonra tarama işlemlerine geçilmesi gerekli.

3. madde akşam beni benden aldı.Denilen tikleri kaldırdım. Windows ile alakalı hiç bir yerde klavye işlemez oldu. neye basarsam pc kilitlenme derecesine geldi. tarayıcılar ve skype gibi şeylerde klavye çalışırken başlat çubuğunda arama yapamadım veya txt dosyası açıp birşey yazamadım. Çözüm olarak klavyenin çalıştığı yere msconfig copy past ile başlat çubuğuna yapıştırıp msconfing e girdikden sonra kaldırdığım tikleri tekrar aktif ettim sorun düzeldi..

Ama hala sorun devam ediyor tel onayı istiyor. Bir de manuel ip girmeyi denemek lazım.

GoogleClean %100 görmezse kapatıp tekrar çalıştırın %100 oluyor. Tabi tarayıcıları kapattıktan sonra.

Msconfig ayarlarında sadece windows haricindeki tikleri kaldırmanız gerekiyor. Sanırım kablosuz klavye kullanıyorsunuz sorun ondan olmuş olmalı.

GoogleClean %100 görmezse kapatıp tekrar çalıştırın %100 oluyor. Tabi tarayıcıları kapattıktan sonra.

Msconfig ayarlarında sadece windows haricindeki tikleri kaldırmanız gerekiyor. Sanırım kablosuz klavye kullanıyorsunuz sorun ondan olmuş olmalı.

tarayıcıları kaldırdıktan sonrada %100 göremedim.

msconfigten Tüm "microsoft hizmetlerini gizle" dedikten sonra tikleme yaptıydım.

yakında kapatırlar onaysız gmail açmayıda neyse canınız sagolsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri