Sınırsız Mail Açma Yöntemim

• Kullanıcı CNZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
8.sayfada baklayı çıkardın, birşey olmaz kapatırlarsa sen yine açarsın kanal üzülme.
[MENTION=14216]caner1992[/MENTION]

8.sayfada baklayı çıkardın, birşey olmaz kapatırlarsa sen yine açarsın kanal üzülme.
[MENTION=14216]caner1992[/MENTION]

Ben kimsenin Kötü niyetini Düşünmüyorum lakin Genelde Böyle oluyor bir yöntem paylaşılıyor cok kısa sürede kapanıyor açıklar artırıyorlar hemen sistemini
üzülücek birşey yok arkadaşın yaptıgını şahsım olarak dogru bulmadım admine mesaj attım anormal bişey yokki dönüş yapılmadı hayırlı olsun eline saglık der geçerim.

google clean bilmiyordum ccleaner la 3 mail falan rahat açıyodum eyvallah güzel konu..

turk.net kullanıyorum bu ip değişmesi olmuyor, son aşamada modem reset olayı mecburi midir?

Ben kimsenin Kötü niyetini Düşünmüyorum lakin Genelde Böyle oluyor bir yöntem paylaşılıyor cok kısa sürede kapanıyor açıklar artırıyorlar hemen sistemini
üzülücek birşey yok arkadaşın yaptıgını şahsım olarak dogru bulmadım admine mesaj attım anormal bişey yokki dönüş yapılmadı hayırlı olsun eline saglık der geçerim.

Bu yöntemi allah bilir dünyadaki kaç insan kullanıyor.Tek biz değiliz yani 3,5 kişi daha bilse fark etmez.Bu zaten herhangi bir açık değil sadece Google`ye kendimizi yeni bir kullanıcı gibi gösteriyoruz.Anlarsa hesapları kapatır zaten.

Konu anlatımı için teşekkürler! Bir. Soru sormak isterim maili açtık EyvAllah ama. Kanalı açınca. Doğrulama. Için telefon numarası istiyor. Bunun için tavsiye edeceğiniz bir. Yöntem var mı

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Spam Engelliyici 16:31 ---------- Önceki Mesaj 16:30 ----------

15 Dakika'dan uzun video için yada. İşortağını doğrulamak için tel isteniyor. Malum tel No bulmak için soruyorum

Konu anlatımı için teşekkürler! Bir. Soru sormak isterim maili açtık EyvAllah ama. Kanalı açınca. Doğrulama. Için telefon numarası istiyor. Bunun için tavsiye edeceğiniz bir. Yöntem var mı

---------- Spam Engelliyici 16:31 ---------- Önceki Mesaj 16:30 ----------

15 Dakika'dan uzun video için yada. İşortağını doğrulamak için tel isteniyor. Malum tel No bulmak için soruyorum

Hocam Forumda konular mevcuttur. Örnek olarak TextPlus Var bunu googleplay storden indirip kullanabilirsiniz.

EyvAllah

---------- Spam Engelliyici 16:44 ---------- Önceki Mesaj 16:43 ----------

Textplus'ı telefona. Indirdim ama. Program ingilizce. Olunca. Çözmek için uğraşacağım

---------- Spam Engelliyici 16:47 ---------- Önceki Mesaj 16:44 ----------

Arkadaşlar. Başınıza. Geliyorum bilemiyorum ama sormak istedim yeri değil ama ; üç gün önce. Hit. Iki kanalıma. Telif geldi ama ihtar. Halinde. Değil sadece. Üçüncü eşleşene. Düştü videolar. Kazancı bayağı etkiledi . Ama benim attığım videoları başkalarıda atıyor. Bakıyprum onlar. Hala. Faal reklamları açık ; iki konu içinde aynı şey. Geçerli

Bu Yöntem Yarın Çürürü Merak Etmesin Kimse . Şimdiden 200 300 500 Yüklenen Olmuştur

Birden çok defa eksiksiz denedim fakat çalışmıyor.

İllaki bir yerde eksiğiniz vardır arkadaşlar. gayet iyi çalışıyor sistem.

Denedim ama olmadı diyen arkadaşlar, illa bi eksiğiniz vardır çünkü sistem gayet stabil bir şekilde çalışıyor. Bugün, defalarca denedim ama olmadı diyen bir arkadaşın sorununu çözdük. Çürüdü diyen arkadaşlar dayanağınız nedir ve benim konum neden baltalanıyor?

Teşekkürler anlatım için deneyeceğim ben de

[MENTION=13093]CNZ[/MENTION] Teşkkürler ustam ancak benimki yüzd hep sıfır oluyor neden olabilir şu şekilde...

[MENTION=13093]CNZ[/MENTION] Teşkkürler ustam ancak benimki yüzd hep sıfır oluyor neden olabilir şu şekilde...

Chrome yükleyin sorun düzelir.

Ayrıca arkadaşlar konudaki linkler kural gereği silindi. Google'da nasıl aratacağınızı zaten biliyorsunuz, lütfen artık pm atmayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri