Sınırsız Telefon Onaysız GMail Alma (Detaylı Anlatım)

• Kullanıcı KaYZeRSoZe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

KaYZeRSoZe

Platin Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Selamun Aleykum arkadaşlar.

Herkes için yararlı olacağını düşündüğüm bir video ile daha karşınızdayım :) ve son haftalarda tel. onaysız gmail arayanlarında işine yarayacağına eminim. Daha önceden sanal Pc kurulumu yapmamış olan arkadaşlar için buradaki Addmefast Kredi Kasma & Sanal PC ile Sosyal Medya'ya Hükmedin konusunu incelesin eksiklerini gidericeklerdir.

Video'da Sanal PC üzerine Android kurmayı ve seri bir şekilde nasıl Telefon onaysız Gmail alırız detaylı bir şekilde anlattım video sonrasında herkes sorunsuz tel. onaysız gmail açabiliyor olacak :)

Gereken alet edevatların listesi..

* Vmware Workstation : VMware Workstation: Run Multiple OS, Linux, Windows 8 & More
* Android İSO 4.0 R1 : http://bit.ly/13WvkCT
* İnternete bağlı bir bilgisayar :]

Kurulum videolu anlatımı buradan izleyebilirsiniz. Update (1.21.2014)

Kurulum veya sonrasında sorun yaşarsanız sormak istediğiniz herşey için konu altına yazabilir veya mail adresimi ekleyip iletişime geçebilirsiniz elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım ;)

Yorumlarınızı bekliyorum, Umarım herkesin işine yarıcaktır, Sürç-i lisan ettiysek affola.

Bu yazı YTPara & R10 üyeleri için RockNRolla tarafından yazılmıştır.

Tek Limit Sizsiniz :)

Selametle kalın.

bu kadar iş bence angarya bluestacks kurun gayet kolayca işinizi görür.sanal pc kurmaya gerek yok sanal pc işi angarya bence zamanla pcyi çok yorar ve şişer.en iyisi bluestacks.yinede emeğe saygı

bu kadar iş bence angarya bluestacks kurun gayet kolayca işinizi görür.sanal pc kurmaya gerek yok sanal pc işi angarya bence zamanla pcyi çok yorar ve şişer.en iyisi bluestacks.yinede emeğe saygı

Bluestacks ve diğer emulator programları Android kurmak için değil Android Uygulamaları içindir(angarya).
Videoyu izlemeden yorum yapıp bırakmanız emeğe saygısızlıkdan başka birşey değildir bana göre(angarya).
Sanal pc ile emulatorler arasında hem donanım takviyesi olarak hemde işlev bakımından çok fark vardır(angarya).

iyi forumlar.

Bluestacks ve diğer emulator programları Android kurmak için değil Android Uygulamaları içindir(angarya).
Videoyu izlemeden yorum yapıp bırakmanız emeğe saygısızlıkdan başka birşey değildir bana göre(angarya).
Sanal pc ile emulatorler arasında hem donanım takviyesi olarak hemde işlev bakımından çok fark vardır(angarya).

iyi forumlar.

emülatörlerde çok rahat hesap açılıyor hocam onu sölüyorum sizin emeğinize lafım yok bu kadar celallenmeyin sonuçta sanal pcyi siz yaratmadınız.

emülatörlerde çok rahat hesap açılıyor hocam onu sölüyorum sizin emeğinize lafım yok bu kadar celallenmeyin sonuçta sanal pcyi siz yaratmadınız.

Açtınız hesapları hatırlıyorum hocam. PM kutumu çok sayıda şikayet mesajıyla işgal etmişti.

Kardeş o kadar kişiyi mağdur edip hala nasıl yorum yapıyorsun ayrıca Forum Yöneticilerine 1 soru:

http://www.ytpara.com/onayli-gmail-...on-onayli-gmail-youtube-hesabi-satilir-8.html

Burada bu arkadaşın süresiz uzaklaştırıldığı söylendi ve o kadar mağdur (ben dahil) forum yöneticilerinin bu kararı üzerine peki dedik ve sustuk .. sonra ne oldu da tekrar üyeliği açıldı.. Hangi yönetici bu kadar insanı mağdur eden bir kişinin üyeliğini hangi sebeple açtı ????

Kardeş o kadar kişiyi mağdur edip hala nasıl yorum yapıyorsun ayrıca Forum Yöneticilerine 1 soru:

http://www.ytpara.com/onayli-gmail-...on-onayli-gmail-youtube-hesabi-satilir-8.html

Burada bu arkadaşın süresiz uzaklaştırıldığı söylendi ve o kadar mağdur (ben dahil) forum yöneticilerinin bu kararı üzerine peki dedik ve sustuk .. sonra ne oldu da tekrar üyeliği açıldı.. Hangi yönetici bu kadar insanı mağdur eden bir kişinin üyeliğini hangi sebeple açtı ????

konuda bir alternatif belirttim ama maşallah herkes ayrı havadan çalıyor anlamadım gitti.satış konusuna gelirsek ben yöneticilere derdimi anlattım onlarda anlayışla karşıladı.her işte risk vardır bi sorun çıktı tüm işlerim devre dışı kaldı hepsi mahfoldu.ben para kazandığım yeri sence bilerek yok edermiyim ? o kadar güzel para kazanırken kendimi madur edermiyim ? ben kimseyi madur etmek istemedim elimde olan bir sebep olsa tamam ama elimde olmayan bir sebepti.bunu anlamak çokta zor değil en basiti para kazanıyordum bunu niye yok edeyim mantıklı düşünün.neyse iyi forumlar

sonuçta hiç bir gmailin garantisi yok. önemli olan gmaile bağlı youtube kanalını düzenli kullanmak, paylaşım için teşekkürler :)

konuda bir alternatif belirttim ama maşallah herkes ayrı havadan çalıyor anlamadım gitti.satış konusuna gelirsek ben yöneticilere derdimi anlattım onlarda anlayışla karşıladı.her işte risk vardır bi sorun çıktı tüm işlerim devre dışı kaldı hepsi mahfoldu.ben para kazandığım yeri sence bilerek yok edermiyim ? o kadar güzel para kazanırken kendimi madur edermiyim ? ben kimseyi madur etmek istemedim elimde olan bir sebep olsa tamam ama elimde olmayan bir sebepti.bunu anlamak çokta zor değil en basiti para kazanıyordum bunu niye yok edeyim mantıklı düşünün.neyse iyi forumlar

Kardeş yanlışlıkla adam ölüyor bu memlekette ona lafım yok.. Senin art niyetli olup olmadığında zaten yukarıda verdiğim linkte Battusay nickli seni banlıyan admin açıklamayı yapmış oda sattığın ve daha sonra kapanan hesaplardan değil yaptığın terbiyesizce hareketten dolayı banlamış... Orda sorun kapanan hesaplar değil senin bu kadar adamı maddi manevi mağdur ettikten sonra milletten bir özür dileyip, bir şekilde adamların mağduriyetlerini gidermeye çalışacağına birde satış konundaki mesajın başına yok hesaplar vds ile açılır proxy ile açılır yok teslim edildikten sonra sorumluluk size ait gibi kelimeler ekleyip milleti salak yerine koymaya çalışman.. bir sen değil herkes buradan para kazanmaya çalışıyor... bence senin banını kaldıran kişininde bu forumda olmaması lazım.. benim sana yolladığım 20 TL dışında kapanan kanallardan yaklaşık 130 $ ım ve 1 haftalık emeğim gitti.. hadi ya banını açan admin gelsin karşılasın benim ve diğer arkadaşların zararını..

Mesajım bulunsun okuyacağım.Teşekkürler hocam.

hocam elinize emeğinize sağlık süper iş çıkarmışsınız teşekkür ederim yaplaşım için

---------- Mesaj saat 13:07:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:28:19 civarında gönderildi. ----------

yanlız hocam 3 kere dendim yanlışmı yapıyorum diye ama hepsini harfiyen yapmama rağmen internete bağlanamıyorum androidde

hocam elinize emeğinize sağlık süper iş çıkarmışsınız teşekkür ederim yaplaşım için

---------- Mesaj saat 13:07:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:28:19 civarında gönderildi. ----------

yanlız hocam 3 kere dendim yanlışmı yapıyorum diye ama hepsini harfiyen yapmama rağmen internete bağlanamıyorum androidde

skype adresimi gonderdım ordan yardımcı olurum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri