Sinyal Güçlendirmek İçin Öneri

• Kullanıcı YtKoRaY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar
TP modem alacağım.O da işe yaramazsa telefon bağlantısını iptal edip modemi odama çıkaracağım arkadaşlar. En mantıklı olan bu geldi :)

TP modem alacağım.O da işe yaramazsa telefon bağlantısını iptal edip modemi odama çıkaracağım arkadaşlar. En mantıklı olan bu geldi :)
hocam saka bir yana testlerde dünyanin en iyi modemleri arasinda gösterilen,Fritzbox öneririm,eger bulabilirseniz kullanilmista olsa farketmez.farki cok acik göreceksiniz.Ben babama aldim arka odadan cekmeyen modemle degistim su an 3.kat terastan kullaniyoruz.

hocam saka bir yana testlerde dünyanin en iyi modemleri arasinda gösterilen,Fritzbox öneririm,eger bulabilirseniz kullanilmista olsa farketmez.farki cok acik göreceksiniz.Ben babama aldim arka odadan cekmeyen modemle degistim su an 3.kat terastan kullaniyoruz.

Hocam öneri için çok teşekkür ederim ama bu fiyatı modeme vereceğime modemin içine girer kulaklarımla sinyal yayarım :D

FRITZ!Box Fon WLAN 7270 - 199.00 EUR + KDV

:) Tamam hocam,yalniz kulaklarini senkron kullan yoksa sinyal dagiliyor.:)

Benim anlamadigim nokta;Bizler bu isten para kazaniyoruz,Pc,Modem,Maus,Masa vs.bizim sermayemiz.Neden her yere para sacarken para kazandiginiz noktalara yatirim yapmak zor geliyor ben anlayamiyorum.
Sahsen ben eminim sizin kadar kazanmiyorum bu isten belki ama Bu isi yapmak icin gerekli tüm donanimlarim en iyisi,Bu tarz seyleri isime yatirim olarak gördügümden hic zoruma gitmiyor.
Benim nacizane tavsiyem para kazandiginiz ise yatirim yapmaktan cekinmeyin.Bazen 1 saniye bile önemliyken,Sinyal kalitesi yada pc hizi yüzünden masayi yumruklamayin.:)

tp link kesinlikle tavsiye etmem. dandik çin malları :) zyxel veya linksys (cisco)

Kardeşim benim odamda modem diğer odalara çekmiyordu.Odalar arasında mesafe var yani neyse bende süperonline aradım dedim böyle böyle modemin bir ayarı varmış çekme gücünü 11 12 falan çıkarıyosun ona göre odalarda deniyorsun cidden çekiyor dene ara süperonline yada ttneti

Ben ttnet deyken özel olarak us robotics Modem almıştım ek uzatma kablolu anteni fln vardı büyük mahallenin başındaki adam şifreyi istiyordu :-D

Modem
us-robotics-wireless-ndx-router.jpg

Harici anteni
-font-b-DIY-b-font-font-b-wifi-b-font-2-4GHZ-USB-wireless-13dbi.jpg

Son düzenleme:
Tp-link 2 antenli modem alacağım.Bunun anteni çıkar mı acaba yerine daha verimli bir anten taksam ? Bilgisi olan var mıdır ? [MENTION=10033]fsever[/MENTION] 'in mesajında belirttiği olaydan bahsediyorum.

Hocam 1 1,5 sene önce ayni sıkıntıdan dolayı TP Linkin Wi-Fi routerini aldım 50 kusur liraydi hala kullanıyorum. Mantık basit aşağıdaki modemden kablo çektim routera bagladim eve ayin yapiyor, ayni zamanda routerden kablolu da bağlanabiliyor 4 bilgisayar

ohaaa korayı bilmedigi birsey varmıs .s :S bunu gördüm duydumya koray ölsemde gam yemem

Laptopu prize takılı halde kullanıyosan kaliteli bir powerline al işini fazlasıyla görür. sinyal derdiyle uğraşmazsın

hiç uğrasma cek camdan bitane kablo çak ucuna bitane rj45 iş yaparken mis gibi full hızlı kullan. ayrıca benim pc nin wireles inde skntı var. 20mbs interneti pc 2-3 mbs alıyo. bende gittim bundan aldım TP-LINK TL-WN821N 300 MBPS KABLOSUZ USB ADAPTÖR - Teknosa

3mbs gelen net şimdi yine 18-20 lerde bu aletde cok güçlü bunuda tavsiye ederim. flash gibi takıp kullanıyosun baska hiç biseye gerek yok

1 adet cat6 kablo, 1 adet ap (access point ) işini görecektir hocam.
Altaki modemden kablo çıkarıp evine götüreceksin. kablonun diğer ucuna AP yi bağlayıp config ettin mi problemin çözülür

bu arkadaşın dediğini aldım bende bugün inanılmaz farketti. 24 mbit kullanıyordum arka odada 5mbit faln görüyordu. direkt 17 20 arası çekmeye başladı. teşekkürler iyi oldu. normal flash bellek gibi takıyorsun pc ye.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri