Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam saka bir yana testlerde dünyanin en iyi modemleri arasinda gösterilen,Fritzbox öneririm,eger bulabilirseniz kullanilmista olsa farketmez.farki cok acik göreceksiniz.Ben babama aldim arka odadan cekmeyen modemle degistim su an 3.kat terastan kullaniyoruz.TP modem alacağım.O da işe yaramazsa telefon bağlantısını iptal edip modemi odama çıkaracağım arkadaşlar. En mantıklı olan bu geldi![]()
hocam saka bir yana testlerde dünyanin en iyi modemleri arasinda gösterilen,Fritzbox öneririm,eger bulabilirseniz kullanilmista olsa farketmez.farki cok acik göreceksiniz.Ben babama aldim arka odadan cekmeyen modemle degistim su an 3.kat terastan kullaniyoruz.
hiç uğrasma cek camdan bitane kablo çak ucuna bitane rj45 iş yaparken mis gibi full hızlı kullan. ayrıca benim pc nin wireles inde skntı var. 20mbs interneti pc 2-3 mbs alıyo. bende gittim bundan aldım TP-LINK TL-WN821N 300 MBPS KABLOSUZ USB ADAPTÖR - Teknosa
3mbs gelen net şimdi yine 18-20 lerde bu aletde cok güçlü bunuda tavsiye ederim. flash gibi takıp kullanıyosun baska hiç biseye gerek yok
1 adet cat6 kablo, 1 adet ap (access point ) işini görecektir hocam.
Altaki modemden kablo çıkarıp evine götüreceksin. kablonun diğer ucuna AP yi bağlayıp config ettin mi problemin çözülür
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.