Sıralı gmailler açmayın kardeşim!

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Herşeyi sıralı yapmak bir nevi youtube'a gel ben burdayım demek oluyor :)

Hangi akla hizmet sıralı gmail açıyorsunuz ki Varan1 ve cevap resmen gel beni sev diyorsunuz google amcaya, bu millet sıralı gmaildi aynı lokasyondu aynı şifreydi gmail açmaya devam ettiği sürece herşeyi hak ediyor :)

Ben mail açarken normal açıyorum sıralı açmıyorum ıp filan değiştirerek ama ip değişsede açarken bir patlama oluyor sizde de aynı durum var mı sebebi ne olabilir sizce. Çerezler filan herseyi temizliyorum..

Konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum.Benim normalde aşırı spam yapan biri değilim aylık attığım video 600 700 en fazla yani spam yapan birinin günlük attığı videodan azdır.
Ben bundan 1 ay önce 3 tane var olan gmail hesaplarımı üst üste kanal yaptım.3 hafta sonra kanallara girdim biri kapanmış ve diğerlerine baktım onlarda gitmiş diğer kanallarım sapa sağlam.Yani sıralı gmail açmayın bu spam demektir.Ben bundan ders aldım hem ıp böyle şeylerin az olması iyi birşeydir.Hemde o gün 3 tane tel numarası kullandım boşu boşuna gittiler.Siz siz olun sakın yapmayın böyle birşey

Hangi akla hizmet sıralı gmail açıyorsunuz ki resmen gel beni sev diyorsunuz google amcaya, bu millet sıralı gmaildi aynı lokasyondu aynı şifreydi gmail açmaya devam ettiği sürece herşeyi hak ediyor :)
Başkanım ayıp oluyor ama :) ,daha toy,torbayız biz.Baktık denedik,test ettik onayladık.Google amca sıralı gmailleri öpüyor.Tam sistemi oturtmuştum sağlık olsun ;)

---------- Mesaj saat 04:27:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:26:03 civarında gönderildi. ----------

Değiştiremezseniz bir kere verilir url.O yüzden seçerken dikkatli olmakda fayda var.

Url verilmez kardeşim.İlk kanalı açarsın Youtube.com/10571612587 gibi bişeydir.Sen Ayarlar/Youtube Ayarları/Gelişmiş yaparak KENDİ URLNİ KENDİN OLUŞTURURSUN. Mesela Youtube.com/mdalkilic gibi.

Başkanım ayıp oluyor ama :) ,daha toy,torbayız biz.Baktık denedik,test ettik onayladık.Google amca sıralı gmailleri öpüyor.Tam sistemi oturtmuştum sağlık olsun ;)

---------- Mesaj saat 04:27:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:26:03 civarında gönderildi. ----------

Url verilmez kardeşim.İlk kanalı açarsın Youtube.com/10571612587 gibi bişeydir.Sen Ayarlar/Youtube Ayarları/Gelişmiş yaparak KENDİ URLNİ KENDİN OLUŞTURURSUN. Mesela Youtube.com/mdalkilic gibi.

Herkes için konuşuyorum basit hatalar büyük sonuçlarla sonlanıyor
Sağlık olsun tabi ama başarı ayrıntıda gizlidir ;)

Başarı deneme yanılmada gizlidir hocam.Daha sıralı mailden kanalım uçar mı? uçmaz :D Böyle 10-15 olayı tecrübe etsek tmmdır ;)

10-15 denemeni biraz azaltıyım birşeyleri denemeden önce nasıl çalışır bilmek faydalıdır ;)

1- Chrome kullanma,Kullandığın tarayıcınında anasayfası boş olsun.
2- Youtube kayıt olurken gmail dışında farklı mail uzantıları ile kayıt ol.
3- Her işlem öncesi ve sonrasında çerezler temizlenmiş olsun ccleaner vb. pro ile.
4- Mümkünse kanalları farklı IP'den aç ve up-down işlemini farklı IP'den yap.
5- Farklı maillerde açacagın isim ve bilgilere youtube karışamaz ama youtube'ye kayıt olurken en azından gerçek isimler kullan (bu1 - bu2 )

spam konusunda sayısız ve çözümsüz olarak açılmış kalmış ve halende açılmaya devam eden konular bir gün son bulacak hayallerimde böyle bir ytpara var :cool:

10-15 denemeni biraz azaltıyım birşeyleri denemeden önce nasıl çalışır bilmek faydalıdır ;)

1- Chrome kullanma,Kullandığın tarayıcınında anasayfası boş olsun.
2- Youtube kayıt olurken gmail dışında farklı mail uzantıları ile kayıt ol.
3- Her işlem öncesi ve sonrasında çerezler temizlenmiş olsun ccleaner vb. pro ile.
4- Mümkünse kanalları farklı IP'den aç ve up-down işlemini farklı IP'den yap.
5- Farklı maillerde açacagın isim ve bilgilere youtube karışamaz ama youtube'ye kayıt olurken en azından gerçek isimler kullan (bu1 - bu2 )

spam konusunda sayısız ve çözümsüz olarak açılmış kalmış ve halende açılmaya devam eden konular bir gün son bulacak hayallerimde böyle bir ytpara var :cool:
youtube kayıt olurken farklı mail uzantıları kullan derken tam olarak nedir ?

bende aynısını dedim zaten.bir kereliğine vermiş oluyosun işte.

hayallerimde böyle bir ytpara var :cool:
Bilgiler için teşekkür ederim ama bunlarla uğraşacağıma 70-80 kurusa kanal alırım daha iyi.Bunla uğraşacağım vakti de video atmaya harcar o parayı çıkarırım ;)
Ayrıca herkes kazansın di mi? ben youtube'dan,arkadaşlar gmailden .. :o
son olarak ;
Youtube yeni önlemler aldıkça öyle bi ytpara hayallerinizde kalmaya devam edecektir ;)

Benimde yeni actigim adsensedeki 10 kanaldan 8 i patladi gecen hafta.ama ben maillerimi sirasiz gercek isimlerle ve ip cerez temizleyerk almistim.sadece 2 kanalim eski maillerimdendi onlara bi sey olmadi hic halen devam ediyorlar.
Ama sindide ben ara verdim biraz kafayi dinlendiriyorum :)
Cok yakinda baslarim gene :D

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri