sitede iptv satan arkasdan sikayetciyim

Hocam iptv için sorduğumda özelden böyle yazmıştın hala anlamamaya devam mı ediyorum ?

Anason' Alıntı:
marcustanley' Alıntı:
Anason' Alıntı:
iptvmiz pc de kendi geliştirmiz program la acıyor 2 yerde aynı anda izleyemezsiniz sadece 1 de izlenir
7/24 acık kanallarımız aradada bakımdan dolayı kesintiler olabilir

6ay 80tl
12ay 130tl

kadir geceniz mubarek olsun.
Ligler başlayınca düşünüyorum hocam sizinde mübarek olsun .

tamm hocam görüşürüz

Senin server sattığın yabancı uydu forumlarında ben yöneticilik yaptım bana mı öğretiyorsun Cardsharing işini :D

Sen gittiğin yolu ben antreman niyetine koşuyorum.

M9gkg7.png

sen karalama için elinden gelini yapan daha toysun sen senin gibileri cok gördüm ben başa nikle skype eklemmeler test istemeler ne olmuş dolandırıcılımı gördün de foto koydun ne var orda anlatsana

iftarda olacam içinde yazamayacam konuda belirttim ben iadesi yardım edecek biri varsa

Bunu nettepro da batmadan önce yapmıştı bakıyom dsmart her gün formula var biteli 1 ay olmuş formula hala aynı yayın:D Helal olsun bilinçli kullanıcı olduğun için zaten bende arkadaşa bilerek sormuştum geçen 7/24 yazmıştı bana teknik sorun hariç diye biliyorum hiç biri veremiyor zaten 7/24 ama belirtmesi lazım bunları herşey alana kadar olmaması lazım...
Alırkan bilmek lazım zaten ucuz olduğu için sorun yaşayabilirsiniz.

nettepro benim isim değişikliği ile devam ediyor şimdi tam olarak bilmiyorum ama galatasaray deplasman maçları için aşırı güzel bir uygulama

sen karalama için elinden gelini yapan daha toysun sen senin gibileri cok gördüm ben başa nikle skype eklemmeler test istemeler ne olmuş dolandırıcılımı gördün de foto koydun ne var orda anlatsana

iftarda olacam içinde yazamayacam konuda belirttim ben iadesi yardım edecek biri varsa

Hayatımda ne skype kullandım ne de birisinden ip tv için test istedim. Çok Şükür evimde Digitürk Full Paket + Dilediğin Yerde+ Dsmart Maxi + Cardsharing + Hiremco FX Turbo HD ile 12 adet uydu var. Senin hayatında görmediğin uydu düzeni kurulu çok şükür evimde. Senin sattığın yayınları ben orjinal kartla Sharingçilere dağıtır yayın satardım.

Yani anlayacağın benim öyle boş şeylerle işim olmaz. Kaldı ki zaten seni karalamam bana bir şey kazandırmaz.

Ben sadece uzun yıllardır bu işlerin içinde olduğum için arkadaşlara bilgi vermek ve uyarmak istedim. Forumun amacıda bilgi alıp vermek zaten.

Yonecilere bildirdim konuyu ilgilenmiyorlar bile adamin actigi ilan yapttigi satisla alakasi yok cogu kanal es zamanli yayin degil lig tvler dogru durust acik degil iade isteyince paypal da para yok diyor birde 40 yasinda kocama adamsin be yasin gercekse tabi forumdaki

Bilmiyorsan söyleyeyim multi üyeler modlar tarafından koruma altında.

Sonuçta onlar paralı üe sen ben neyiz ki ciddiye alsınlar ??

Yonecilere bildirdim konuyu ilgilenmiyorlar bile adamin actigi ilan yapttigi satisla alakasi yok cogu kanal es zamanli yayin degil lig tvler dogru durust acik degil iade isteyince paypal da para yok diyor birde 40 yasinda kocama adamsin be yasin gercekse tabi forumdaki

Bildiğim kadarıyla Anason'un paypalı sınırlandırıldı bu yüzden size de banka transferi yapabilirim demiş. Ancak sizin şikayet konusunu açtığınız gün cumartesi eft yapılamıyor önümüz bayram yine eft yapılamıyor. Sanki adam parayı almış kaçmış gibi konuşuyorsunuz. 50 TL mail borcum vardı zaten Anason'a sordum skypedan onayladı ben yapıcam ödemenizi paypal verin.

Bilmiyorsan söyleyeyim multi üyeler modlar tarafından koruma altında.

Sonuçta onlar paralı üe sen ben neyiz ki ciddiye alsınlar ??

Bu algıyı ben bir türlü anlayamadım. Yönetimin kimseyi kimseden kayırdığı yok ayda 100k-200k kazanan adamlar 20 tl veriyor diye burda adam mı kayıracaklar allah aşkına ! Yönetimdekiler de insan onların da işi gücü var milletin tek derdi siz değilsiniz ! Bu kadar yönetimden şikayetçi olan varsa niye burda duruyorlar anlamıyorum başka forumlara yelken açsınlar...

Bildiğim kadarıyla Anason'un paypalı sınırlandırıldı bu yüzden size de banka transferi yapabilirim demiş. Ancak sizin şikayet konusunu açtığınız gün cumartesi eft yapılamıyor önümüz bayram yine eft yapılamıyor. Sanki adam parayı almış kaçmış gibi konuşuyorsunuz. 50 TL mail borcum vardı zaten Anason'a sordum skypedan onayladı ben yapıcam ödemenizi paypal verin.

Bu algıyı ben bir türlü anlayamadım. Yönetimin kimseyi kimseden kayırdığı yok ayda 100k-200k kazanan adamlar 20 tl veriyor diye burda adam mı kayıracaklar allah aşkına ! Yönetimdekiler de insan onların da işi gücü var milletin tek derdi siz değilsiniz ! Bu kadar yönetimden şikayetçi olan varsa niye burda duruyorlar anlamıyorum başka forumlara yelken açsınlar...

Eft olsa odemeyi direk oyle yapardim zaten yurt disindayim eft olmuyor iste paypal dan yapmistin ben odemeyi

Hayırdır avukatlık parası mı alıyorsun ??

Mantığın çok güzelmiş hayran kaldım. Sen bana diyorsun ki adminler adam kayırıyorsa kayırıyor sanane beğenmiyorsan adam kayırmaları hoşuna gitmiyorsa çık forumdan git başka yerde takıl biz burda kayrılmaya devam edelim.

Senin kullanıcı olarak bu lafı soylemen zaten seninde nemalandığın anl***** gelir. Burda koyun gibi olalım hiç bir şeyi sorgulamayalım ne olursa görmezden gelelim susalım en iyisini onlar bilir deyip milletinin canının yanmasına göz mü yumalım ?

2 saat sonra bayram mesajı atar bayram kutlarsın ama parası dolandırılan adama destek olacağın yerde avukat gibi konuşup savunursun. Çok güveniyorsan zararı sen öde cebinden arkadaşa EFT aktif olduğunda anason sana gönderir ne de olsa dimi.

Pm attim cevap bile vermedi

Arkadaş ödemenizi yapıcam dediği için müdahale etmedim uzun bir tatil olduğu için aciliyeti varsa ödemenizi ben gönderebilirim hocam

Enpara
Vakıfbank
Garanti
Ziraat
Albaraka
Kuveyt

Bunlardan herhangi birinde hesabınız varsa havale yapabilirim.

Hayatımda ne skype kullandım ne de birisinden ip tv için test istedim. Çok Şükür evimde Digitürk Full Paket + Dilediğin Yerde+ Dsmart Maxi + Cardsharing + Hiremco FX Turbo HD ile 12 adet uydu var. Senin hayatında görmediğin uydu düzeni kurulu çok şükür evimde. Senin sattığın yayınları ben orjinal kartla Sharingçilere dağıtır yayın satardım.

Yani anlayacağın benim öyle boş şeylerle işim olmaz. Kaldı ki zaten seni karalamam bana bir şey kazandırmaz.

Ben sadece uzun yıllardır bu işlerin içinde olduğum için arkadaşlara bilgi vermek ve uyarmak istedim. Forumun amacıda bilgi alıp vermek zaten.

yahu adam birşey söylemiş anlatmıiş dinleyen yok !! bu insan size neyin e oldugunu anlatmış hala cam gibi diyenler var...
konuyu açan arkadaş yayınlar yok adam kendi indirdiği filmleri oynatıyor demiş diğeri çıkmış mükemmel demiş...
bunu satan arkadaş geçen bende alacaktım iyiki almamışım.. madem öyle açtıgın konuya satttıgın malın özelliklerini neyin ne oldugu nasıl işlediğini ne zaman yayın olacağını yaz yoksa DOLANDIRICI sıfatıyla anılırsın bu iş bu akdar basit...
senin konunda 7/24 kesintisiz diyor benim anladıgım bu

yahu adam birşey söylemiş anlatmıiş dinleyen yok !! bu insan size neyin e oldugunu anlatmış hala cam gibi diyenler var...
konuyu açan arkadaş yayınlar yok adam kendi indirdiği filmleri oynatıyor demiş diğeri çıkmış mükemmel demiş...
bunu satan arkadaş geçen bende alacaktım iyiki almamışım.. madem öyle açtıgın konuya satttıgın malın özelliklerini neyin ne oldugu nasıl işlediğini ne zaman yayın olacağını yaz yoksa DOLANDIRICI sıfatıyla anılırsın bu iş bu akdar basit...
senin konunda 7/24 kesintisiz diyor benim anladıgım bu

Yanlış alıntıladın galiba :D

Arkadaş ödemenizi yapıcam dediği için müdahale etmedim uzun bir tatil olduğu için aciliyeti varsa ödemenizi ben gönderebilirim hocam

Enpara
Vakıfbank
Garanti
Ziraat
Albaraka
Kuveyt

Bu yaptığınız çok yanlış bir şey resmen para verip olayın üstünü kapatmak anadolu tabiri ile kan parası anl***** geliyor.

Yayını satanı konuya çağırıp bunu bun vadetmişsin ama bunları bunları vermişsin deyip olayı araştırmak olması lazımdı.

Bu adam haklıysa haklılık sebebini belirtip diğer arkadaşa gerekli yaptırımı yapıp forum halkında şüphe bulundurmamanız gerekliydi ama siz aksini yapıp ben vereyim paranı sus konu kapansın diyorsunuz.

yok hocam özellikle alıntıladım :D
sen ne diyorsun adamlar ne anlıyor ondan senin yazdıgını alıntıladım :D

Anason ip tv konusunu açınca çok mesaj attılar bana alalım mı önerirmisin dediler.

Söylediğim tek şey şuydu Anasonu tanımam etmem hiç ticaretimde olmadı kim olduğunu dahil bilmiyorum. Ama bu ip tv işlerinde şunlar şunlar döner vadedilenler asla ama asla olmaz en fazla 2 ay izler lanet olsunder bir daha bakmazsınız yayına, yayıncıda sizden garanti aldığı 1 senelik parayla leyfin bakar dedim. Çünkü bu iş uzun yıllardır böyle. Yabancı ve Yerli uydu forumlarında yöneticilik yaptım sistemin nasıl işlediğini bildiğim için kimseye önermedim.

Son düzenleme:
Hayırdır avukatlık parası mı alıyorsun ??

Mantığın çok güzelmiş hayran kaldım. Sen bana diyorsun ki adminler adam kayırıyorsa kayırıyor sanane beğenmiyorsan adam kayırmaları hoşuna gitmiyorsa çık forumdan git başka yerde takıl biz burda kayrılmaya devam edelim.

Senin kullanıcı olarak bu lafı soylemen zaten seninde nemalandığın anl***** gelir. Burda koyun gibi olalım hiç bir şeyi sorgulamayalım ne olursa görmezden gelelim susalım en iyisini onlar bilir deyip milletinin canının yanmasına göz mü yumalım ?

2 saat sonra bayram mesajı atar bayram kutlarsın ama parası dolandırılan adama destek olacağın yerde avukat gibi konuşup savunursun. Çok güveniyorsan zararı sen öde cebinden arkadaşa EFT aktif olduğunda anason sana gönderir ne de olsa dimi.

Bu sıralar bu laflara çok şahit olmaya başladım herkeste bir algı oluşmuş hani desen ki arkadaşı kesin ondan kayırıyor. Buna yine bişey demem ama diyorsun ki adam 20 tl veriyor premium üyelik alıyor ondan kayırıyorlar. Bu adamların senden benden gelecek 20 tl ye ihtiyaçları mı var bunun için adam kayıracak kadar ucuz insanlar mı bunlar?

Şahsen bana yanlış gelen bir durum olursa, bir gün bile bu forumda durmam. Bu birazda gurur meselesi sizin için sorun yoksa devam edin ben karışamam.

Enpara
Vakıfbank
Garanti
Ziraat
Albaraka
Kuveyt

bu adam neden bunu yapmış konusunda bunu belirtecek mi ?
yayın saatlerini ne zaman yayın olup ne zaman hangi kanallarda yayın yapacağınıda yazacak mı bu arkadaş ?

[MENTION=14738]Anason[/MENTION] hocam bu sinema salonlarında kendi filmlerinizi oynattığınız doğru mudur ? Belgesel kanallarında falan ?

Enpara
Vakıfbank
Garanti
Ziraat
Albaraka
Kuveyt

Forumun harbi suyu çıkmış, yetki verdiğiniz arkadaşın şikayetini para vererek kapatmaya mı çalışıyorsunuz? Geçen bi yöneticide kardeşini yetkili yapmıştı(era) 10 gmail aldık hesaplara gireyim dedim hepsi patlamış olay kapatıldı her zaman olduğu gibi neyse devam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri