Sitenin Yeni Logosu Tema'yla uyumsuz

Throck

Kayıtlı Üye
bugün siteye girince sitenin yeni logosunu gördümde tema renkleriyle pek uyumlu gibi gelmedi bana gıcıgıma gitti eskisi daha güzeldi sanırım:)

önemsiz bir ayrıntı ama vurgulamak istedim.

yeni logo ve ikonlar degiştigine göre forumun diger renkleride onlara uygun olacaktır herhalde .

default tema en temizi ve en hızlısıdır:) bence bu tema en güzeli sadece sarı biraz koyu olmuş gözüme battı vurgulayım dedim:)

Aynen lütfen yeni logo. 40-50tl ye forumlarda harika logo hazırlıyorlar, girip logoyu görüp çıkan olduğuna eminim. Foruma yakışmıyor, yapan kişi beni sakın yanlış anlamasın lütfen, emeğine saplık fakat bu foruma uymuyor malesef.

Aynen lütfen yeni logo. 40-50tl ye forumlarda harika logo hazırlıyorlar, girip logoyu görüp çıkan olduğuna eminim. Foruma yakışmıyor, yapan kişi beni sakın yanlış anlamasın lütfen, emeğine saplık fakat bu foruma uymuyor malesef.

Logoyu görüp çıkan olsaydı xxx.xxx forumunda adam kalmazdı.Burada logonun parası degil tasarımı tartışılır eminim yapan kabul etmişse gerekli ücret verilmiştir.
Logoya gelecek olursak bence gayet güzel forumun komple rengi bitince güzel olacagına eminim olmazsa zaten degişitirilir.

dolar işareti yeşiy youtube kırmızı olsaydı güzel olurdu.

Deniyebilinir ama fazla göze çarpar gözleri yorabilirde :rolleyes:

bence o dolar logosu olmasa, sade yazı şeklinde kalsa, sade ve şık olur

n8r38.png

:rolleyes:

dolar işareti yeşiy youtube kırmızı olsaydı güzel olurdu.

n8r7w.png

Logo sahibinden izin almadık ama kusura bakmasın :(

n8rb3.png

:):)

Arkadaslar temadada tasarimdada degisiklik vs dusunuyoruz birseyler deniyoruz.Birazcik sabir :)

Logoyu görüp çıkan olsaydı xxx.xxx forumunda adam kalmazdı.Burada logonun parası degil tasarımı tartışılır eminim yapan kabul etmişse gerekli ücret verilmiştir.

Bende logo hala 'altın paralar' ile süslü, çerezlerden dolayı büyük ihtimal. Ayrıca yazdığımdan gidipde para ile ilgili bunları çıkarttığın için tebrik ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri