Siyasetten Ban Yiyen Arkadaşlar

tarıkturan341

Kayıtlı Üye
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] Abilerim bugün ve dün hepimiz üzgünüz ve acı çekiyoruz yastayız,bide forumda siyasetten ban yiyen birçok arkadaş gördüm ban yiyen kimseyle hiçbir samimiyetim veya konusmam yok bu acı ve gergin günlerde bu arkadaşların sınırsız ban yemesi,onlarıda eminim birçok kisiyide üzmüştür birçok kisi üzerinde emeği vardır belkide.Küçük kelimeler bile bazen insanı sinirlendirebiliyor,evet abilerim kardeşlerim hepimiz yastayız zaten bir siyaset konusu açıldıgında kimse eksik kalmaz yorumunu yapar bende zor tuttum kendimi bazı şeyler için kalp kırmaya gerek yok zaten zor günler geçiyoruz.Bu konunun görüşülmesini rica ediyorum değerli forum yöneticilerinden.

Allah şehit ailelerimizin ve askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun.

Adminler daha ne yapacaklar sabahtan beri uyarıyorlar.

Uyarıları dikkate almayan, eline, beline, diline sahip olamayan sınırsız banlanır.

2 günden 2 aya kadar dağıtıyorum ben cezaları. Sınırsıza çıkarmadım; ancak era o şekilde uyarmış, o kendisi işlemi gerçekleştirirken o şekilde gerçekleştiriyor. Kendi bileceği iş. Benim 2 aya kadar çıkan cezalarımda düşme olmayacak ama maalesef.

uyarı 14:05 de yapılıyor bazi üyeler o uyarıdan önceki mesajlar yüzünden sınırsız yemiş

2 günden 2 aya kadar dağıtıyorum ben cezaları. Sınırsıza çıkarmadım; ancak era o şekilde uyarmış, o kendisi işlemi gerçekleştirirken o şekilde gerçekleştiriyor. Kendi bileceği iş. Benim 2 aya kadar çıkan cezalarımda düşme olmayacak ama maalesef.

siyasetten derken akp,chp,mhp mi yoksa pkk da siyasetten sayılıyo mu?

Son düzenleme:
burda klavye başında siyaset yapmak kolay. siyasetinizi gidin yolda sokakta parti de mecliste yapın. bizde görelim helal olsun diyelim sizi destekleyelim. herşey klavye başındaki gibi olsa ben şimdiye dünyanın her yerini fethetmiştim. kuru laf kalabalığına gerek yok. isteyen üzerine alınsın isteyen alınmasın adminler bu konuda sonuna kadar haklı. buranın amacı vizyonu belli.

Bence forumda siyaset tamamen yasaklanmalı.muhakkak daha önce de söylenmiştir ama ben tekrar dile getirmek istiyorum.ya da forumda bu tarz konuları görüp görmemek kullanıcıların insiyatifine bırakılmalı.

Benim Talebim Siyasete Neden olabilecek TÜM Konular Bir Süre paylaşılması yasaklanmalıdır.
Forumdaki Herkes üzgün ,herkes Sinirli.
Şehitlerimizin Son durumları hakkında bilgiyi Bilmek için Can atıyor serilen leşlerin sayısı durmak istiyoruz.Fakat bu konular Şu anda Forumu Yıpratmaktadır.
Eğer paylaşılacaksa yorumlara izin verilmeden direk konu kitlenilmeli.Kısmen Forum Temizleniyor fakat kurunun yanında yaş ta yanabilir.

Kişisel Görüşümdür.

Son düzenleme:
Bence forumda siyaset tamamen yasaklanmalı.muhakkak daha önce de söylenmiştir ama ben tekrar dile getirmek istiyorum.ya da forumda bu tarz konuları görüp görmemek kullanıcıların insiyatifine bırakılmalı.

Siyaset tamamen yasak, ama forumda bazı haberlerin verilmesini, şehitlerimize rahmet dilemeyi en basitinden yasaklamak doğru olmaz.

Tekrar söylüyorum. Siyaset tamamen yasak.

Görüş belirtmeden, objektif olarak yansıtılan her şey serbest, siyasi görüş içeriyorsa yasak yani.

bu forum YOUTUBE PARA KAZANMA forumudur,siyaseti başka yerde yapın arkadaşlar..

not: keşke rahmetli dedem gibi 1920 de doğup,1995 te ölseydim,en azından canım TÜRKİYEM in bu halini görmezdim..çok yazık hepimize ((

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] ve [MENTION=15636]mustyy58[/MENTION] de sanırım sınırsız banlandı. Kendilerini tanımam ama böylesi sıkıntılı stresli günlerde böyle banlanmalarına üzüldüm doğrusu, forumda eski ve belki emeği geçmiş arkadaşlardı sanırım.

Sınırsız ban da biraz ağır oldu sanki... :/
Siyaset yaptıklarını ya da askerimizle ordumuzla dalga geçtiklerini düşünmüyorum.
Malum haberin gerçek olmadığını düşündüklerini paylaştıkları için sınırsız ban yediler. Yine de karar sizin tabi ki...

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] ve [MENTION=15636]mustyy58[/MENTION] de sanırım sınırsız banlandı. Kendilerini tanımam ama böylesi sıkıntılı stresli günlerde böyle banlanmalarına üzüldüm doğrusu, forumda eski ve belki emeği geçmiş arkadaşlardı sanırım.

Sınırsız ban da biraz ağır oldu sanki... :/
Siyaset yaptıklarını ya da askerimizle ordumuzla dalga geçtiklerini düşünmüyorum.
Malum haberin gerçek olmadığını düşündüklerini paylaştıkları için sınırsız ban yediler. Yine de karar sizin tabi ki...

[MENTION=11620]era[/MENTION] ya ilettim bu durumu arkadaşlar. Özel mesaj ile de bana başvuranlar olmuş. Ben çok başlılık olmaması için başka bir yönetici arkadaşın yaptığı uzaklaştırma kararını kaldırmıyorum. Ancak üzerinde tekrar düşünmesini, ilgilenmesini istedim kendisinden.

malesef biz ülkece siyaset yapmayı bilmiyoruz tartısmayı bilmiyoruz tartısmayı siyaseti kavga olarak görüyoruz kendi fikirlerimize uymayan düşman bizim için o gözle bakıyoruz bakıyrum yılardır formda olanlar bile birbirlerini tanıyanlar hemen birbirlerine satasmaya baslıyr bu lanet lasıca terörün sokaklarda yapmak istediği buraya yansıyor mini bir sokak burası hemen saldırıya geciyoruz birbirimize karsı hııı pkk sempatizanı varsa kesinlikle da frmda barındırılmamalı amma chp söyle mhp bunu dedi akp bunu yaptıya gidiyor yazık milletime yazık bize yazık ülkemize

daralı bilmem ama mustynin banı gayet yerinde olmuş çok terbiyesizce bi yorum yapmış millet bu haldeyken askerle dalga geçmek çoğunun kaldıramayacağı bir şey.

şimdi baktım daralll ın mesaj sayısıda 0 sanırım şuan

Arkadaşlar Dağlıca'da şehit olan askerlerden bir tanesi (Adnan Ergen) memleketimizdendi. Bugün defnettik Allah rağmet eylesin nur içinde yatsın. Binlerce kişi vardı, izdiham yaşandı Turizmin cenneti memleketimizde hayat 3 gündür durdu. Eğlence merkezleri kapalı, müzik eğlence vs yok! Bugün burada bir olay daha yaşandı İbrahim Ç. isimli vatandaş Pkk elbiseleriyle sosyal medyada fotoğrafını yayınladı vatandaşlar tarafından yakalandı Atatürk büstü öptürülüp linç edilmek istendi. Çok sıcak saatler yaşadık adminlerin uyarısını gördükten sonra ben bunların hiç birini gelip forumda paylaşmadım. Elbette içim kan ağlıyor, kendimi zor tutuyorum ama sonuçta böyle bir konu açsam emin olun onlarca kişi forumdan banlanırdı. Bende 2004 yılında Türkiye'nin en büyük sitesinin birisinde forum adminliği yaptım o zamanlar internet alemi böyle gelişmiş değildi foruma günde onbinlerce insan girer yüzlerce insan üye olurdu. Yani zordur bir siteyi çevirmek, yönetmek bence burada ki admin arkadaşlar bir çok insana hoşgörüyle yaklaşıp, bir çok konuda kendilerinden bile ödün veriyorlar bence görevlerini gayet iyi yönetiyorlar. Birde sonuçta burası YTPara forumu bu forumun vizyonu ve misyonu belli umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Son olarakta ülke olarak büyük yasta ve üzüntüde olduğumuz bu günlerde herkesi biraz daha sağduyulu olmaya davet ediyorum.

Banlananlar aklı başlarında insanlar. Forumda siyaset yasak diye elli kere deniliyor. Şehit konusuna senin yazacağın siyasi bir mesajın kime faydası var? Herkes siyaset konusuna girdiği zaman kendini haklı bilir ve kendi fikrini savunur. Bu yüzdende mutlaka ama mutlaka tartışma ortamı olur.

Bu ülkenin şimdiye kadar ilerleyememesinin tek sebebi siyasettir. Çünkü öyledir ki 15 yaşındaki çocuk bile siyaset yapar olmuş. 10 yaşındaki çocuk siyaset yapıyor oysaki okuluna, geleceğine vizyonuna, üretime adapte olması gerekirken.

Herkes kendi fikrini kendinde tutsun. Seçim zamanı sandıkta git oyunu ver. Buralarda mesaj atarak kimseye BİR HAYRIN OLMUYOR çünkü ortalık karıştırmaktan başka.

Fikirlerini forum kurallarınca belirtenlere bir şey olmuyor sonuçta, herkes sakin olmalı şu durumda.

Hepimiz çok hassas bir dönemden geçiyoruz. Başta forum yönetimi olmak üzere tüm üyelerin itidali ve soğukkanlı olması gerekiyor. Burada siyaset yapmak bize birşey kazandırmaz, 2 gündür değerli arkadaşlarımız banlanıyor. Bir süre işimize yoğunlaşalım, gerisi kendiliğinden gelir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri