Siyasetten Ban Yiyen Arkadaşlar

O konuları tekrar oku sonra gel tekrar yorum yap. Konularda SİYASET yapılıyor. Tartışmalara ban verilmedi. Siyaset içerikli mesajlara ban verildi.

Hocam şimdi size sormak istiyorum aşağıdaki mesajdaki siyaseti ya da siyasi mesajı açıklayabilir misiniz?

sadece milliyetçilik duygularimiz okşansın diye ortaya çıkan asparagaslardan.

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] ilgili haberin asılsız olduğunu/gerçek olmadığını düşündüğünü belirtti o mesajda ve sınırsız banlandı.

Asparagas anlamı ve hakkında bilgi

Ben mi yanlış okuyorum anlayamadım. Herhangi bir siyasi mesaj göremiyorum burada :confused:

Ya da siyaset nedir size göre?

Sonuna Kadar Haklısın Fakat Bu konuları konuşabilecek çok daha güzel forumlar mevcut.YT için oluşturulmuş bir forumu neden tartışma meydanına çevirelim ki?

bakın bu bakış açısı elbette kendinizce doğrudur, siyaset geniştir ama genel olarak yasaklanmamalı, şimdi bu forumda bir sürü genç kardeşimiz var, bu çocukların içi yanıyor, canları acıyor , abileri kardeşleri şehit oldu bu insanların, şimdi böyle acı dolu bir çocuk gidip önüne gelen ilk forumda siyasete dalarda, o sitede tamamen zorba doluysa, orda okuyacagı; en iyi kürt ölü kürt'tür sözüyle karşılaşırsa bunun hesabını kimse veremez, veya farklı bir forumda pkk gerillalarının cocuklara oyuncak dagıttıgı fotoyu görürse , foşik devlet bize saldırıyor yazısını okursa bu çok acıdır, objektif forum bulamazsın, objektif gazete okuyamazsın bu ülkede, o yüzden bizler en azından kendi düşüncelerimizi doğrudan aktarmak yerine fikir beyan edersek, belki bir kaç kişiye objektiflik kazandırabiliriz,

bu sorumluluğu almalıyız.

Tutturmuşsunuz siyasette siyaset. Millet işi gücü yokta burada siyasi propaganda mı yapacak allah aşkına. Banlanan üyelerin yazdıklarına baktım demin. Yazılarında siyaset göremedim. Yanlış gördüklerini birşeyi eleştirmişler. Eleştiri ne zamandan beri siyaset yapmak sayılır oldu? Yani değer mi bunun için insanları sınırsız banlamaya. Biraz insaflı olalım lütfen. Sonuçta üyeler forumu ayakta tutar. İnsanları foruma küstürmeyelim. Son olarak; banlanan üyeleri tanımam etmem. Sadece kendimce gördüğüm bir yanlışı eleştirdim. Umarım benide banlamazsınız bunun için.

Hocam şimdi size sormak istiyorum aşağıdaki mesajdaki siyaseti ya da siyasi mesajı açıklayabilir misiniz?

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] ilgili haberin asılsız olduğunu/gerçek olmadığını düşündüğünü belirtti o mesajda ve sınırsız banlandı.

Asparagas anlamı ve hakkında bilgi

Ben mi yanlış okuyorum anlayamadım. Herhangi bir siyasi mesaj göremiyorum burada :confused:

Ya da siyaset nedir size göre?

darall hemen hemen bu tür her konuda siyasi yorum yapıyordu zaten

darall hemen hemen bu tür her konuda siyasi yorum yapıyordu zaten

Valla ben anlayamadım kardeşim. Arkadaşı tanımam zaten. Eski mesajlarına bakmadım ama bugün banlanma sebebi yüksek ihtimal o mesaj. O yüzden bu mesaja takıldım ben.

Yani bir haber genel anlamda asılsız olabilir. Bir magazin haberi, bir ekonomi haberi, bir spor haberi ya da başka bir haber. Doğru da olabilir asılsız da olabilir.

Bir haberin asılsız olduğunu düşünmek sınırsız ban sebebi midir ya da bir haberin asılsız olduğunu düşünmek siyaset midir?

Burda Muhammed Mursi'nin resmini avatar yapan adamı Siyasi avatar diye ben şikayet ettim.
Size siyasi figür.
( daha sonra kendi değiştirmiş olabilir yada olmayabilir arada Mursi'nin resmi var avatarda birinin geçenlerde görmüştüm üyeyi tam hatırlamadımn )

Şimdi ban cezalarında bazı üyeler siyaset yasak diye 3-5 günlede banlanmış, zaten banlardan bu görülüyor onları banlayanlar Smod'lar.
Bazı Smod'lar üyeleri 1 ay banlarken bazıları 3-5 gün, bazıları sınırsız bazıları birkaç hafta vs.
Forum kurallarını yazsınlar herkese uygulansın dedik ama yazılı kurallar bile halan adam akıllı uygulanmıyor.
Daha önce forumda orak-çekik vs avatarlılarda vardı, rabia işareti koyanlarda vardı, ondan sonra siyaset yasak dendi.

En basiti bugün onlarca Adsenseye açtığım kanallar spamdan kapanıyor diye, birton konu var.
Yine ben şikayet edip, Kapanan kanallar Tek başlık adı gibi,
Adsense Bağlanınca Spamdan Giden kanallar - Tek başlık gibi bir başlık açın diye yöneticilere yorumda yazdım, sonuç yine negatif.
Konulara bakalım.

http://www.ytpara.com/adsense-ban/83286-adsense-kanallarin-hemen-kapanmasi-sorunu.html
http://www.ytpara.com/adsense-soru-...ense-bagli-kanallar-toplu-olarak-kapandi.html

Hani diyorlar ya, sussam gönül razı değil konuşsam tesiri yok. . .
Birde banlardaki süreler caydırıcı olmalı bence 3. De sınırsız felan çok ağır bir ceza.
3-7 gün felan gidip birkaç ay banlanmadan direkt 3'te sınırsız ağır kaçıyor gibi kurallarda.
Yazacaklarım bu kadar.

banlanan arkadaşların hangi konulardan ban yediğini açıklayabilir misiniz adminler

Şu foruma üyelerine en çok katkısı olanlardan biride Daralldı. Darall zaten önceden yöneticiliği neden bıraktığını söylemişti işte o sebepten banlandı...

IKadavraI cahili tüm kürtleri kesip biceceksin diyor bence bu cahile 1 ay az bile verilmiş :)

IKadavraI cahili tüm kürtleri kesip biceceksin diyor bence bu cahile 1 ay az bile verilmiş :)

1 ay verdiklerine şükret daha neler neler söyleyen itlerde var ama hep görmezden geliyolar tersini sen ben söylesek çoktan banlanmıştık ;) siyaset yasak ırkçılık serbest :)

2 defa pkklıları eleştirdiğim için 1'er hafta uzaklaştırıldım. O yüzden ytpara yöneticilerinin ''siyaset yasak'' derken neyi kastettiğini algılayamıyorum. Ülke elden giderken hala siyaset diyorlar...

1 ay verdiklerine şükret daha neler neler söyleyen itlerde var ama hep görmezden geliyolar tersini sen ben söylesek çoktan banlanmıştık ;) siyaset yasak ırkçılık serbest :)

Ben onca ırkçı yazılara, hakaretlere rağmen insanların forumdan uzaklaştırılmadığını gördümya daha da bu forumda kesinlikle siyasetle ilgili en ufak bir yazı daha yazmam bu forumda. Adamın açıkça küfür etmediği kaldı ama ban yok diyecek bir şeyde yok.

---------- Spam Engelliyici 02:43 ---------- Önceki Mesaj 02:39 ----------

Ayrıca bir üye asparagas haber yazdı diye siyaset yapıyor denilip banlanıyorsa gerçekten büyük bir hata-ayıp vardır. Asparagasın anlamını mı bilmiyorsunuz yoksa üyeyi banlamak için bahane mi arıyorsunuz anlayabilmiş değilim.

O konuda forumun en az yarısı terör sempatizanı diye yazan 2 kişi var.
Birini şikayet etmiştim 2 gün ban yemiş.
Diğerinide şimdi şikayet ettim.

Yazılan bir haberi eleştirince forumda o haberi eleştirenleri terör sempatizanı diye yaftalayan kişi 2 gün banlanmış.
Bunlar kimki birilerine direkt iftira atıyorlar ve aldıkları ban süreside cidden şaka gibi.

Pkk yı savunana küfür ederim , Haddinizi bileceksiniz ..

bak işte böyle yorumlar yüzünden millet hemen sertleşiyor küfürler havada uçuşuyor, koca 5 sayfalık konuyla bu mesajın ne alakası var kardeşim, oku bi millet ne demiş sen ne diyorsun.

bak işte böyle yorumlar yüzünden millet hemen sertleşiyor küfürler havada uçuşuyor, koca 5 sayfalık konuyla bu mesajın ne alakası var kardeşim, oku bi millet ne demiş sen ne diyorsun.

Ben ne dediğimi çok iyi biliyorum , Sen akil adam mısın ? Mesajların hepsini okudum , ve bunların genlerini bildiğim için baştan söylüyorum..Pkk yı savunana küfür ederim ,hemde 7 den 70 e

Ben ne dediğimi çok iyi biliyorum , Sen akil adam mısın ? Mesajların hepsini okudum , ve bunların genlerini bildiğim için baştan söylüyorum..Pkk yı savunana küfür ederim ,hemde 7 den 70 e

burada insanlar bazı arkadaşlarının durumunu sorguluyor sen olaya pkk felan karıştırıyorsun, laf değil cözüm üretmeye çalışılıyor burada, herkes bir şeylerin mücadelesini yaparken burada yine ortaya bir taş atmaya gerek yok,

Kardeş burada banlanan arkadaşların durumunu konuşuyoruz senin kime nasıl ne zaman küfür edip etmeyeceğini tartışmıyoruz. Durduk yere ortamı germe istersen. Her konuya da bodoslama dalmanın bir anlamı yok. Biraz sakin olun lütfen ya...

burada insanlar bazı arkadaşlarının durumunu sorguluyor sen olaya pkk felan karıştırıyorsun, laf değil cözüm üretmeye çalışılıyor burada, herkes bir şeylerin mücadelesini yaparken burada yine ortaya bir taş atmaya gerek yok,

Bunların geni dediğimin içinde sende varsan o senin tercihin ,

İkincisi pkk nın neyini konuşup anlaşacağız ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri