Siz ne yapardınız? (tavsiye)

oktaykzlky

Kayıtlı Üye
Abiler yaklaşık 2 yıldır Liechtenstein'da yaşıyorum. Arabayla Avusturya'ya 20 dakika. İsviçreye 10 dakika uzaklıkta olan bir ülke. Almanca'yı henüz çok iyi öğrenemedim. Youtube'u 1,5 sene önce güzel bir miktarda para ödenmeyince bıraktım. Burada da devam edebilecek, üzerine gidebileceğim bi konu bulamadım.

Sorum şudur. Siz yurtdışında yaşasanız nasıl bir kanal yapardınız? Veya şunu yapsan güzel gider dediğiniz bir konu var mı? Yabancılara hitap etmesi önceliğim ama farketmez türkçe kanal da olur. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Aklıma bir anda gelen proje özgün için söyleyim işine yarasın en azından senin veya okuyan başkasının :)

Benimle oynarmısın adlı bir kanal açardım
hergün dışarıda roportaj konseptinde yolda parkta bankta insanları durdurup oyun oynayıp oynamamaları icin vakitlerini sorardım sonra bir oyun bulup onlarla oynardım kamera karsısında ödüllü oyunlar :) geliştirilebilir bir proje bence iş yapar ürün yerleşimi içerir :)

Vlog tarzı video çekilebilir insanımız meraklıdır oradaki yaşamı, insanları, görülecek yerleri izleyen kitle olacaktır

Bu gayet yapılabilir hocam teşekkürler tavsiyeniz için, bunu Türkçe olarak yaparsak tutabilir ama yabancıya yönelik bi kanal olması için nası yapmalıyız? "ya da direkt türkçe olsun ya" dedim kafamdan yazarken =) ama olmaması demek çok daha fazla para demek tabi

Hocam her dilde tutacak içerikler bunlar,nasıl isterseniz öyle yapabilirsiniz,enerjik bir sunum kaliteli görseller ve 1 kameraman işinizi görecektir :)

O değilde merak edip baktım yaşadığın yere Google amca dünyanın en küçük ülkesi oldugunu söylüyor :D ben şok ilk kez duydugum bir ülke ismi

O değilde merak edip baktım yaşadığın yere Google amca dünyanın en küçük ülkesi oldugunu söylüyor :D ben şok ilk kez duydugum bir ülke ismi

aynen hocam , prenslik zaten , isviçre'ye bağlı dış işlerinde.. arabayla bütün ülkeyi baştan sona yarım saatte geçebiliyosunuz =)

Önce bi neden buradayım videosu çek sonra devamı direk gelecektir. Varsa ülke de gezilebilecek yerler tanıtmak amaçlı 10-15 dk lık güzel vloglar çek. bu yazı böyle geçir. Kışa doğru konseptini oturtursun. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri