Sizce Ajansa Başvurmalımıyım :)

özgüvenine hayran kaldım kusuruma bakmayın konuyu eleştirek diye açtınız evet gidin ajanslara şansınız varsa dizide oynarsınız ama şunu düşünmeyin yada imkansıza yakındır bana göre diyimde dizilerde başrol hemde bu tiple tipin ortalamanın altında genelde mankenlerin yüz yapısı kemikli ve uzundur seninki çene sanki geride gibi duruyor yada yüzünüze göre orantısız geldi boy desek 175 oradan da olmaz saç tasarım yapısı desek valla 100kişinin 90 saçı sizinkinden iyidir ama bu özgüvenle siz herşeyi başarırsınız amacım sizi kırmak değil ama bi rüzgarın esintisine kapılıp hayatınızı mahvetmeyin

kardeş bune yanlış anlama ama çok zayısfsın yani çok cılız görünüyorsun istersen dünyanın en yakışıklı yüzüne profiline sahip ol bu fizikle olmaz kardeş ayrıca çok yakışıklı değilsin yani çokta tipsiz değilsin ama orta ile çok tipsizin arası karışımı yani böyle diyiyim
umarım başarılı olursun yani nasıl diyiyim tipi geçtim o seviyede olman için çağatay ulusoy gibi bir fiziğin olması lazım

bendemi başvursam :D

NVRM8N.jpg

MY3q17.jpg

Senin uzerinde oynanirsa olur hocam :D Basvur :D

LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O İŞLER o kadar kolay degıl dostum sen bana sor. ajans derkn sanırım dızı fılm reklam oyunculugu olarak demek ıstedın. oraya dunyanın en cırkın ınsanınıda gtır kabul edılır cunku ? her dızı fılmde kotulrınde olması lazım. ve ayrıca ajans sonucta para alacak nedn kabul tmesın.benı n az 50 kere cagırdılar.ama gıtmedım. CUNKU --- EGITIMIN YOKSA dunyanın en yakısıklısı ol figuransın yanı bı nevı amelesın :)

Oyunculuk eğitimin yoksa süs gibi gider gelirsin peşlerinden sana verdikleri para çekimlere gitmek için verdiğin paradan daha az yani zarar edersin.

Ayrıca eğer kendine güveniyorsan ben gittiğim çekimlerde ortam yapabilirim çevre yapabilirim diyorsan git.

O İŞLER o kadar kolay degıl dostum sen bana sor. ajans derkn sanırım dızı fılm reklam oyunculugu olarak demek ıstedın. oraya dunyanın en cırkın ınsanınıda gtır kabul edılır cunku ? her dızı fılmde kotulrınde olması lazım. ve ayrıca ajans sonucta para alacak nedn kabul tmesın.benı n az 50 kere cagırdılar.ama gıtmedım. CUNKU --- EGITIMIN YOKSA dunyanın en yakısıklısı ol figuransın yanı bı nevı amelesın :)

Arkadaşa katılıyorum. Yabancı dil yoksa isterse brad pitt' in ikiz kardeşi ol amelesin :) Güzellik yarışmalarına başvurularda bile öncelik yabancı dildir.

nicin cagirdilar hocam konuyu acar misiniz

senin de fotolarını bekliyoruz abi :D

arkadaslar TURKIYEDEKI butun meshur oyuncular msm den cıkıyor onunda yıllıgı 7 bn tl ıkı yıl okumak zorundasın rsmı sozlesme ımzalatıyorlar :)

Bana mazlumu getirin tarzı rollerde mazlum olarak olabilirliğin var aslında. Amacım hava atmak değil bak bu iidi:)

boş boş işler ya benide çağırdılar ajansdan günlük 75 - 50 arası birşey veriyorlarmış başvurdugum halde gitmedim

kardeşim hava atamazsın ztn ;) boş yere zaman kaybetme youtube karın tokluğuna calısacak işçi lazım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri