Sizce bu 2 hesabı kullanan aynı kişiler mi?

[MENTION=10696]thehezard[/MENTION] kendisinin olduğuna %100 emin oldum :) [MENTION=11620]era[/MENTION] da Emre Beyoglu multi diye banlamış valla benim kafam karıştı benden bu kadar aslen mardinli zonguldakta oturan bir üye :)
adam zonguldakta oturuyom diye mardin plakayı hemen değiştirmiş mailinde 47 den hemen 67 yapıp adsense davet etmiş :D

Benimde kafam karıştı. Şimdi iddiaya göre azizacar, azizacarr, thehezard, Emre Beyoglu aynı kişi mi? :)

güldüm türkiyede kaç ip bloğu var öğren bakalım modeme res atınca herhangi bi blok değişebiliyor 78,95,178,85 vs arasında geri kalan lar havuzdan alınıyor arkadaşın hediye etti demek keşke kuzenim deseyedin genelde öyle derler :)

tmR277a.png

burdaki aziz-acar.com neden editledin yoksa 3 arkadaş mısınız yada isim benzerliğide olabilir :rolleyes:

İyisin ama süper değilsin. Süper olsan benimde multi olduğumu bilirdin :p

söylediginiz gibi kontrol ettim ipleri,ip bloklarını hocam ve "thehezard" ile birebir uyuyorsunuz :) daha fazlasıda varda,gerek yok fazlasına sanırım....

fatihbaz hocam coadminliği hakediyo diyenler beğensin :rolleyes: :) şaka bi yana yönetimde herkesten hızlı çalışan fatih hocam ilgilendiği için teşekkürler artık biz ekibiz kaç oldu hocam ban yetkilerini kullandığın :D

zamanında az sarmadı bana sahte telifçi diye hem multi hem iftiracı :D

fatihbaz hocam coadminliği hakediyo diyenler beğensin :rolleyes: :) şaka bi yana yönetimde herkesten hızlı çalışan fatih hocam ilgilendiği için teşekkürler artık biz ekibiz kaç oldu hocam ban yetkilerini kullandığın :D

katılıyorum dostum.fatihbaz era hariç diğer kırmızılarla mukayese bile edilmez :)

ulen multisin bari geç bi köşede sessizce takip et konuları niye oraya buraya sataşıyorsun herkese laf yetiştiriyorsun :D hiçmi düşünmedin acaba birileri bana kıl olurda araştırırmı diye :P

Daha önce konu öylece kalmıştı ben merak ettim aynı kişi değil diye mi öyle kaldı yada adminler mi farketmedi .. ben [MENTION=12557]Dooo[/MENTION] ve Dizzy isimli hesapların aynı kişiye ait olduğuna inaniyorum ..

öncelikle [MENTION=13407]marcustanley[/MENTION] ' in bu mesajına bakalım " http://www.ytpara.com/994591-post38.html " bu mesajda belirtilenlere bakarsanız idephis insanları dolandırdıgında kendisi üye değilmiş ama oda dolandırılmış ( üye değilken alışveriş yaptığını savunuyor ) ..

a [MENTION=12557]Dooo[/MENTION] nun hesabında Hakkında kısmında : Gemi Makine Zabiti yazıyor [MENTION=27745]Dizzy[/MENTION] hesabında ise : Makine Zabiti yazıyor .. .. Forumda kaç kişinin böyle yazıyor acaba?

2 hesabın yaş bilgileri tutuyor .. ve [MENTION=12557]Dooo[/MENTION] hesabı daha önce multi üyelik alıp tekrar geldiği için yasaklanmış ..

BUDA BENIM O KONUDA YAZDIGIM YORUMUM ..

Üşenmeden dooo nun baya mesajını kontrol ettim. nedense dizzy bende senin Dooo olduğunu düşünüyorum. Şimdi yukarida marcus .. Dooo hesabında : Gemi Makine Zabiti yazılmış bu hesabında ise sadece : Makine Zabiti .. bu forumda kaç kişinin profilinde acaba Makine zabiti yazıyor? hiçkimsenin yazmıyor. GemiMakine Zabiti ve Makine Zabiti bu forumda ilktir herhalde ..

2 cisi olarak : nedense mesajlar birbirine baya bir benzerlik gösteriyor ve 2 side Fenerbahceli hesaplar :) yani sen simdi milyonlarca fenerli var dersin ama bu kadar tesadüfte şaşırtıcı degil mi?

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] arkadaşın bence baya bi detaylı gözden geçirilmesi gerekiyor. marcusunda mesajlarına bakarsaniz görürsünüz halen kabul etmemekte diretiyor. Yazımları konuya girişleri ve bitişleri bile aynı bu 2 konun ..

Konuların girişine ve bitişine ve sonda ki smiley koymalara dikkat. bu yeterli bir kanıt değil ama yukarıda marcusun paylaşımı var öncesi var yani

BUDA FOREXIMINDEN :)

Multi avcısı Hunterlord mod yapın gerçekler konuşsun :D

Adamın eskiden benden kalma kuyruk sancısı varmışta ondan bana atarlanıyormuş tanıdık bi yüz çıktı evet yine tek tek milletin profiline baktım sorun mu var ;) çakal seni sayende rekorumu kırdım :cool:bir kişinin 4. multisini buldum adam boş vaktim yok diyodu doğruymuş 4. multisini açmış :p senin gibi haysiyet yoksunları bidaha uğramayacam der foruma kapıdan çıkar bacadan girer aşağılık seni..

KAS5tt0.png

bnCDTum.png

http://www.ytpara.com/dedicated-server/72422-koskoca-ovh-paramin-uzerine-yatti-lutfen-yardim.html

http://www.ytpara.com/sikayetim-var...furkan-furkan-gercek-kisi-abdurrahman-ay.html

güle güle abdurrahman bey yeni nickinle daha hatasız beklerim doğru artık profesyonelsin ama kaçmaz ;) gerekn yapılırsa sevinirim... [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] @вαттυѕαу [MENTION=7825]kkundakci[/MENTION]

Adamın eskiden benden kalma kuyruk sancısı varmışta ondan bana atarlanıyormuş tanıdık bi yüz çıktı evet yine tek tek milletin profiline baktım sorun mu var ;) çakal seni sayende rekorumu kırdım :cool:bir kişinin 4. multisini buldum adam boş vaktim yok diyodu doğruymuş 4. multisini açmış :p senin gibi haysiyet yoksunları bidaha uğramayacam der foruma kapıdan çıkar bacadan girer aşağılık seni..

KAS5tt0.png

bnCDTum.png

http://www.ytpara.com/dedicated-server/72422-koskoca-ovh-paramin-uzerine-yatti-lutfen-yardim.html

http://www.ytpara.com/sikayetim-var...furkan-furkan-gercek-kisi-abdurrahman-ay.html

güle güle abdurrahman bey yeni nickinle daha hatasız beklerim doğru artık profesyonelsin ama kaçmaz ;) gerekn yapılırsa sevinirim... [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] @вαттυѕαу [MENTION=7825]kkundakci[/MENTION]

ulan :D:D:D ya arkadas sen nasıl biseysin ya :D

[MENTION=13407]marcustanley[/MENTION] Müge anlının programına katıl kayıp ve şüpheli bulmada sıkıntı çekmezsin nede olsa parayı orda kırarsın :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri