- Web sitesi
- www.ingilizcetube.blogspot.com.tr
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yeni bisey daha var o da olabilir kyoki kyaki mi ne o da olabilir ayni seyin laciverti engelle gitsin![]()
this is mega holding
Nedir diye sormak yerine, adama yanıt vermeden gelip buraya konu açman ilginç olmuş. Önce öğrenseydin merak ettim şimdi.![]()
Aynendaha önce de facebooktan yazdı, bi yerde buluşalım mı diye. Direkt sayfasına baktım meşhur Okey işareti yapan ceketli tayfa ile sinema keyfisi tadında pahalı bir mekanda check-in yapmışlardı. Heeea dedim. Sonra işim var dedim. Yani Megacık.
[MENTION=9617]jackhalcarloss[/MENTION]
ben yeni bir işe atıldıknasıl birşey
Bu işten para kazanılmaz değil, kazanılır. Ama gidip arkadaşlarınızın hepsinden 100 lira borç isteyip zengin olmaktan farkı yok. Sizden gelip borcunu öde diyenlere de, sen de benim yaptığım gibi yeni insanlardan borç al, sen de zengin olursun diyeceksiniz.
aaa öyle denir mi. çok ayıp. onu kılıfına uydurcan. yoksa dayak yersin![]()
Mesajı okuyunca 'hadi ben görüşürüz' diyen çakmakçı çocuk aklıma geldi![]()
cevap yazıp sorabilirsin 1 milyon tane iş olabilir
---------- Spam Engelliyici 16:42 ---------- Önceki Mesaj 16:38 ----------
efsane o videoKaşınırsam hamam giderim sana mı gelirim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.