Sizce Hangi Konuda Kanal Açmalıyım ?

• Kullanıcı Hamburger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Hamburger

Kayıtlı Üye
evet arkadaşlar... youtube da sevişme sahneleriyle ilgili bir kanal açtım. 7 video yükledim, iyi de izlenme geldi fakat malesef adsense büyük ihtimalle müstehcen içerikten dolayı başvurumu kabul etmedi. sizce ne hakkında kanal açmalıyım ? bu işe henüz yeni başladım. fakat ilerletmek istiyorum. telif hakkı sorunu yaşamayacağım bir kanal türü önerir misiniz ?

ya da öylesine bir kanal açıp içine herhangibi konudan paylaşım yaparak izlenme alır mıyım ??

Nedense çoğu kişi bu işe başlarken bu videoları deniyor :D

Hocam sürekli takip ederim güncel videolar yükleyebilirim diyorsanız haber tavsiye ederim

Birde Sokak Dövüşü iyidir :)

hocam o kategori pişmanlıktır, ve bende aynı şekilde ilginç kategori tavsiyesi verebilecek kişilerden yorum bekliyorum

aynı sorundan bende muzdarıbım hep aynı kategorı komedi fail haber saglık .d baska kategorı yokmu arkadaş ya :D

Sen damardan girmisin bu ise ustad :D:D:D

Sen en iyisi guncel yeni cikan cikacak telefon videolari yayinlayan,magazin haberleri yayinlayan,Gercekden dikkat cekecek ortalikda cop olmamis komedi,saglik aklina ne geliyorsa bu tur kategorilerden basla istersen.Zamanlada kendini daha gelistirecek kategoriler bulursun.

Hocam kullanıcı adınız biraz şey mi yoksa ben mi fesatlık yapıyorum :(
Bu arada bence girer girmez özgün başlayın devamı gelir hocam. Spam başlarsanız bırakamıyorsunuz sigara gibi bağımlılık yapıyor.

töbe töbe. en iyisi 18+ içerikten uzak dur. bak nasıl para kazanacaksın.

aynı sorundan bende muzdarıbım hep aynı kategorı komedi fail haber saglık .d baska kategorı yokmu arkadaş ya :D

Saglik deyip gecme,hem Niche kategorisine girer,hemde takipcisi cokdur.Hanginiz bir tv kanalindaki saglik programlarini kayit edip,parcalayip konu konu bir kanal acip sirf saglik uzerine logosu ile banneri ile tasarimi ile duzeni ile bir kanal yapip 3-5 gun degil 1-2 ay bu isi yapti ?

Bu dedigimi yapda bak bakim sen sagligin hem gercek hayatda faydasina hemde sanal hayatda faydasina..

Bu iste bugun yukle bugun kazandan cok,video patlatmaya calismakdan cok uzun vadeli kalici isler yapinki gunluk kazancla,dengesiz gelir olmasin.

Hocam verdigim siteden sonra hala kategori derseniz bu bana hakarettir :)

hocam verdiginiz site çok iyideb ordaki kategorilere gore youtube'da video yok :D orada daha çok makale yazıları ıcın baslıklar var .d

günceli yakala.indexte 2 tane videom var hiç bişey yapmadım :D

Saglik deyip gecme,hem Niche kategorisine girer,hemde takipcisi cokdur.Hanginiz bir tv kanalindaki saglik programlarini kayit edip,parcalayip konu konu bir kanal acip sirf saglik uzerine logosu ile banneri ile tasarimi ile duzeni ile bir kanal yapip 3-5 gun degil 1-2 ay bu isi yapti ?

Bu dedigimi yapda bak bakim sen sagligin hem gercek hayatda faydasina hemde sanal hayatda faydasina..

Bu iste bugun yukle bugun kazandan cok,video patlatmaya calismakdan cok uzun vadeli kalici isler yapinki gunluk kazancla,dengesiz gelir olmasin.

Serkan abi zaten bir tane saglık kanalım vardı 600'e yakın takıpcısı ıyıde ızlenımı vardı ıyıde kazandırıyordu fakat sebepsız yere kapandı . sımdı yenı bır tane actım ona vıdeoları yukluyorum . elimde 30 tane hesap var sadece 6 tanesini olusturup video attım gerısı bosda vıdeo atılmayı beklıyor :D

O nasil bir nicktir gulmekten oldum .d

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri