sizce iphone nereden alınmalı?

mrpres

Kayıtlı Üye
merabalar iphone almak istiyorum nereden almalıyım önerisi olan var mı akakce mesela en ucuzu buluyo felan oradan mı almalıyım yoksa teknosa gibi biyerden mi almalıyım

vatan bilgisayardan alma da nerden alırsan al hocam

Arada çok fark oynamıyorsa büyük teknoloji marketlerinden al, çok fark varsa hepsiburadadan satıcısı hepsiburada olandan al.

Ben yurtdışından getirtmiştim o zaman 1.000 tl daha uyguna geliyordu.Şimdi alsam apple storedan alırdım

evkur ttnet avea turkcell ve benzeri yerlerden alıp nakıte cevirenlerden daha ucuza alınabilir.

n11 den alabilrisin.

Özellikle cep telefonlarında paralel ithalat tercih ediyorum artık. Minumum 200 maximum 800 liraya kadar karda alıyorsunuz ürünleri.
Bir cep telefonunda en kolay bozulacak yer ekran kırılmasıdır. Bunuda zaten hiçbir garanti şirketi karşılamıyor. Baba baba parasını ödüyorsun.
Ne gerek varki garantiye...

Ayrıca paralel ithalat demek garantisiz demek değil. minumum 1 yada maximum 3 yıla kadar garanti veriyorlar.
v.s v.s

Apple türkiye garantili olsunda nereden alırsan al hocam. Ankarada bireysel bilişim diye apple özel servisi var telefonu gönderiyorum 1 hafta sürmeden sıfırı geliyor. Bu zamana kadar çevremden 10 adet telefon gönderdik hepsi de ufak sorunlar ama direk sıfırı geldi. Şarjı az gidiyor yazdım gene sıfır cihaz geldi hemde garantisinin bitimine 1 ay vardı.

bence 300-500 fazla ver Türkiye yetkili garantili al. sorun çıkarsa ürünü değiştirme sorunun ortadan kalkar. diğer türlü ürün elinde patlayabilir.
not:2012 yılında iphone 4s almıştım 1670tl'ye vatan bilgisayarından halen kullanıyorum. ürün bozulmadan değiştirmeyi veya yeni bir iphone almayı asla düşünmüyorum. tüm işlerimi rahatlıkla görüyor.

Son düzenleme:
çogunuz Türkiye garantili olmasını söylediniz fikirleriniz benim için çok önemli hepinize çok teşekkür ederim

Ben de 2 kere değişim yaptım. Türkiye garantiliydi. Hatta 2. sefer yolladığımda garanti 1 ay önce bitmişti fakat swap cihazı geldi tekrar.'Teleservice' e yollamıştım..

Benim gibi gidip hepsiburada'dan alma yanlışına düşme. Daha doğrusu internetten alma yanlışına düşme. Iphone'u kargoda çaldılar ve hepsiburada hiçbir şekilde ilgilenmedi. Yaklaşık 1.5 ay ürün iadesi bekledim. Üstüne üstlük iphonea 400tl zam gelmişti hiçbir şekilde zararı karşılamadılar. 300-400 fazla ver git apple storedan veya vatan teknosa gibi yerlerden al.

Benim gibi gidip hepsiburada'dan alma yanlışına düşme. Daha doğrusu internetten alma yanlışına düşme. Iphone'u kargoda çaldılar ve hepsiburada hiçbir şekilde ilgilenmedi. Yaklaşık 1.5 ay ürün iadesi bekledim. Üstüne üstlük iphonea 400tl zam gelmişti hiçbir şekilde zararı karşılamadılar. 300-400 fazla ver git apple storedan veya vatan teknosa gibi yerlerden al.

Bugün teslimat ile hepsiburada'dan alınabilir, özel kurye..

neler varmış be kargoda çalıyo adamlar beni bilgilendirdiginiz çok iyi oldu

Bugün teslimat ile hepsiburada'dan alınabilir, özel kurye..

Bugün teslimat ile bir nebze riski azaltmış olursunuz muhtemelen. Ama kargo şirketleri (özellikle aras kargo) şikayetvar.com'a girip bakarsanız her gün onlarca konu açılıyor ürünüm kargoda çalındı kayboldu diye. Yüksek fiyatlı ürünlerde kargoya güven olmuyor açıkçası. Ha zarara geçmezsiniz 1-1.5 ay sonra da olsa para iadesi alırsınız ama hevesiniz kaçar. Tabi bu çalınma olayları belki %1 bile olmuyordur ama az da olsa mide bulandırıyor tabiki.

hocam yüzlerce siparişim olmuştur şuana kadar böyle bir sorunla karşılaşmadım. oldu ki böyle bir sorun çıktı para iadesi yada yeni ürün mutlaka alırsınız. yani milleti korkutmaya hiç gerek yok:)

Piyasaya göre istanbulbilişim ucuzdu ordan aldım hiç bir sorun da yaşamadım. N11 gibi dükkanların sattıgı yerler de biraz daha ucuz ama onlara güvenmiyorum açıkcası. İstbilişimi tavsiye edebilirim bilindik bir yer.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri